Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ


 NΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ 1 - 2 

Η συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα τύπου σουπερλίγδας προϋποθέτει ανάλογη συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ μακριά από κάτι τέτοιο γι’ αυτό και βρίσκει στο δρόμο του κάθε αγωνιστική και ένα νέο, μεγαλύτερο από την προηγούμενη αγωνιστική εμπόδιο.

Αυτή τη φορά ήταν ο Βόλος του Μπέου, μάλλον ο Μπέος του Βόλου.

Αφού πρώτα κατάφερε να εξοργίσει τις χιλιάδες των οπαδών του ΑΡΗ που έφτασαν στην πόλη, ακολούθως έκανε τα δικά του όργια, με επιθέσεις εναντίον παικτών και μάλιστα από τον πάγκο, για να κάνει το παιχνίδι ροντέο.

Γνώριζε άλλωστε πολύ καλά πως δεν υπήρχε τρόπος να κερδίσει τον ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν, που φαίνεται αγωνιστική με αγωνιστική πρωτίστως να βελτιώνεται αγωνιστικά αλλά και δευτερευόντως ν’ αποκτά μέταλλο νικητή, έδειξε από την αρχή ποιος κάνει κουμάντο και ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα.

Οπερ και εγένετω.

Είχε αρχή μέση και τέλος, πλουραλισμό στις επιθέσεις, με μπόλικες τελικές και δύο πολύ ωραία γκολ.

Ο ΑΡΗΣ μέσα σε ένα σιχαμένο πρωτάθλημα, συμμετέχει πεντακάθαρος, δείχνει τα δόντια του, αποδεικνύει σε όλους ακόμη και τους διαιτητές ότι ούτε αυτοί μπορούν να τον σταματήσουν και περιμένει την επιστροφή των κλεμμένων για να πει σε όλους όσοι προσπαθούν να του βάλουν εμπόδια ‘’Κοιτάξτε τη συνέχεια’’.

Το μέταλλο δεν υπήρχε το απόκτησε λόγω της αποκτήνωσης που υποχρεωτικά έχει υποστεί μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία.

Απέκτησε όμως ανοσία.

Δεν τον φοβίζει τίποτε, δεν έχει ανάγκη κανέναν είναι μάγκας το δείχνει και παίρνει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες αυτό που θέλει.

Μετά το παιχνίδι με το Παναιτωλικό η διαφορά στην απόδοση της ομάδας είναι εμφανής, με ένα διάλειμμα στο χανούμι το οποίο αποτελεί μια κακή παρένθεση.

Ολοι οι παίκτες είχαν το δικό τους ρόλο και αν σε κάποιες συγκεκριμένες φάσεις λειτουργούσε περισσότερο η λογική της συνεργασίας και όχι ο παρορμητισμός τότε το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Το ερχόμενο Σάββατο η νίκη επί του πας είναι επιβεβλημένη όπως επιβεβλημένη είναι και η παρουσία των οπαδών σε ένα κατάμεστο Βικελίδης.

Η ομάδα το αξίζει και έχει ανάγκη την αμέριστη στήριξη των οπαδών της.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Ρινέρ(81′ Τερεζίου), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης(54′ Ρεγκατέν, 65′ Βοϊτκόφσκι), Ορόζ(81′ Σοάρες), Φερνάντες, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο

ΑΡΗΣ(Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο(64′ Ιτούρμπε), Εντιαγέ, Μαντσίνι(64′ Σάσα), Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία(76′ Μπρούνο Γκάμα), Καμαρά(90+2′ Σάκιτς)

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης: 

Τα αποτελέσματα

Σάββατο

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 3-0

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 2-2

Κυριακή

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 0-1

Βόλος-Αρης 1-2

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 23
2. ΑΕΚ 20
3. ΠΑΟΚ 19
4. Βόλος 14
5. ΠΑΣ Γιάννινα 13
6. ΟΦΗ 12
7. Aρης 11
8. Παναθηναικος 11
9. Λαμία 9
10. Αστέρας Τρίπολης 9
11. Ιωνικός 9
12. Απόλλων Σμύρνης 6
13. Παναιτωλικός 5
14. Ατρόμητος 3