Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ


 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1 - 1 

Αυτό που έγινε στον Πειραιά δυστυχώς ήταν το αναμενόμενο όταν μια ομάδα, η οποία χρειάζεται τη νίκη, παίζει χωρίς επιθετικό.

Χωρίς καμία μομφή προς τον Μάνο, οποίος κάνει ότι μπορεί, σίγουρα δεν είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο μπορεί να βασιστεί μια ομάδα, η οποία θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ.

Ο Μάνος είναι φιλότιμος και αγωνιστής, δε μπορεί να προσφέρει, όμως, ως πρώτος σέντερ φορ, σε μια ομάδα με τις απαιτήσεις που έχει ο φετινός ΑΡΗΣ.
Ειδικά σε ένα παιχνίδι με τον ολυμπιακό στον πειραιά στο οποίο έπρεπε ο ΑΡΗΣ να φύγει με το ροζ φύλο αγώνα, τελικά πήρε το ελάχιστο που ήταν η ισοπαλία.

Ελλείψει ετοιμότητας Μήτρογλου ο ΑΡΗΣ πρέπει να βρει λύσεις για τις επόμενες δύο με τρεις αγωνιστικές.

Το τρία παιχνίδια που ακολουθούν κρίνουν σχεδόν όλη τη φετινή χρονιά και δεν επιτρέπεται να χάσει βαθμούς, σχεδόν σε κανένα.
Ο Μάντζιος φοβήθηκε λίγο το παιχνίδι.

Αν προσπαθούσε να πιέσει λίγο πιο ψηλά, τουλάχιστον στο πρώτο μισάωρο, ίσως να είχε νικηθεί ακόμη και η αστοχία, λόγω της κούρασης που θα είχαν οι παίκτες του ολυμπιακού.

Το αποτέλεσμα, για κάποιον αντικειμενικό κριτή θεωρείται δίκαιο, όταν δει κάποιος το μέγεθος του αντιπάλου που δεν είναι άλλος από τον φετινό πρωταθλητή.

Ωστόσο, ο ΑΡΗΣ, για άλλη μια φορά, κόντρα σε όλους και όλα μπορούσε και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Η Ελλάδα, πάντως, είδε τις δύο καλύτερες ομάδες σε ένα δυνατό αγώνα και σίγουρα όχι ένα φιλικό όπως συνηθίζουν να παίζουν άλλοι.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (46′ Ρέαμπτσιουκ), Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (76′ Εμβιλά), Βρουσάι (29′ Βαλμπουενά), Μασούρας (59′ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (59′ Τιάγκο Σίλβα), Χασάν.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Ματέο Γκαρσία (57′ Μαντσίνι), Σάντε Σίλβα (58′ Μπρούνο), Μπερτόγλιο (84′ Κάτσε), Μάνος (66′ Μήτρογλου).

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης: 

 Ατρόμητος - Λάρισα 1-1

ΑΕΚ - Τρίπολη 2-2

Βόλος - Απόλλων 2-0

Παοκ - Λαμία 4-0

ΠΑΣ Γιάννενα - ΟΦΗ 1-0

ΟΣΦΠ - Άρης 1-1

Δευτέρα

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

 Βαθμολογία Super League (σε 23 αγώνες)

1.Ολυμπιακός 58
2.ΠΑΟΚ 46
3.Άρης 44
4.ΑΕΚ 44
5.Παναθηναϊκός 41 -22αγ.
6.Αστέρας Τρίπολης 38
7.ΝΠΣ Βόλος 30
8.Ατρόμητος 26
9.ΠΑΣ Γιάννινα 24
10.Απόλλων Σμύρνης 22
11.ΟΦΗ 19
12.Λαμία 15 -21αγ.
13.Παναιτωλικός 14 -22αγ.
14.ΑΕΛ 10 -21αγ.