Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ


ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2 - 0

 Απο την αρχη της χρονιας ονειρευομαι, ταξιδευω μαζι με αυτα τα παιδια, που φορανε την φανελα με το Θεο στο στηθος τους, σε ενα ταξιδι μαγικο, με προορισμο την κορυφωση, δεν παταω στην γη, πεταω μαζι τους στα συννεφα, το δικαιωμα σε αυτο μου το δινουν οι ιδιοι, με αυτα που παραγουν καθε εβδομαδα στο χορταρι.

 Ειναι ακομη αρχη θα πει κανεις, θα μας κυνηγησουν θα πει καποιος αλλος, θα μας στησουν, μολις μας δουν να σηκωνουμε κεφαλι, θα προσθεσει καποιος αλλος, το κατεστημενο δεν θα μας αφησει θα συμπληρωσεις εσυ, δεν αντιλεγω μαζι σας αδερφια μου, παω πασο με την σκεψη σας, αλλα με αυτα που βλεπω εγω με το φτωχο μου το μυαλο, αισιοδοξω ακομη περισσοτερο, αν στις μεχρι τωρα εμφανισεις μας, εχουμε αυτην την αποτελεσματικοτητα, φανταστειτε τι θα γινει οταν φθασουμε στο μαξιμουμ των δυνατοτητων μας.

 Κατι καλο χτιζετε, και οφειλουμε ολοι μας, να το στηριξουμε και να το προστατευσουμε, με ολες μας τις δυναμεις, η συνεχη παρουσια μας στο γηπεδο, ειτε η ομαδα μας αγωνιζετε εντος εδρας, ειτε εκτος εδρας, δινει το κινητρο για να ξεπερασουμε τα οποιαδηποτε εμποδια, και ταυτοχρονα τους δινουμε την ωθηση να κανουν το κατι παραπανω.

 Μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, ο μαεστρος Πακο Ερερα, εχει φτιαξει μια μικρη ορχηστρα, που δινει ρεσιταλ στα Ελληνικα γηπεδα, οι φιλαθλοι που αγαπανε το ποδοσφαιρο, περιμενουν πως και πως καθε εβδομαδα, να δουν τον ΑΡΗ να αγωνιζετε, μιας και τους δινει αυτο που λειπει απο τα γηπεδα μαςτο θεαμα, τεινει με λιγα λογια  να γινει ξανα ο ΑΡΗΣ ολων των Ελληνων, οπως ητανε στις εποχες του Αυτοκρατορα.

 Κερδιζει τα παιχνιδια με το σπαθι του και την μαγκια του, εχοντας σαν πανοπλια του εμας στο πλευρο του, ολοι μαζι ενωμενοι θα φερουμε τον ΑΡΗ μας στην κορυφη, και κανεις μα κανεις σας λεω δεν θα σταθει εμποδιο σε αυτο.

Παιχνιδι με παιχνιδι, θα γινομαστε ακομα πιο δυνατοι, η ομαδα μας βλεπει τους αντιπαλους μεσα απο τα ματια μας, διψαει για νικες, πειναει για τιτλους, και φετος θα γευτει αυτο το νεκταρ τις επιτυχιας, γιατι ετσι πρεπει, γιατι ετσι ειναι το σωστο.

 Συσπειρωθειτε ολοι γυρω απο το Θεο του πολεμου, ζειστε αυτες τις μοναδικες στιγμες, καντε τα παιχνιδια του γιορτη, και στο τελος της χρονιας, θα ερθει Θεου θελοντος, αυτο που ολοι περιμενουμε τοσα χρονια, νιωστε μεσα σας αυτο που γινετε, ηδη οι αντιπαλοι μας νιωθουν την ανασα μας, εχουν τον φοβο μεσα τους, τα ονειρα μας θα παρουν εκδικηση, ηρθε η ωρα για αυτο.

 Στο χθεσινο παιχνιδι, η ομαδα μας επρεπε να κερδισει και κερδισε, πραγματοποιησε μια επαγγελματικη νικη, πηρε το τριποντο, και παρεμεινε στην δευτερη θεση του βαθμολογικου πινακα.

 Σε ενα κομβικο παιχνιδι, με ενα δυσκολοκαταβλητο αντιπαλο, χωρις να πιασει ιδιαιτερα καλη αποδοση, κερδισε καθαρα 2 - 0,και συνεχιζει την πορεια του προς την κορυφη.

 Για να δουμε πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα, σε ανατροπη του Ματεο Γκαρσια στο 87ο λεπτο ο Γιουνές, εκανε το 1-0, και στις καθυστερησεις τις αναμετρησης στο 93ολεπτο ο Ματεο Γκαρσια με πλασε απο το υψος της μικρης περιοχης εγραψε το τελικο 2 - 0. 

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: 

ΑΡΗΣ (Π. Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια (82’ Σιώπης), Κολάσο (46’ Ναζλίδης), Ντιγκινί (72’ Μαρτίνες), Ματέο Γκαρσία, Γιουνές.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σ. Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (90’ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μαρτίνες, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (60’ Φερνάντεζ), Τόνσο (71΄ Κώτσιρας), Τσιαλιανίδης, Μανιάς
Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια εχουνε ως εξης:

 Σάββατο 29/9: 
Λάρισα- Παναιτωλικός 1-0 
Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 
ΟΦΗ- ΑΕΚ 0-3 
Κυριακή 30/9 
Απόλλων Σμύρνης- Πανιώνιος 0-2 
Λεβαδειακός- Ατρόμητος  0-2
Άρης- Αστέρας Τρίπολης 2-0 
Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 0-1 
Δευτέρα 1/10
19:00 Λαμία- Ξάνθη
Η Βαθμολογία: 
ΠΑΟΚ 13
Ατρόμητος 13
ΑΕΚ 12
Άρης 12
Ολυμπιακός 12
Παναθηναϊκός 9
ΑΕΛ 6
ΠΑΣ Γιάννινα 6
Ξάνθη 5
Παναιτωλικός 5
Πανιώνιος 4
Αστέρας Τρίπολης 3
Λεβαδειακός 3
Λαμία 1
ΟΦΗ 1
Απόλλων Σμύρνης 0