Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΧΟΛΗ


 ΑΡΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2 - 1 

Όποιος για κάποιο λόγο δεν είδε το χθεσινό παιχνίδι με ον Ιωνικό, γλίτωσε τουλάχιστον ένα εγκεφαλικό και ενδεχομένως ένα καρδιακό επεισόδιο.

Η ομάδα ασύνδετη σε όλες τις γραμμές χωρίς ευκαιρίας και χωρίς μαχητικότητα από πλευράς των ποδοσφαιριστών έδινε την εντύπωση μια σχολικής ομάδας που πήγε εκδρομή.

Το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε δεν αποτελεί δικαιολογία, διότι τέτοιες ομάδες πρέπει ο ΑΡΗΣ να τις ‘’έχει’’ από το ημίχρονο.

Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν, για άλλη μια φορά, με αντίδραση μόνο για λίγο λεπτά.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι για μένα ήταν κομβικό.

Πρώτον διότι η ομάδα χωρίς να πείθει κανέναν, κέρδισε με ανατροπή τον τελευταίο της κατηγορίας και δεύτερον επειδή δεν χάθηκε η ευκαιρία να μείνουμε εκτός στόχου Ευρώπης από πολύ νωρίς.

Η ομάδα ασθενεί και ο γιατρός δε μπορεί με ασπιρίνες να δώσει θεραπεία.

Το παιχνίδι όποιος θα ήθελε να το σχολιάσει θα μπορούσε να αναφερθεί στο πρώτο γκολ του Ζερβινιό, την επιστροφή με γκολ του Γκρέι και μέχρι εκεί.

Για κάποιον τώρα, που θα ήθελε να σχολιάσει σοβαρά το παιχνίδι, αυτός θα έλεγε ότι ευτυχώς ο ΑΡΗΣ δεν έχασε και ήταν τυχερός που το γύρισε με τον τελευταίο και χειρότερο σχεδόν σε όλα αντίπαλο.

Ευκαιρία για εξιλέωση αποτελεί το παιχνίδι με τον παναθηναϊκό, τοι φορμαρισμένη λόγω σπρωξίματος ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες πρέπει να βγάλουν στην επιφάνεια τον εγωισμό τους και να αποζημιώσουν με μια μεγάλη νίκη τους ταλαίπωρους οπαδούς της ομάδας.

Η εξιλέωση θα είναι αυτή αλλά να έχει και συνέχεια, όχι δηλαδή όπως με τον ολυμπιακό που μετά τη νίκη η ομάδα θυμίζει και πάλι παιδική χαρά.

Ευτυχώς στη μεγάλη του ΑΡΗ σχολή υπάρχει πάντα η αντίδραση στη δράση και εύχομαι να την δούμε άλλη μια φορά διότι το οικοδόμημα κοντεύει να καταρρεύσει, χωρίς ουσιαστικό λόγο.
ΥΓ: Oσο πληγωμένοι και να είναι οι οπαδοί, πρέπει να αντιληφθούν ότι υπηρεσία δεν προσφέρουν με γιουχαΐσματα, παρά μόνο με στήριξη.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Oι συνθέσεις:

Άρης (Πάρντιου): Kουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό (Γκαρσία 56′), Mαντσίνι (Γκαρθία 42′), Καμάτσο, Πάλμα (Γκρέι 67′), Ζερβίνιο (Ιτούρμπε 67′).

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Αντούνες, Σάκιτς (Μίλο 77′), Κάνιας (Τσίμπσαχ 52′, Μασάς 78′), Φαντιγκά, Λοβέρα (Σεμπά 46′), Άοσμαν (Μεντόσα 77′), Ελευθεριάδης, Μάντζης. 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

H 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Σάββατο (15/10)

Βόλος – Λεβαδειακός 2-1

Άρης – Ιωνικός 2-1

Κυριακή (16/10)

ΑΕΚ – Ατρόμητος 16:00

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 18:00

Λαμία – Παναθηναϊκός 19:30

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 20:30

Δευτέρα (17/10)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20:00

 Η βαθμολογία:

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21

2. ΒΟΛΟΣ 17

3. A.E.K. 15

4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14

5. ΑΡΗΣ 13

6. Π.Α.Ο.Κ. 12

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 11

8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 10

9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 7

10. ΛΑΜΙΑ 7

11. Ο.Φ.Η. 4

12. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4

13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3

14. ΙΩΝΙΚΟΣ 2