Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Το έχουμε ξαναδεί το έργο 
 
Δέχομαι λυσσαλέες επιθέσεις…. Παραδίδω την ομάδα πρώτη…. Και με τις οφειλές κανονισμένες… Λειτουργεί το παρακράτος του ΑΡΗ.
 Θα υπάρχει πρόβλημα στον ΑΡΗ αλλά τι να κάνουμε.!!! Τάδε έφη ο Kος Γαλανός.
 
Εγώ καμία επίθεση δεν είδα από κανένα.
 Ισα ισα το αντίθετο.
Η ομάδα είναι πρώτη !!!!. Σπουδαίο επίτευγμα κε Γαλανέ.
 Στην Premier league είναι πρώτη;
 Και μήπως είναι πρώτη διότι βάζατε εσείς τα γκόλ;
Οι οφειλές είναι κανονισμένες. Όχι πληρωμένες. Βέβαια αν ήταν πληρωμένες δεν θα ήταν οφειλές… Αν δεν έκλαιγα θα γέλαγα.
 Ποιες οφειλές;
 Τα χρήματα που ήταν να πληρωθούν οι παίκτες και δεν πληρώθηκαν;
 Οι ανασφάλιστοι ποδοσφαιριστές που για να κάνει μαγνητική ο Γκίνος έβαλε από την τσέπη του;
 
Το παρακράτος του ΑΡΗ σε πλήρη λειτουργία κε Γαλανέ εναντίον σας διότι άλλοι σαν επέλεξαν φαίνεται και όχι οι ίδιοι που τώρα σαν υπονομεύουν. 
 
Το πρόβλημα που λέτε ότι θα υπάρχει στον ΑΡΗ μάλλον δεν σας ενδιαφέρει.
 Η για να είμαι ακριβής επιθυμείτε να δημιουργηθεί πρόβλημα,γι αυτό και καλέσατε τους ποδοσφαιριστές να πληρωθούν και μετά τους στείλατε για γιορτές με άδειες τσέπες.
 Και τους χρωστάτε και τον Νοέμβριο. Ξεφτίλα….
 
Κε Γαλανέ ούτε σας ξέρω ούτε και επιθυμώ να σας γνωρίσω.
 Παρουσιαστήκατε ως ένας αξιόλογος επιχειρηματίας που μπορεί να προσφέρει τόσο με την εμπειρία του όσο και με την οικονομική ευρωστία που δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη για να ανέβει ο ΑΡΗΣ.
 
 Υποσχεθήκατε πράγματα τα οποία και δεν κάνατε και τώρα κατηγορείτε άλλους για τα προβλήματα που βλέπετε ότι θα δημιουργηθούν. 
 
Κε Γαλανέ ο καλύτερος τρόπος ώστε να βουλώσετε τα στόματα όλων και να αποτρέψετε το παρακράτος του ΑΡΗ είναι τα τηρήσετε τις υποσχέσεις σας.
 Αν το κάνετε ουδείς μπορεί να σας προσάψει το οτιδήποτε.
 Σε κάθε ομάδα του κόσμου,τον λαό τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και όχι τα οικονομοτεχνικά πράγματα.
 Όταν δεν έχει αφορμή να ασχοληθεί με αυτά δεν ασχολείται. 
Αλλά εσείς δίνεται την αφορμή αφού δεν τηρείται τις υποσχέσεις σας.
 Αμφιβάλλω αν είχατε ποτέ την πρόθεση να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας αλλά εκείνο που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι ότι πλέον δεν θέλετε ή δεν μπορείτε.
 Ούτε τις τρίχες της Γ Εθνικής να διαχειριστείτε δεν μπορείτε.
 Ούτε να συσπειρώσετε τον κόσμο του ΑΡΗ δεν καταφέρατε.
 Κατά συνέπεια πως θα καταφέρετε μεγαλύτερα πράγματα όταν ανεβούμε;
 
Να πάτε στο καλό ο κε Γαλανέ.
 Εγώ ένα πράγμα θα σας ζητήσω.
 Να σταματήσετε να μας ενοχλείτε διότι ούτε σαν επιχειρηματίας έχετε να προσφέρεται αλλά ούτε και σαν άνθρωπος. 
Είστε λίγος κε Γαλανέ. 
 
