Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΥΧΑΤΑΙ


ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 - 0  

Χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα, αφού η αγωνία μέχρι την επίτευξη του πρώτου τέρματος κράτησε ένα ημίχρονο, ο ΑΡΗΣ, έλυσε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου τον γρίφο και κατάφερε να περάσει ένα ευχάριστο βράδυ παίρνοντας το ζητούμενο.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν δεν έστηνε ‘’λεωφορείο’’ στην άμυνα θα μπορούσε να φύγει και με πέντε τέρματα.

Ευτυχώς ο Μάντζιος διάβασε το παιχνίδι του αντίπαλου προπονητή και έδωσε εντολές να γυρίζει η μπάλα συνέχει από δεξιά αριστερά και αντίθετα.

Μετά το γύρω γύρω όλοι λοιπόν που έπαιζε ο ΑΡΗΣ με τεράστια υπομονή και αλλάγες της μπάλας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να γράψει και ου Σουλεϊμάνωφ το όνομά του στον δείκτη των σκόρερ του ΑΡΗ.

Ένας Φεράρι χάρμα ιδέσται, ένας Νταρίντα από τα παλιά, ένας Ζαμόρα που φωνάζει ότι πρέπει να πάρει φανέλα βασικού και με λίγο πιο ελεύθερο ρόλο, μαζί με τον παίκτη- εγγύηση που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι και ακούει στο όνομα σουλειμάνωφ, ο ΑΡΗΣ έκανε το αυτονόητο.

Ο Μορόν έτρεξε πολύ μοίρασε και άσες αλλά ήταν άτυχος καθώς θα έπρεπε να προσθέσει άλλο ένα γκολ στο ενεργητικό του , αν ήταν λίγο πιο τυχερός.

Αδύναμοι κρίκοι Κάρλσον, Μοντόγια, Μενέντεζ οι οποίοι δεν λένε να πάρουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται.

Σταθερή αξία στα μετόπισθεν Μπράμπετς, Φμπιάνο και ασφαλώς ο Κουέστα που ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα σε δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Η νίκη αυτή ήταν περισσότερο νίκη ψυχολογίας που χτίζει όμως σιγά σιγά και έναν ποδοσφαιρικό χαρακτήρα που θέλει να χτίσει η ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης:Κουέστα, Οντουμπάτζο (34′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ (89′ Τζούρασεκ), Νταρίντα (89′ Πάρδο), Φερστρέτε, Κάρλσον (63′ Σαμόρα), Παναγίδης (63′ Μενέντες), Μορόν.

Πας Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (83′ Λιάσος), Ροσέρο (83′ Κιάκος), Τζίνο, Τζίμας (83′ Έφορντ), Παμλίδης (71′ Μπάλαν).