Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ


ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 - 0

Tα φασόλια γεμίζουν το σακούλι και αυτό έχει σημασία.

Η μέτρια, εως ικανοποιητική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και η απαράδεκτη, έως τρομερά επικίνδυνα εμφάνιση στο δεύτερο, οδηγεί αβίαστα τον μέσο φίλαθλο σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα.

‘’Τρεις βαθμοί’’.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να έμεινε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικο, ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, η οποία όμως, της δόθηκε δυστυχώς το δικαίωμα να διεκδικήσει το γκολ, με απίστευτους τρόπους, τουλάχιστον τρεις φορές.

Για την κακή, σε γενικές γραμμές εικόνα, που παρουσίασε η ομάδα, υπάρχουν δύο σκέψεις. Η μια είναι ‘’Κοιτάμε την ουσία’’ και η άλλη θέλουμε παίκτες, χρειάζεται δουλειά, πρέπει να είμαστε πιο προσκεκτικοι κλπ.

Πιστεύω ότι το σωστό είναι ο συγκερασμός των δύο.

Πρώτον διότι ο Γερμανός προπονητής ακόμα δε γνωρίζει καλά τους παίκτες και δεύτερον διότι το πλέον απαραίτητο, τη δεδομένη στιγμή, με μια σειρά από ανύπαρκτους αντιπάλους, όπως Παναιτωλικός και Αστέρας στο Βικελίδης αλλά και πανιώνιος που μεσολαβεί εκτός έδρας, το μόνο που πρέπει να κάνει μια ομάδα, είναι να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να ξεχνά ακόμα και κακές έως τραγικές εμφανίσεις.
Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ειδικά στον τομέα διαχείρισης ενός παιχνιδιού.

Όταν προηγείται ακόμη και με δύο γκολ, στην κυριολεξία παίζει με τη φωτιά κάνοντας τους οπαδούς της να χρειάζεται άμεση τεχνική υποστήριξη.

Χάνει τη μπάλα στην ποδοσφαιρική ορολογία.

Αυτό είναι που πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με την ψυχολογία αλλά και την προσωπική πινελιά του νέου προπονητή.

Πρώτο ζητούμενο, παραμένει πάντα η συγκομιδή βαθμών, με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτό δεν πρέπει να μας ξεφεύγει, διότι σταδιακά πρέπει να κλείσει η ψαλίδα με τις ομάδες-παραρτήματα που πραγματοποιούν πορείες πρωταθλητισμού.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι άλλη μια νίκη, με ή χωρίς ποδόσφαιρο στη Νέα Σμύρνη, από έναν αντίπαλο ‘’σάκο του μποξ’’ και ασφαλώς το ‘’πάτημα’’ της ραχούλας στο Βικελίδης.

Μετά και από αυτά τα αποτελέσματα που θα φέρουν τεράστιο βαθμολογικό κέρδος η ομάδα, προσωπική εκτίμηση, θα είναι έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, διεκδικώντας μόνο τη νίκη γιατί μόνο γι’ αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να παίζει ο ΑΡΗΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα (66’ Μπα), Ματίγια, Ντιγκινί (66’ Ντουάρτε), Γκάμα (77’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε. 

Παναιτωλικός (Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ (73’ Αριγκίμπι), Μοράρ, Ντάλσιο, Ντίαζ (80’ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Σανιά, Τσιγγάρας (46’ Μιμίτο), Μαρσιάλ, Σίεστεντ. 
 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:
Τα αποτελέσματα 
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 
ΟΦΗ- Ξάνθη 2-0
Βόλος- ΠΑΟ 0-2
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0
Παναθηναϊκός- ΑΕΛ 1-2
Ατρόμητος- Πανιώνιος 4-0
Άρης- Παναιτωλικός 2-0
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 
19:30 Αστέρας Τρίπολης- Λαμία
Η Βαθμολογία 
1. Ολυμπιακός 22
2. ΠΑΟΚ 20
3. ΟΦΗ 16
4. Ξάνθη 15
5. ΑΕΚ 14
6. ΑΕΛ 12
7. Ατρόμητος 11
8. Άρης 11
9. Βόλος 9
10. Παναθηναϊκός 8
11. Αστέρας Τρίπολης 8
12. Λαμία 4
13. Παναιτωλικός 2
14. Πανιώνιος -2