Ο ΑΡΗΣ έχεις την ασπίδα του.
 Εμάς αδέλφια. 
Εάν θέλαμε μέτριους managers που δεν έχουν ούτε ευρώ να διαθέσουν ξέρω περίπου 30,000 που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν.
 Είχαν όλοι κατέβει στην Αθήνα για τον τελικό πριν 4 χρόνια.
 Μπορεί να μην φορούν τα ακριβά κουστούμια του κου Γαλανού,αλλά είναι Κύριοι και πάνω από όλα αγαπούν τον ΑΡΗ μας.
 
Η επόμενη ημέρα όπως έχουμε συνηθίσει δύσκολη. 
Αλλά από τις άλλες φορές υπάρχει μία διαφορά.
 Χρωστάμε λίγα και αξίζουμε πολλά. 
Δείτε κύριοι του ερασιτέχνη που κρατάτε τις τύχες της ομάδας στα χέρια σας,τις προτάσεις και αποφασίστε. 
Αλλά μην πειράξετε το αγωνιστικό κομμάτι που έχει βρει βηματισμό. 
Κρατήστε το αγωνιστικό μακριά από τις εξελίξεις.
Έρανος τώρα αδέλφια ώστε να πληρωθούν οι παίκτες και να περάσουν ευχάριστα τις γιορτινές ημέρες και να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο.
 2 ευρώ να δώσει ο κάθε Αριανός αρκούν. 
Τώρα αδέλφια μας χρειάζεται ο Θεός.
 Μην του γυρνάτε την πλάτη…

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ

Σήκωσαν τα πάντα λέει στο Ρύσιο και οτι ο ένας και μοναδικός φύλακας,σύμφωνα με το allaboutaris, έχει απολυθεί από τον Γαλανό και οτι ενω λέει οτι έχει εταιρία σεκιούριτυ δεν έβαλε κανέναν να προσέχει το Ρύσιο,ωραία το πιάσαμε το νόημα,Γαλανέ ενα θα σου πω και αν θέλεις άκου το ώστε να εξαγνίσεις έστω και στο παρά πέντε και τον εαυτό σου και τους συνεργάτες σου αλλά και όλους όσους σε επέβαλλαν το καλοκαίρι,ξέρω οτι έχεις μεγάλη διαδρομή στο Αρειανό οπαδικό κίνημα, υπάρχει Άρης μέσα σου,αν θέλεις άκου με,μην την κάνεις 31 Δεκέμβρη ΠΑΛΙ λίγο πρίν τις μεταγραφές,αν θέλεις να βγείς μάγκας στους πολλούς και οχι στους λίγους τότε μείνε και κάνε μεταγραφές,πάρτο πάνω σου και πήγαινε το μέχρι τέλους,εγω απο τα γύρω γύρω,από τα πάνω πάνω και τα κάτω κάτω βλέπω οτι ετοιμάζεσαι για ηρωική έξοδο,αν στο συμβούλεψε κάποιος τότε να ξέρεις θα κάνεις μεγάλο λάθος,μείνε και κάνε μεταγραφές,μπορεί τα φιλαράκια σου να είναι φιλαράκια σου αλλά άκου με,αν οσα έχεις διαβάσει απο εμένα εδω μέσα σε πείθουν οτι όντως οσα λέω στα λέω για το καλό σου κάνε αυτό που σε συμβουλεύω,η απόφαση θα είναι δική σου,μην την πάρεις αβίαστα,σκέψου και πάρτην μόνος σου,μην ακούς τι λένε οι γύρω σου,ακόμα και αν τους εμπιστεύεσαι ακόμα και αν τους ξέρεις 50 χρόνια,άκου με και παίξε τα χαρτιά σου σωστά,μην τρώς την μπλόφα.... 

