Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

THIS IS REAL TEAM


 ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2 - 0 

Όταν στη χειρότερη μέρα σου κερδίζεις έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο, χωρίς μάλιστα να απειληθείς, τότε αυτός είναι ο ορισμός της πραγματικής ομάδας.

Γεγονός που ενισχύεται ακόμη περισσότερο, από τις αλλαγές οι οποίες ανέτρεψαν την εικόνα και τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Η εξαιρετική διαχείριση του παιχνιδιού, επαναλαμβάνω σε μια πολύ άσχημη μέρα, έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Για να μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το μέγεθος της νίκης επί του Αστέρα, πρέπει να σταθμίσει όλους τους παράγοντες, με κυριότερο αυτόν του άγχους.

Κάνω λόγο για άγχος διότι γνωρίζοντας το αποτέλεσμα που προηγήθηκε με τη νίκη του παο απέναντι στον παοκ και υπολογίζοντας τη φυσιολογική εξέλιξη μια ήττας της ΑΕΚ από τον ολυμπιακό, τότε όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ήταν πολύ βαριά.

Οσο και αν ζύγιζε όμως η μπάλα, η ομάδα έδειξε μέταλλο πολύ μεγάλης ομάδας που ακόμη και στη χειρότερη μέρα της μπορεί να κερδίζει οποιονδήποτε.

Απόλυτα διακριθέντας ο Μπερτόγλιο με όλους όμως τους υπόλοιπους να δίνουν αυτό που πρέπει για να επέλθει η νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου.

Τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΡΗ και μάλιστα μετά τη διαφαινόμενη, εκτιμώ, νίκη επί της αεκ όλα απλοποιούνται και η ομάδα θα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερο και χωρίς άγχος ποδόσφαιρο αφού το σφάξιμο θα είναι στο πιο κάτω επίπεδο.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα (90+4′ Σάκιτς), Τζέγκο, Μπερτόλιο (83′ Μπρούνο), Γκάμα (90+4′ Μπαγκαλιάνης), Μανσίνι (59′ Σίλβα), Μήτρογλου (58′ Μάνος)

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρες, Καστάνο, Αλβάρεζ, Μουνάφο (73′ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Τιλίκα (73′ Ρίτζις), Φερνάντεθ (59′ Αλί Μπαμπά), Σίτο (59′ Ριέρα), Μπαράλες 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

 ΠΑΟ - Παοκ 3-0

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 2-0

ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 1-5

 Η βαθμολογία: 

1. Ολυμπιακός 73
2. Άρης 54
3. ΠΑΟΚ 50
4, Παναθηναϊκός 49
5. ΑΕΚ 48
6. Αστέρας Τρίπολης 43