Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΕΠΑΙΞΕ '' ΦΙΔΑΚΙ''


ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 3 - 1

Ποτέ δεν περίμενα ότι μια ομάδα, η οποία απουσιάζει από το χορτάρι σχεδόν ένα τρίμηνο, θα έβγαζε μάτια.

Ποτέ δεν περίμενα ότι ο ΑΡΗΣ θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι το μούδιασμα του πρώτου ημιχρόνου, λόγω των προαναφερθέντων, εξελίχθηκε σε σωστή διαχείριση στο δεύτερο, με αποτέλεσμα ένα επιβλητικό σκορ 3-1 το οποίο ασφαλώς θα μπορούσε να ήταν και πιο μεγάλο.

Όλοι όσοι είδαμε το παιχνίδι, δυστυχώς, αναγκαστικά από τηλεοράσεως, διαπιστώσαμε ότι η ομάδα μπορεί και θέλει.

Η φλόγα που έβγαινε από τα μάτια των παικτών, σε ένα πρωτόγνωρο Κλεάνθης Βικελίδης, ήταν εμφανέστατη, κάτι που χαροποίησε όλους μας.

Αυτή τη φλόγα και το πάθος θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια και θα έρθει η στιγμή που εμείς, οι οπαδοί, θα μετατρέψουμε το γήπεδο και πάλι σε κολαστήριο.

Μπορεί η καραντίνα να στοίχισε στον αγωνιστικό ρυθμό, ο οποίος είχε σκαμπανεβάσματα, οι παίκτες όμως, έδειξαν ότι μπορούν να το ελέγξουν.
Αναφορά θα κάνω σε δύο παίκτες οι οποίοι όχι απλώς πρόσφεραν τα αναμενόμενα, αλλά η εμφάνισή τους έδωσε την υπόσχεση ότι φέτος θα κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τον κόσμο.

Μαγικός φέτφα και απίστευτος Γκάμα.

Δύο παίκτες ‘’χρυσάφι’’ που αναμένεται να παρασύρουν και όλους τους άλλους, σε μια πορεία που επιβάλλεται να έχει μια και μοναδική κατάληξη.

Όσο γίνεται πιο ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη και ασφαλώς το κύπελλο στον πύργο τον λευκό.
ΥΓ:

Επειδή το τελευταίο διάστημα τα σενάρια των μανατζαρέων δεν άφησαν παίκτη στον ΑΡΗ, η καλή υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε όλοι στην ομάδα, είναι να κλείσουμε τα αυτιά, να στηρίξουμε όσο ποτέ άλλοτε το θεό και η κατάληξη θα είναι αυτή που όλοι περιμένουμε εδώ και μισό αιώνα.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σόουζα (90’ Μπαγκαλιάνης), Κόρχουτ, Σάσα (90’ Τόνσο), Βέλεθ, Φετφατζίδης (83’ Μπα), Γκάμα (83’ Μαρτίνες), Λάρσον, Ιντέγε (63’ Μανσίνι).
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Μαρινάκης (85’ Μπράουν), Σακόρ (56’ Στάικος), Μεγιάδο (85’ Ζοάο), Σεμέντο, Ναμπί (85’ Νοικοκυράκης), Νέιρα, Μάνος (65’ Φιγκεϊρέντο).
Τα αποτελεσματα της 1ης αγωνιστικης των  play offs καιη βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:
 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 Σαββατο 6/6/20
 ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 3 - 1
 Κυριακη 7/6/20
  ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  66
 2. ΠΑΟΚ  52
 3. ΑΕΚ  51
 4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  44
 5. ΑΡΗΣ  37
 6. ΟΦΗ  34