Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


 ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1 - 0

Οπως αναφερω και στον τιτλο, δεν ειναι τοσο το αποτελεσμα. διοτι σε ενα αθλημα που λεγεται ποδοσφαιρο, ο τελευταιος μπορει να κερδισει τον πρωτο.

Ο ΑΡΗΣ ομως, με την ηττα του απο τον ιωνικο, εδωσε δικαιωματα σε ολες τιςομαδες που στοχευουν Ευρωπη να το πιστεψουν, με αποτελεσμα το μεγαλυτερο προβλημα που θα αντιμετωπισει η ομαδα στην πορεια να ειναι σιγουρα ηαρνητικη ψυχολογια.

Στο κομματι αυτο, για να μην συμβουν τα χειροτερα, ο κοσμος εχει το δικο του μεριδιο ευθυνης οσο περιεργο και ανακουγετε.

Και εξηγουμαι. Μια ομαδα με το εκτοπισμα του ΑΡΗ ειναι πολυ φυσικο να δεχθει τεραστια πιεση απο τον κοσμο, σε αντιθεση με την ελαχιστη που θα δεχονταν σε μια ηττα ο ιωνκος. 

Εκει λοιπον πρεπει οι οπαδοι να στηριξουν οσο περισσοτερο μπορουν, η τουλαχιστον να γκρινιαξουν οσο λιγοτερο μπορουν,για να επανελθει η ομαδα στον δρομο των επιτυχιων.

Επειδη αμεσως μετα το τελος του παιχνιδιου διαβαζω απο παρα πολλους ναθελουν την "κεφαλη επι πινακι" του προεδρου, του προπονητη, και των ποδοσφαιριστων, εκτιμω οτι δεν προσφερουν υπηρεσια μηδενιζοντας τα παντα. 

Οι οπαδοι πρεπει να σταθουν πιο δυνατοι απο την ομαδα, για να αντεξουν τα απανωτα χτυπηματα που τους δινει ηη ομαδα. 

Ωστοσο, επειδη το ζητουμενο και για τους οπαδους και για την ομαδα ειναι το ιδιο, η ομαδα μονο με ηρεμια μπορει να προχωρησει.

Ας αναλογιστει λοιπον ο καθενας με πιο τροπο θα προσφερει καλυτερη υπηρεσια. 

Στο αγωνιστικο κομματι θα κανω δυο επισημανσεις. Ο Καμαρα επρεπε να μπει απο την αρχη στον αγωνα, εκτος αν υπαρχουν λογοι πολλοι σοβαροι, για να χρησιμοποιηθει για λιγα λεπτα, και οτι ο διαιτητης εσφαξε την ομαδα με το γαντι.

Οσο πιο γρηγορα ξεχαστει το συγκεκριμενο παιχνιδι τοσο το καλυτερο γιαολους μας. 

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΙΩΝΙΚΟΣ; Χουτεσιωτης, Μυγας, Ρομαο, Τσιγκρινσκι, Βαλεριανος, Κανιας, Σακιτς, (86 Μπουενα) Φαντιγκα, (86 Καμπραλ) Σεμπα, (90+3 Μασας) Λοβερα, (70 Αντουνες) Μαντζης,(70 Μανος)

ΑΡΗΣ; Κουεστα, Οντουμπατζο, (78 Ρουπ) Πρισμαν, Φαμπιανο, Μπραμπετς, Ντουκουρε,( 13 τρ. Γκαρσια) Νταμπο, (78 Εμπακατα) Μαζικου, (66 Καμαρα) Νταριντα, Ιτουρμπε,(78 Καματσο) Γκρει.

Τα αποτελεματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

 Σαββατο 4 Φεβρουαριου 

ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0 - 0 

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1 - 0 

Κυριακη 5 φεβρουαριου 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευτερα 6 Φεβρουαριου ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

1. ΑΕΚ 47

2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 45

3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 42

4. ΠΑΟΚ 42

5. ΑΡΗΣ 31

6. ΒΟΛΟΣ 29

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 25

8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 23

9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 21

10. ΟΦΗ 20

11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 20

12. ΙΩΝΙΚΟΣ 14

13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13

 14. ΛΑΜΙΑ 12

*Οφη, Πας Γιαννινα, Ιωνικος, και Αρης, εχουν ενα αγωνα περισσοτερο