Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ


ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 3 - 0

Αλλη μια αγωνιστικη ημερα, περασε στο χρονοντουλαμπο τις ιστοριας, η 28η για να γινομαστε πιο συγκεκριμενοι.

Υπομονη, λιγο ακομη εμεινε αδερφια, για να λαβει τελος το μαρτυριο, που εδω και τεσσερα χρονια, μας κραταει μακρια απο την φυσικη μας θεση,  και κατατρωει τις ψυχες μας.

 Εμεις οι παλαιοτεροι οι πενηνταρηδες, αλλον ΑΡΗ ειχαμε μαθει πρωταγωνιστη, οχι αυτον που βιωνουμε τις τελευταιες δεκαετιες, που πληγωνει το πρεστιζ και την ιστορια του.

Αλλη μια νικη, προστεθηκε στις ηδη υπαρχουσες, αυτην την φορα εντος εδρας, επι του Απολλωνα Λαρισας με 3 - 0, με δυο γκολ του Διαμαντοπουλου στο 22ο και 73ο λεπτο,  και του Πλατελλα στο 52ο λεπτο, η ομαδα μας επικρατησε ευκολα του αντιπαλου της, και θελει πλεον δυο ακομη βαθμους για να σφραγισει και τυπικα την επιστροφη της στην Super League.

Μια νικη, που μας φερνει προσωρινα, στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα, μεχρι να ολοκληρωθουν τα αποτελεσματα τις αγωνιστικης που δυανυουμε.

 Αργα και βασανιστικα, περνανε τα χρονια, οι μηνες, οι μερες, τις επιστροφης μας στον φυσικο μας χωρο, μιας επιστροφης που αργησε πολυ, ξεπερασε τα προβλεπομενα, και εθεσε σε κινδυνο την υπαρξη μας.

 Τα δυο χρονια στην Γ, τα δυο χρονια στην Β, και τα δυο τελευταια χρονια στην Super League, κανανε τεραστιο κακο στο ονομα του συλλογου, και αν δεν υπηρχε  αυτος ο απλος κοσμος, που αγαπαει παραφορα την ομαδα μας, να κρατησει την φλογα αναμμενη, τοτε θα μιλουσαμε για αφανισμο.

Το αυριο του συλλογου μας, δεν θα πρεπει να μοιαζει με αυτο του παρελθοντος, δεν ξερω κατα ποσο εχουμε μαθει απο τα λαθη μας, η πορεια των πραγματων θα το δειξει, το αγνωστο με φοβιζει, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.

Ελπιζω οτι βαλαμε μυαλο, ελπιζω οτι τα παθηματα μας γινανε μαθηματα, δεν σας το κρυβω προβληματιζομαι για το μελλον, εχω τις επιφυλαξεις μου για το τι μελλει γενεσθαι, δεν ξερω τι μας ξημερωνει, και οπως λεει και ο θυμοσοφος λαος μας, οποιος καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι, μεχρι να δω φως, δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν.

Οι αντιπαλοι μας στον φυσικο μας χωρο, ειναι εξοπλισμενοι, με πυρινικα οπλα τελευταιας τεχνολογιας, και εμεις παμε στην μαχη με σφεντονες, τα μεχρι στιγμης δεδομενα, για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, δεν ειναι με το μερος μας, αυτο βεβαια δεν σημαινει κατι, απλα το βαζουμε σαν σημειο αναφορας, για το τι θα συναντησουμε στα πεδια των μαχων.

 Απο την φυση μου ειμαι αισιοδοξος, κατι θα βρεθει και για εμας, για να ξεκινησουμε και εμεις, απο την ιδια θεση με τους αλλους, μεχρι τοτε ομως, ολοι στηριξη στην ομαδα, σε αυτα τα τεσσερα γραμματα, ΑΡΗΣ, και μονο σε αυτα, τα προσωπα ερχονται και φευγουν, μακρια απο την συνεχη εσωστρεφεια μας, μονο ενωμενοι σαν μια γροθια, θα φερουμε τον ΑΡΗ μας στην κορυφη.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων εχουν ως εξης:

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46’ Μπαργκάν), Ντούνης, Πλατέλλας (73’ Κάσσος), Διαμαντόπουλος (77’ Μπαστακός).

Απόλλων Λάρισας (Ν. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Μαυρίας (77’ Κοτσαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61’ Καμπέρης), Σουλίδης (68’ Κακάμης), Τσιλούλης 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια εχουν ως εξης:

 Τα αποτελέσματα :
Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός 3-3
Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 1-2
Άρης – Απόλλων Λάρισας 3-0
Δόξα Δρ. – Απόλλων Πόντου 3-1
Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0
Σπάρτη – Τρίκαλα 1-0
Αχαρναϊκός – Εργοτέλης 0-3 (α.α.)
Βέροια – Καλλιθέα 0-3 (α.α.)
ΟΦΗ – Παναιγιάλειος, Πέμπτη 5μμ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Άρης 67
ΟΦΗ 65 (27)
———————–
Παναχαϊκή 57
Κισσαμικός 48 (27)
Δόξα Δρ. 47
Τρίκαλα 45
Απόλλων Πόντου 44
ΑΕ Καραϊσκάκης 43
Απόλλων Λαρ. 43
Σπάρτη 38
Εργοτέλης 36
Αναγ. Καρδίτσας 35
————————
Αιγινιακός 35
Πανσερραϊκός 28
Παναιγιάλειος 24 (27)
Καλλιθέα 22
Βέροια 5
Αχαρναϊκός -51

