Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ.....ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ


 ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3 - 2 

Οσο αισιόδοξος και να θέλει να είναι κάποιος μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα δεν τον αφήνει η απόδοση της ομάδας, η οποία, στην κυριολεξία ήταν και χθες προβληματική.

Δεν μπορούσε η μπάλα να βγεί εύκολα από τη μικρή περιοχή και όταν έφτανε στην επίθεση δεν υπήρχε τρόπος να γίνει επικίνδυνη.

Βάλσαμο για την ομάδα αναμένεται να είναι η διακοπή του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το διάστημα θα μπορέσει ο προπονητής να βγάλει τα συμπεράσματά του να δουλέψει με παίκτες που δεν γνωρίζει και στην ουσία να δώσει κατευθυντήριες για τον τρόπο ανάπτυξης .

Μέχρι τότε βεβαίως θα πρέπει όλοι να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα καθώς υπάρχουν και εξω-αγωνιστικές εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο.

Δεν λογίζεται να μιλάμε για το αγωνιστικό όταν η ομάδα είναι βαθιά άρρωστη σαν οργανισμός, κάτι που καλείται να διορθώσει με τον σωστότερο τρόπο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.

Το πως σκέφτεται ο κόσμος το μέλλον της ομάδας το έδειξε με την σχεδόν πολύ μικρή, για το μέγεθος του ΑΡΗ, παρουσία του στο γήπεδο.

Η κριτική μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα συνήθως είναι θετική, εγώ όμως δε μπορώ να μη σχολιάσω ότι η ομάδα φωνάζει για τουλάχιστον τέσσερεις ποδοσφαιριστές, (όχι μαζέματα) ώστε να διεκδικήσει, αν ο ΑΡΗΣ γίνει πραγματική ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου ότι μπορεί από αυτά που φαινομενικά έχει χάσει από νωρίς, όπως η τετράδα ή το κύπελλο.

Ο νέος προπονητής είναι καλός γνώστης και ξέρει τι θέλει, το πιο σημαντικό όμως είναι να τους δοθούν τα εργαλεία και να αφεθεί ανεμπόδιστος να τα χτίσει.

Αν δεν γίνουν και τα δύο θα έχουμε μια χρονιά συνήθους ΑΡΗ με πολύ γκρίνια και απαξίωση ακόμη και από τον ίδιο τον κόσμο ο οποίος έχει κουραστεί με του πειραματισμούς του Προέδρου.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φερράρι, Νταρίντα (90’+5′ Πάβιτσιτς), Ντουκουρέ, Ρουπ (76′ Τζούρασεκ), Σαμόρα (76′ Μενέντες), Μορόν, Κάρλσον (76′ Χριστοδουλόπουλος). 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (74′ Καρμόνα), Καστάνιο, Πίτσου (84′ Χριστόπουλος), Άλβαρες, Μουνάφο (46′ Σουρλής), Αλάγκμπε, Κρεσπί (84′ Μάντζης), Μπαρτόλο, Σίτο (74′ Καλτσάς), Μιριτέγιο. 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Κηφισιά – Ατρόμητος 2-1
Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1
Αρης – Αστέρας Τρίπολης 3-2
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-0
Ολυμπιακός – Λαμία 4-0
Βόλος – ΑΕΚ 2-3
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1. Ολυμπιακός 9
2. Παναθηναϊκός 6
3. ΟΦΗ 6
4. ΠΑΟΚ 6
5. Λαμία 4
6. ΑΕΚ 4
7. ΠΑΣ Γιάννινα 4
8. Αστέρας Τρίπολης 3
9. Αρης 3
10. Κηφισιά 3
11. Παναιτωλικός 2
12. Πανσερραϊκός 2
13. Βόλος 1
14. Ατρόμητος 0
*ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Ατρόμητος έχουν ένα ματς λιγότερο.