Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..... ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ  1- 0

 Ηταν μια κακη εμφανιση, που δυστυχως την πληρωσαμε με απωλεια τριων βαθμων, καποια στιγμη θα ερχονταν η στραβη, δεν παιζουμε μονοι μας σε αυτο τον μαραθωνιο των αγωνων, ηρθε λοιπον τωρα που ειμαστε στην αρχη της μαχης, και καλουμαστε να την διαχειριστουμε, με το καλυτερο δυνατο τροπο χωρις γκρινιες και αφορισμους ωστε να κερδισουμε τον πολεμο.

 Παμε παρακατω, κρατωντας ολα αυτα τα αρνητικα στοιχεια, που μας οδηγησαν στην χθεσινη ηττα, με σκοπο να τα διορθωσουμε στην πορεια του πρωταθληματος, και δουλευοντας πανω σε αυτα μονο κερδος μπορουμε να εχουμε, ωστε να χτισουμε κατι καλο πανω σε στερεες βασεις, τα παθηματα σε τετοιες περιστασεις, αν τα διαχειριστεις σωστα γινονται μαθηματα,και συναμα οδηγος για το καλυτερο.

Τα πρωτα σημαδια, οτι κατι δεν παει καλα, εμφανιστηκαν στην προηγουμενη αναμετρηση με την ομαδα της Βιωτιας, εκει ηρθε το τριποντο ομως, και τα καλυψαμε κατω απο το χαλακι, δεν τους δωσαμε την δεουσα σημασια, με αποτελεσμα να το πληρωσουμε στην χθεσινη αγωνιστικη.

Τα πολλα λαθη που εγιναν στον αγωνιστικο χωρο, ταυτοχρονα με τα πουληματα τις μπαλας στις μεταβιβασεις, εδωσαν το δικαιωμα στους αντιπαλους μας να μεινουν στο παιχνιδι, και να διεκδικησουν κατι καλυτερο απο αυτο που περιμενεναν.

Η ελειψη φρεσκαδας, ηταν ενα ακομη σημαδι που δεν το μετρησαμε σωστα, η ομαδα εδειχνε σκασμενη στον αγωνιστικο χωρο, δεν υπηρχε καθαρο μυαλο, χασαμε την αυτοσυγκεντρωση μας, και καναμε δωρο την νικη στους αντιπαλους μας, χαρις σε μια καραμπολα που λενε στο μπιλιαρδο, κανοντας τους μαγκες απο το πουθενα.

 Η τυχη δεν ηταν με το μερος μας, ακομη και στην κακη εμφανιση που πραγματοποιησαμε, ειμασταν καλυτεροι απο τους αντιπαλους μας, και θα μπορουσαμε εαν μας βοηθουσε στο ελαχιστο, να ειχαμε φυγει με γεματο το σακουλακι των βαθμων, το δοκαρι του Γκαρσια και η χαμενη ευκαιρια στα τελειωματα απο τον Δεληζηση, δεν εγιναν κερασακι στην τουρτα, με τα αν ομως δεν κερδιζεις παιχνιδια.

 Για τους ανθρωπους μετα μαυρα τι να πεις, δεν αλλαζουν με τιποτα αυτοι, εκτελουν παντα το εργο τους, κατοπιν εντολων αυτων που κινουν τα νηματα, χθες μας δειξαν πως γινετε μια χειρουργικη επεμβαση με το γαντι, αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για την ασχημη εμφανιση μας, αλλα επαιξε  μεγαλο ρολο ωστε να ερθει το ασχημο αποτελεσμα.

 Και τιθετε το ερωτημα, ειδαν τους τραμπουκισμους στα επισημα εις βαρος του προεδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και τις αποστολης της ομαδας μας, μετα την επιτευξη τους τερματος της ομαδος τους, η θα πρεπει να φωναξουμε οφθαλμιατρο; ο τεταρτος που ηταν μπροστα στο συμβαν θα τα αναφερει στο φυλλο αγωνος, η πρεπει να ρωτησει πρωτα τα αφεντικα του; για να δουμε εχετε καθολου τσιπα επανω σας.

