Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ


ΑΡΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1 - 1  

Υπό κανονικές συνθήκες σήμερα θα μιλούσαμε για μια εύκολη, όπως εξελισσόταν το παιχνίδι μέχρι το 60’ νίκη του ΑΡΗ και η διακοπή του πρωταθλήματος θα τον έβρισκε προερχόμενο από μίνι προετοιμασία και έτοιμο να τα δώσει όλα.

Κι όμως, ο ΑΡΗΣ από το 60’ και μετά θα μπορούσε να χάσει εύκολα ακόμη και από τις Κουκουβάουνες.

Τα εγκλήματα του καλοκαιριού με την προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη εν μέσω καύσωνα πληρώνονται τώρα και ο λογαριασμός είναι πολύ μεγάλος.

Μετά το 60’ η ομάδα καταρρέει, ο ιδιοκτήτης βλέπει την επένδυσή του σε ανθρώπινο δυναμικό να μην υπάρχει στο γήπεδο, έναν προπονητή να προσπαθεί να μαζέψει τα ότι συμμαζεύεται και τους οπαδούς να βλέπουν την καψούρα τους να την παίζει μονότερμα η Κηφισιά.

Ο Νταρίντα εκτός από ανύπαρκτος, κάτι που πρέπει να προβληματίσει πολύ, ήταν και επικίνδυνος με απανωτά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στην Κηφισιά να ισοφαρίσει αλλά να κάνει και άλλες επικίνδυνες φάσεις.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις.

Έναν ΆΡΗ στο πρώτο ημίχρονο μέτριο χωρίς να κινδυνεύσει και να βγάζει μια δυό καλές φάσεις συν το υπέροχο γκολ του Μορόν.

Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ο Μενέντες και ο Σουλεϊμάνοφ έκαναν τη διαφορά.

Επίσης όπου και όταν χρειάστηκε ήταν το πολυεργαλείο Οντουμπάτζο παίζοντας πάνω κάτω κόβοντας μοιράζοντας μπαλιές και μαρκάροντας αποτελεσματικά.

Αρκετά καλός και ο Φεράρι.

Μέχρι εκεί όμως.

Στο δεύτερο ημίχρονο λες και μπήκε στο χορτάρι άλλη ομάδα, ο ΑΡΗΣ έχανε μέτρα και η Κηφισιά γινόταν συνεχώς και πιο επικίνδυνη.

Ο ΑΡΗΣ δεν έδωσε μέτρα αλλά τα πήρε η Κηφισιά η οποία έβλεπε τις αντοχές των παικτών του ΑΡΗ να τελειώνουν.

Ξεθάρεψε βγήκε στην επίθεση και όποιος έβλεπε το παιχνίδι ως ανεξάρτητος παρατηρητής μπορούσε εύκολα να προβλέψει ότι η Κηφισιά θα σκόραρε.

Τα εγκλήματα του καλοκαιριού θα συνοδεύουν τον ΑΡΗ πολλές αγωνιστικές και ο ιδιοκτήτης θα χτυπήσει πολλές φορές το κεφάλι του.

Αυτό που μένει όμως, είναι ΄’ότι ακόμη και η μίνι προετοιμασία που επιθυμεί διακαώς ο Μάντζιος δε μπορεί να βελτιώσει την ομάδα στον βαθμό που να μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον ένα σκορ με ομάδες όπως η Κηφισιά.

Ευτυχώς δεν θα πονέσουν τα μάτια μας για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μετά, ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει….

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: Άρης: (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο (83’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Ζαμόρα), Νταρίντα, Πάρντο (57’ Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (69’ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (58’ Κάρλσον), Μορόν

Κηφισιά: (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Λούμορ, Βαφέας, Μποτία (84’ Κωνσταντακόπουλος), Τσάπαν, Μασούρας, Παπασάβας (69’ Πέιος), Αντερέγκεν (62’ Ματέους), Τετέι, Οζέγκοβιτς (84’ Γκόμπελιτς), Ίλιεφ (62’ Μπιφουμά).

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης: 

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Λαμία – Παναιτωλικός 1-0
Βόλος – Πανσερραϊκός ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Άρης – Κηφισιά 1-1
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ – ΑΕΚ

Βαθμολογία

Ολυμπιακός 19
ΠΑΟΚ 14
Παναθηναϊκός 13
ΑΕΚ 11
ΟΦΗ 9
Πανσερραϊκός 9
Λαμία 9
Άρης 8
Αστέρας Τρίπολης 7
Κηφισιά 6
ΠΑΣ Γιάννινα 5
Παναιτωλικός 3
Ατρόμητος 2
Βόλος 2
*Παναθηναϊκος, ΑΕΚ, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Αστέρας, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Βόλος έχουν ματς λιγότερο