 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΡΕΜΑΛΙΔΗ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ



ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-ΑΡΗΣ 0-3

 Ειχα πει μετα το ατυχο αποτελεσμα,τις ισοπαλιας μας,στο παιχνιδι με τον Πανσεραικο,οτι εαν ειμαστε σοβαροι στις επομενες αναμετρησεις μας,σε δυο αγωνιστικες το πολυ,θα ειμαστε ξανα στην κορυφη,και δεν επεσα εξω,δεν ειμαι μαντης,ουτε προβλεπω το μελλον,απλα ειμαι ρεαλιστης των πραγματων,εαν καποιος κοιτουσε το προγραμμα του ομιλου μας τοτε,τα ιδια συμπερασματα θα εβγαζε με τον τροπο σκεψης μου,δεν ειναι δα και μαθηματικες εξισωσεις το ολο θεμα,ευρεια νικη λοιπον με σκορ 0-3 στην λασπομαχια του Εβρου,και μονος πρωτος στην κορυφη της βαθμολογιας με το κλεισιμο της φετινης χρονιας.

Ευκαιρια λοιπον να κανουμε καλα χριστουγεννα,τουλαχιστον στο αγωνιστικο κομματι,γιατι στο διοικητικο,προβλεπονται εξελιξεις,θετικες η αρνητικες θα δειξει το αμεσο μελλον,αγνωστον τι θα προκυψει,απο τις συνεχιζομενες κοντρες τις αγιας εδρας,των συνιστωσεων του Αρη μας,ευχη ολων  μας,ειναι να ειναι κατι καλο,και το κυριοτερο,οτι και αν ειναι αυτο,να μην διαταραξει,την ηρεμια του αγωνιστικου,που με την καθοδηγηση του Καμπος τα καταφερνει περιφημα εως τωρα.

 Στο αγωνιστικο,με τις καταλληλες προσθηκες,το θεμα τις ανοδου θα παρει τον δρομο του,και θα τελειωσει λιαν καλως συντομως,για να πιασει ομως τοπο,θα πρεπει να τελειωνουμε με το θεμα τις εκκαθαρισης,και μαλιστα αμεσα,γιατι δεν υπαρχει χρονος για χασιμο,ηδη εχει χαθει πολυτιμος χρονος,προτεραιοτητα λοιπον απο ολους οσους ειναι στα κοινα,ειναι η επιτευξη της,δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για παραιτερω καθυστερηση της,τυχον αναβολης της,η μη επισπευση της,σημαινει αυτοματα οτι καποιοι μας δουλευουν ψιλο γαζι,αναμονη λοιπον μεχρι την 31/12/14,που ευχομαστε να εχει παρει και αυτη το δρομο της,για να δουμε εναν καθαρο ΑΡΗ,ελκυστικο για επενδυση.

 Εαν ολα πανε καλα,δηλαδη,η μεταγραφικη ενισχυση,που θα φερει την γρηγορη και αμεση ανοδο του συλλογου στην θεση που του αρμοζει,η εκκαθαριση που θα εχει απαλλαξει τον Αρη μας,απο τις αμαρτιες του παρελθοντος,και αυτοματως θα τον εχει καθαρισει απο χρεη του,τοτε ναι θα μπορουμε να μιλαμε για ενα καλυτερο αυριο,εως τοτε επαγρυπνιση απο ολους μας,και απαιτηση να πραγματοποιηθουν ολα αυτα,για αυτο τον λογο αλλωστε,εγινε η θυσια της πτωσης στην γ'εθνικη,απο αυτους που την απαοφασισανε,πραξτε τα δεοντα,και μην χωριζεται τον κοσμο σε στρατοπεδα,για να τον συσπειρωσετε,οποιοι και αν ειστε,δειξτε του εργα,καντε του δωρο για αρχη,ανοδο,εκκαθαριση,και στην συνεχεια,φερτε του εναν ισχυρο επενδυτη να γουσταρει,μονο ετσι θα τον κερδισετε,προσωρινοι ειστε ολοι,σε αυτα που θελει και ζηταει,δωστε του αυτα που απαιτει.

Καλες γιορτες σε ολους,και ας ελπισουμε η νεα χρονια,να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν:

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης (69΄Ερκάν), Λίτσιος, Τσοπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ (61΄Παναγιώτου), Εφραιμίδης, Κουρέλλας, Μάλκα, Τοπούζης

ΑΡΗΣ: Kαρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκίνο, Λιόλιος, Προβατίδης, Λεμονής, Παπαδόπουλος (79΄ Ντούνγκα), Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (86΄ Βασιλόπουλος)