Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ



Αυτες τις ημερες ειπωθηκαν πολλα απο ολους μας, αυτη η παραιτηση ΕΡΚ εφερε στο φως πραγματα, και εβγαλε πικριες, ολοι μας ειπαμε το μακρυ μας και το κοντο μας, αλλα προς θεου αδερφια, δεν θα σκοτωθουμε μεταξυ μας, εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλους, συσπειρωση απο ολους μας για τον κοινο στοχο που εχουμε τον ΑΡΗ ΜΑΣ. Βρισκομαστε σε μια κρισιμη καμπη, και το αυριανο παιχνιδι απεναντι στον Εργοτελη ειναι ζωης και θανατου, τυχον απωλεια βαθμων περαν της νικης θα διαιωνισει την ηδη τεταμενη κατασταση που επικρατει στον συλλογο και θα βαλει την ομαδα μας σε περιπετειες το οποιο ολοι απευχομαστε. Σκοπος ολων μας, ειναι αμεσα να μαζεψουμε ολοι την γλωσσα μας, να ερθουμε κοντα στην ομαδα και με την στηριξη μας, το παθος μας, και την φωνη μας να αφυπνισουμε την ομαδα και να αρχισει να ρολαρει, δεν ειναι καιρος για λογια, απο εδω και εμπρος εργα. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ.

Μεχρι τελους τις χρονιας μας περιμενουν πολλες μαχες που πρεπει να βγουμε νικητες, και στα ευκολα και στα δυσκολα και σαν λαος το εχουμε αποδειξει αυτο απειρες φορες, μην δινουμε δικαιωματα στο συστημα, και στους αντιπαλους μας να νομιζουν οτι τρωγομαστε μεταξυ μας, δεν θα διχαστουμε ενωμενοι θα βαδιζουμε για να συνεχισουμε οτι εχουμε ξεκινησει να κανουμε το οραμα πραγματικοτητα το οποιο ειναι η ΚΟΡΥΦΗ, ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ. Πολλες φορες φτασαμε στην πηγη, αλλα νερο δεν ηπιαμε ομως ειμαστε στο σωστο δρομο, η διψα μας αυτη καμια φορα μας κανει παρορμητικους ετσι ειναι βρε αδερφε ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, την ποναμε αυτην την ομαδα, την αγαπαμε παραφορα, εχουμε καψουρευτει μαζι της, και αν καμια φορα παρασυρομαστε, ειναι γιατι την θελουμε ψηλα,οσο πιο ψηλα γινετε, απο αυριο κιολας ολοι ενωμενοι μια γροθια να δειξουμε στο κατεστημενο οτι εδω ειμαστε, ερχομαστε, δεν κανουμε το χατηρι σε κανενα, δεν χαριζουμε τιποτα, και μεχρι τελους της χρονιας φοραμε την πανοπλια του πολεμου, και κυνηγαμε τους στοχους που εχουν απομεινει, το ευρωπαικο ονειρο, με την εισοδο μας στους 16, και την εξοδο μας στην Ευρωπη μεσω play off του Ελληνικου πρωταθληματος. Οτιδηποτε αλλο εκτος αυτων τον στοχων ειναι αποτυχια, και το καλοκαιρι με το καλο κανουμε τον απολογισμο μας.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΕΡΜΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ, ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΒΑΜΟΣ !!!!!

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ- ΚΕΚΡΟΠΟΡΤΑ

Με μεγαλη μου λυπη ακουσα χθες την ανακοινωση της παραιτησης ΚΟΥΠΕΡ. Μια παραιτηση που στην ουσια ηταν εξαναγκασμος. Η μικροπρεπης διοικηση της αγαπημενης μας ομαδας εφτασε στο σημειο να ωθησει σε παραιτηση ως συνηθως γινετε στην Ελλαδα, τον μεγαλυτερο και παγκοσμιου φημης προπονητη που ηρθε στην χωρα μας, τον ανθρωπο που με το μετριο σε υλικο παικτες που του παραδωσανε, τους εκανε μαγκες στην Ευρωπη πετυχαινοντας τις μεγαλυτερες διακρισεις στην ιστορια μας, και μας εδωσε χαρες που ειχαμε να ζησουμε χρονια τωρα,  γεμισε τα ταμεια του συλλογου με χρηματα αλλα και διεδωσε την ομαδα μας σε ολα τα μηκη και πλατη της γης. Ηρθε σαν κυριος και εφυγε σαν κυριος,να εισαι καλα οπου και αν πας ΕΚΤΟΡΑ και σε ευχαριστουμε για ολα. Σε παλαιοτερο κειμενο ειχα αναφερθει στο που θα κατεληγε η υποθεση  ΚΟΥΠΕΡ και δυστυχως βγηκα αληθινος, Δεν παραιτηθηκε ο ΕΡΚ τον φαγανε εκ των εσω γνωστο αυτο στην χωρα μας, μην δουμε καποιον να προσφερει να κανει κατι σωστο, αμεσως να του κοψουμε το κεφαλι,χρονια τωρα η ιδια ιστορια επαναλαμβανετε. Ποιοι ειναι αυτοι που διαφεντευουν τον ΑΡΗ ΜΑΣ  για τα μικροσυμφεροντα τους;ποιος διοιηκει επιτελους; οι συνδεσμοι; οι μανατζερ; που ειναι ο στοχος που εχουμε βαλει η κορυφη; καθε χρονο και χειροτερα; αυτο που κανατε ειναι εσχατη προδοσια στα ονειρα μας κυριοι σε μας τον απλο κοσμο του ΑΡΗ, που δινουμε την ψυχη μας, τον οβολο μας, και γραφουμε χιλιομετρα για την καψουρα μας αυτη , δεν ειμαστε προβατα να μασησουμε το κουτοχορτο, παραιτηθειτε κυριοι αποτυχατε στο εργο σας. Με γνωμονα το συμφερον και την ηρεμια της ομαδας, κοιταξτε να βγαλετε την ομαδα απο το αδιεξοδο, και να την οδηγησετε εκει που τις αξιζει,την κορυφη, γιατι πανω απο ολα ειναι ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ, εσεις σημερα ειστε αυριο οχι, κανεις δεν ειναι πανω απο τον ΑΡΗ ΜΑΣ, την πικρα που μας ποτισατε εσεις εκ των εσω γρεμιζοντας το καστρο, φροντιστε να επανωρθωσετε κανοντας το καλυτερο για την φετινη χρονια  την εξοδο και παλι στην Ευρωπη που ειναι το λιγοτερο για φετος και στις εκλογες του καλοκαιριου στην λεσχη θα κριθειτε εκ του αποτελεσματος, ενα να ξερετε προδωσατε τα ονειρα μας. ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