Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1 - 1 

Η εγωιστική κίνηση του Καμαρά να εκτελέσει το πέναλτι στέρησε από την ομάδα άλλη μια νίκη, η οποία, κάτω από άλλες συνθήκες θα κόστιζε πολύ περισσότερο.

Αυτό ήταν το σημείο που σημάδεψε ολόκληρο τον αγώνα στην Αθήνα καθώς είναι πολύ κρίμα μια ομάδα με εμφάνιση όπως τη χθεσινή ναα φεύγει με το ελάχιστο κέρδος που θα μπορούσε.
Ο προπονητής δεν ξέρω γιατί δεν παρενέβη, δεν ξέρω τι προνοεί το συμβόλαιο ενός παίκτη για τα κτυπήματα πέναλτι, αλλά θεωρώ τουλάχιστον τραγικό το τρεις εξ αμαρτείν.
Η ομάδα μπήκε σχετικά καλά, μετρίασε το παιχνίδι του παναθηναϊκού καλά και σε κάποια στιγμή βγήκε μπροστά με αξιώσεις.

Όταν λοιπόν ξε-φοβήθηκε τον αγώνα, άλλωστε δεν είχε να χάσει και κάτι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με κραυγαλέες ευκαιρίες δοκάρι και κορύφωση το χαμενο πέναλτι.

Σίγουρα οι εντυπώσεις που άφησε είναι αρκετά καλές αλλά δεν φτάνει αυτό.

Η ομάδα εξακολουθεί σε κάποιες φάσεις που οι αντίπαλοι έχουν λύσεις να αδυνατεί ν’ ανταπεξέλθει.

Εξαιρετικός ο Νταρίντα για άλλη μια φορά και νομίζω ότι η ενδεκάδα του χρόνου πρέπει να αρχίζει από αυτόν και γιατί όχι το Ρουπ αν είναι χωρίς τραυματισμό.

Όταν λοιπόν οι δύο αυτοί παίκτες δείχνουν ότι ξέρουν τι να κάνουν στο κέντρο με τη μπάλα στα πόδια τότε σου δείχνουν και τον δρόμο των αποδεσμεύσεων κάποιων ποδοσφαιριστών, που ήρθαν με περγαμηνές αλλά έμειναν στάσιμοι.

Ολη η ελλάδα είδε ότι ο ΑΡΗΣ έπαιξε για τον ΑΡΗ και αυτό ίσως να ήταν το μοναδικό κέρδος από το παιχνίδι.

Η χρονιά έκλεισε με το ελάχιστο στο ταμείο που είναι η ευρώπη.

Χαμηλά τη μπάλα λοιπόν και εν αρχή η ευρώπη.

Μετά βλέπουμε… Καλό καλοκαίρι.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (83′ Πούχατς), Κουρμπέλης (77′ Παλάσιος), Ρούμπεν, Μπερνάρ (64′ Τσέριν), Μαντσίνι, Ιωαννίδης (64′ Σπόραρ), Κλεϊνχέισλερ (83′ Βέρμπιτς).

Άρης (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα (90’+1′ Φαμπιάνο), Σγούρος (46′ Ρουπ), Ιτούρμπε (65′ Γκαρσία), Γκρέι (46′ Καμαρά), Χριστοδουλόπουλος (46′ Πάλμα). 

Τα αποτελεσματα καιη βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης: 

Τα αποτελεσματα

 ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ 4 - 0

 ΠΑΟΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 -1

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1 - 1

 Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

1. A.E.K. 83
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 78
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 73
4. Π.Α.Ο.Κ. 67
5. ΑΡΗΣ 51
6. ΒΟΛΟΣ 40