Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΣΕΡΙ...ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ


 ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1- 0 

Η Τρίτη σερί νίκη της ομάδας, έδειξε ότι ο ΑΡΗΣ έχει το μέταλλο της μεγάλης ομάδας, η οποία μπορεί να ξεπεράσει με συνοπτικές διαδικασίες ακόμη και το μεγαλύτερο στραπάτσο.

Όπως αυτό με τα Γιάννινα.

Χωρίς να ενθουσιάσει, αλλά και χωρίς να έχει την συνήθη κατοχή της μπάλας, πήρε το ζητούμενο απέναντι σε μια πολύ μαχητική ομάδα.

Αυτό που ξεχώρισα ιδιαίτερα και νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία ενόψει του εξαιρετικά δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, είναι ότι έρχονται παίκτες από τον πάγκο, όπως ο Ιτούρμπε, οι οποίοι βγάζουν μάτια και βελτιώνονται συνεχώς.

Ο ΑΡΗΣ έχει πλέον πλουραλισμό σε επιλογές και αν ο Ματέο ανεβάσει λίγο ακόμη τις στροφές του, νομίζω ότι θα μπορεί να χτυπά τα παιχνίδια με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Ένας προπονητής άλλωστε, χρειάζεται παίκτες, οι οποίοι να μπορούν, έστω και όταν δεν κυνηγάει την κατοχή της μπάλας, όπως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, να φεύγει νικητής.

Οι στόχοι πλέον είναι όλοι πάνω στο τραπέζι, εκτός από το πρωτάθλημα.

Στόχος λοιπόν, όταν επιστραφούν τα κλεμμένα, η δεύτερη θέση και ασφαλώς το κύπελλο, διότι έτσι πρέπει να σκέφτονται όλοι, τουλάχιστον για φέτος.

Η αρχή λοιπόν με διπλό στον Πειραιά.

Ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι μπορεί να πάρει οποιοδήποτε παιχνίδι σε οποιαδήποτε έδρα και αυτόν που φοβάται είναι μόνο τον κακό εαυτό του.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Α. Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (26′ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι (69′ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (85′ Ματίγια), Γκάμα (69′ Γκαρσία), Καμαρά (85′ Μάνος).

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα (78′ Γκαρσία), Καστάνο, Ατιένζα, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο (67′ Ινγκλέσιας), Ριτζίς (86′ Κανελλόπουλος ), Σόνί, (86′ Μπενίτο) Ριέρα, Μπαράλες (67′ Αλι Μπαμπά). 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

Aτρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 4-1 

Βόλος – Παναιτωλικός 1-2

OΦΗ – Ολυμπιακός 1-3 

Ιωνικός – ΠΑΟΚ 3-2 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0 

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 06/12

 Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 32

2. ΑΕΚ 26

3. ΠΑΟΚ 19

4. ΟΦΗ 18

5. Άρης 17

6. Παναθηναϊκός 17

7. ΠΑΣ Γιάννινα 16 -11αγ.

8. ΝΠΣ Βόλος 14

9. Αστέρας Τρ. 13

10. Ιωνικός 13

11.Παναιτωλικός 11

12. Λαμία 10 -11αγ.

13. Ατρόμητος 9

14. Απόλλων Σμ. 7