 Απο το ξεκινημα της εβδομαδας ολα πηγαν στραβα, ενας εξωαγωνιστικος πολεμος, απο αυτους που υπηρετουν την υποτιθεμενη εξυγιανση, μας εδωσε να καταλαβουμε τι θα επακολουθησει στην συνεχεια αυτης, η απαγορευση μετακινησης χωρις λογο και αφορμη, μιας και δεν υπαρχει καποιος νομος του συνταγματος, που να το αναφερει αυτο, μας δειχνουν το πως παρανομως το κρατος και εξυγιαντες του, καταργουν καθε εννοια ελευθευριας, και εφαρμοζουν με το ετσι θελω, τους δικους τους νομους, σε μια χωρα που φημιζετε για την δημοκρατια της και οχι για τον φασισμο της, βλεπουμε ολα αυτα τα ευτραπελα που συμβαινουν καθημερινα, και θλιβομαστε για την καταντια τους.

 Μπλοκα παντου ωστε να μην υπαρχει φιλος της ομαδας μας στις κερκιδες. ηταν οι εντολες των εξυγιαντων, και αυτων που και καλα κοπτονται για το καλο του αθλητισμου, λες και ειμαστε τιποτα εγκληματιες, γελαει μαζι σας κυριοι το πανελληνιο, σας φτυνουν και νομιζετε οτι βρεχει, απο οτι ειδατε ομως, ειμασταν εκει, μπορει να μην μας επιτρεψατε  παρανομως την εισοδο μας στο γηπεδο, αλλα ειμασταν εκει, γιατι πολυ απλα ο λαος του ΑΡΗ δεν γουσταρει τις απαγορευσεις, εχει μαθει να πρεσβευει την δημοκρατια και να την διακυρησει παντου, ΑΡΗΣ σημαινει συγκρουση βαλτετο καλα στο μυαλο σας.

Ο πολεμος συνεχιστηκε, με καταπτυστα δημοσιευματα εναντιον το προεδρου της ομαδας μας, απο  ΜΜΕ κατευθυνομενα  απο τους γνωστους αγνωστους, τα οποια στην συνεχεια τα αποσυρατε φοβουμενοι της μυνησεις, τι νομιζετε οτι καταφερατε; απλα κερδισατε μια μαχη οχι τον πολεμο, το μονο που καταφερατε ειναι να μας συσπειρωσετε ακομη περισσοτερο, τιποτα δεν θα μας εμποδισει την πορεια μας προς την κορυφη.

Πτηνο ετοιμασου, την Τεταρτη εχει πτηνοβασια, καθαρισε το κοτετσι σου ερχετε ο Μπαμπας σου.

Κυριακη ολοι στον ναο, δεν πρεπει να πεφτει καρφιτσα, εμεις θα φερουμε τις νικες στο σπιτι μας, μην λειψει κανεις, τα γουστα συνεχιζονται. μια κακη παρενεθεση ηταν ολο αυτο που περασε.

 Ας δουμε ομως πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα, μονος ενας τροπος υπηρχε χθες να ηττηθουμε, μονο απο μια κακη στιγμη, οπερ και εγενετο, σε μια φαση που θυμησε καραμπολα απο μπιλιαρδο, ο Δεληζησης με αυτογκολ στο 65ο λεπτο εκανε το τελικο 1-0.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

 ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιδάλ (89΄Σιόντης), Νικολιάς, Μυστακίδης (63΄Κριζμάν), Λεό (75΄Αθανασιάδης)

ΑΡΗΣ (Π. Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κολάσο, Τζανακάκης, Μπάσα (80΄Σιώπης), Ματίγια, Γκαρσία (80΄Μαρτίνες), Γκάμα, Ντιγκινί (80΄Ναζλίδης), Γιουνές

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια μεχρι στιγμης εχει ως εξης:

 ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΛ 2-0
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 1-0

 ΚΥΡΙΑΚΗ 23/9

 ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

 ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9

 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  10
 2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9
 3. ΑΕΚ 9
 4. ΑΡΗΣ 9
 5. ΠΑΟΚ 7
 6. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 6
 7. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4
 8. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3
 9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3
 10. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3
 11. ΛΑΡΙΣΑ 3
 12. ΞΑΝΘΗ 2
 13. ΟΦΗ 1
 14. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1
 15. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0
 16. ΛΑΜΙΑ 0