Κυριακή 11 Απριλίου 2021

ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΠΑΝΑ


 ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1 - 3

Ολες οι ομάδες δικαιούνται κακές εμφανίσεις.

Αν συμφωνήσουμε σ’ αυτό, τότε με καθαρό μυαλό πρέπει να δούμε στη συνέχεια το πως θα πορευθούμε για να επιτύχουμε τον μοναδικό στόχο που είναι άλλος από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης μετά από πολλές δεκαετίες.

Γράφω μετά από πολλές δεκαετίες, διότι κάποιοι ίσως να μην έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη που βρισκόταν και που βρίσκεται η ομάδα.

Χωρίς διάθεση παρελθοντολογίας, απλώς αναφέρω ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και κτυπά όλα τα παιχνίδια, με οποιονδήποτε αντίπαλο, είτε εντός είτε εκτός Βικελίδης.

Αν συμφωνήσουμε επίσης ότι η ομάδα από την οποία χάσαμε με 3-1 έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από τον πρωταθλητή ολυμπιακό μαζεύοντας 5 φορές την μπάλα από τα δίχτυα της, τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι όλα γίνονται και όλα δεν γίνονται.

Εξαρτάται από τη μέρα που θα βρεθεί μια ομάδα.

Κάπως έτσι λοιπόν, φτάνουμε αισίως στο συμπέρασμα, ότι όλες οι ομάδες έχουν μια κακή μέρα, ένα κακό ποδοσφαιρικό παιχνίδι αν θέλετε ακόμη και αντίπαλο μια…αεκ, η οποία ασφαλώς δεν είναι κωλοπετινίτσα και όπως όλοι γνωρίζουμε, τυγχάνει τα τελευταία χρόνια να είναι και ο κακός μας δαίμονας.

Προσωπικά αν και πικρή, η ήττα πρέπει να λειτουργήσει σαν εργαλείο αφύπνισης, αφού και με τον Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν από κακή έως κάκιστη.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, οι επόμενες αγωνιστικές αποκτούν μεγάλη σημασία διότι τίποτε δεν έχει τελειώσει για κανέναν πλην της θέσης του πρωταθλητή.

Αρα απαιτείται συγκέντρωση, χαμηλά τη μπάλα και ξεχωριστή αντιμετώπιση κάθε αγώνα.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν (70′ Γκάνεα), Δεληζήσης (86′ Ματίγια), Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο (46′ Μάνος), Μανσίνι (70′ Γκαρσία), Μπερτόλιο, Σίλβα (86′ Μήτρογλου)

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος (60′ Μιτάι), Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (64′ Μάνταλος), Τάνκοβιτς, Γκαρσία (64′ Ολιβέιρα), Ανσαριφάρντ (75′ Κοσίδης)

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια εχουν διαμορφωθει ως εξης:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 1 -3 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 1-1 78ο λεπτο 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στις 19:30

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 73

 2. ΑΡΗΣ 54

 3. ΠΑΟΚ 51

 4. ΑΕΚ 51

 5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 49

 6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 44