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ -  ΑΡΗΣ  0 -0

Για τους σημερινους μας αντιπαλους, ηταν το παιχνιδι της χρονιας, οχι οτι θα τους εδινε κατι το σημαντικο το σημερινο αποτελεσμα, μονο και μονο, για το γινατι του προπονητη τους θελανε  αυτην την νικη, για κανενα αλλα λογο, για εμας ηταν ενα ακομη παιχνιδι σαν ολα τα αλλα, με ενα ομως κινητρο παραπανω αυτη την φορα, πιθανη νικη μας, θα μας επανεφερε στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα, θα περιμενε κανεις, μετα απο ολα αυτα που σας ανεφερα για τις δυο ομαδες, να δει στο χορταρι ενα παιχνιδι ανταξιο στα θελω των δυο αντιπαλων, που θα ικανοποιουσε, οσους πληρωσαν εισητηριο, για να το δουν στο γηπεδο, δυστυχως ομως για τον κοσμο οι δυο ομαδες που βρεθηκαν εκει κακοποιησαν το αθλημα στο μεγιστο βαθμο, μηδεν σε ολα, το τελικο αποτελεσμα.

Στην κιτρινομαυρη Καλαμαρια, η ομαδα μας δεν καταφερε να επιβληθει του τοπικου Απολλωνα, μιας και αποδοση της κυμανθηκε κατω του μετριου, και συνεχιζει εστω και με αυτον τον ενα βαθμο τις ισοπαλιας, τον μοναχικο δρομο της επιστροφης της στον χωρο που ανηκει.

 Πριν την σημερινη αναμετρηση, υπηρχαν δυο εφικτοι στοχοι, η μαθηματικη ανοδος με συνδυασμο αποτελεσματων που δεν ηρθαν, και η επιστροφη της ομαδας μας στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα, που επισης δεν ηρθε, ειχαμε μια κακη αγωνιστικη ημερα, που δεν μας προσφερε τιποτα το ιδιαιτερο, παρα μονο δυσαρεσκεια για την αποδοση της ομαδας μας στον αγωνιστικο χωρο, που δεν εδειξε τιποτα, που να ευχαριστει τον κοσμο που την ακολουθησε για να στηριξει την προσπαθεια της, πραγματοποιωντας την χειροτερη φετινη της εμφανιση.

 Παει και αυτο, τελειωσε και η 27η αγωνιστικη, 35 μερες ακομη για να τελειωσει το μαρτυριο, ενα μαρτυριο διαρκειας τεσσαρων χρονων, ενας εφιαλτης που δεν πρεπει ποτε ξανα στο μελλον να ξαναζησουμε, ο στοχος για φετος σχεδον εχει επιτευχθει, απο εδω και εμπρος αρχιζουν τα δυσκολα.

Η νεα χρονια θα πρεπει να χτιστει σε γερες βασεις βημα, βημα, χωρις ασκοπες κινησεις εντυπωσιασμου, αλλα με κινησεις ουσιας που θα φτιαξουν μια ομαδα ανταγωνιστικη, που θα παλευει ολα τα παιχνιδια, και θα δινει την ψυχη της μεσα στο χορταρι, εαν θα γινουν ολα οπως πρεπει, θα καταφερουμε πολλα, και θα εχουμε βαλει τις βασεις για ενα μελλον γεματο επιτυχιες, στο χερι μας ειναι να τα καταφερουμε, και θα τα καταφερουμε, ομαδα, κοσμος, ολοι ενα μια γροθια, μια οικογενεια το μυστικο μας, με αυτην την συνταγη θα φερουμε τον ΑΡΗ μας στην κορυφη.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης):
Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ηλιάδης (79′ Κυβελίδης), Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης, Καπίας.

Άρης (Σπανός): 
Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν (80′ Παυλίδης), Ιντζόγλου, Κάσσος (67′ Διαμαντόπουλος), Μπαργκάν (85′ Ντούνης), Πλατέλλας, Πασάς, Τζανακάκης
 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια εχουν ως εξης: 
Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής
Αιγινιακός – Σπάρτη 2-0
Αναγ.Καρδίτσας – Πανσερραϊκός 1-0 
Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 0-1 
Απόλλων Πόντου – Άρης 0-0
Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης 4-1 
Παναιγιάλειος – Δόξα Δράμας 1-0 
Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 3-0 α.α.
Τρίκαλα – Βέροια 3-0 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΦΗ 65
2.Άρης 64
3.Παναχαϊκή 54
4.Κισσαμικός 47 (26)
5.Τρίκαλα 45
6.Δόξα Δρ. 44
7.Απόλλων Π. 44
8.ΑΕ Καραϊσκάκης 43
9.Απόλλων Λαρ. 43
10.Σπάρτη 35
11.Αναγ.Καρδίτσας 34
12.Εργοτέλης 33
13.Αιγινιακός 32
14.Πανσερραϊκός 28
15.Παναιγιαλειος 24
16.Καλλιθέα 19
17.Βέροια 5
18.Αχαρναϊκός -51