Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ 2011



Ηρθε η ωρα να αποφασισουμε μεσα απο τις δημοκρατικες διαδικασιες της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ  τι θελουμε.
 Αραγε ξερουμε τι θελουμε;
 θα κανουμε βηματα μπροστα η θα μεινουμε στα τετριμενα και την στασιμοτητα;
 προβληματιζομαι για το μελλον μας οπως ολοι σας, θα διοικησουν παλι οι λιγοι; οι γνωστοι σε ολους μας η θα ξεπερασουμε τα ορια μας και θα ανατρεψουμε το κατεστημενο;
 Η γενικη συνελευση εξελιχθηκε σε παρωδια και αντι να μας φωτισει μας αφησε πολλα ερωτηματικα.
 Η τωρινη διοικηση προσπαθησε να μας πεισει οτι ολα ειναι μελι γαλα, στον μεχρι τωρα απολογισμο της για τα πεπραγμενα της τοσο στο οικονομικο σκελος οσο και στο αγωνιστικο, μονο που κυριοι δυστιχως δεν μας πεισατε.
 Οποιος εχει ματια βλεπει και δεν εθελοτυφλει, και η παρουσια σας αυτην την διετια κρινετε ανεπαρκεις για τον κοσμο του ΑΡΗ και απορω με το θρασος σας να ζητατε την εμπιστοσυνη του για δευτερη φορα, το δις εξαμαρτην ουκ ανδρος σοφου ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι και ο νοων νοειτω.
 Για αυτους που σας στηριζουν φανταζατε Αμπραμοβιτς με αδειες τσεπες γιατι εχουν μαθει να ειναι στρατιωτακια διχως βουληση.
 Το αποτελεσμα τις διετιας σας ηταν να μην οδηγησετε τον ΑΡΗ μας στην κορυφη, η εστω να τον σταθεροποιησετε στις πρωτες θεσεις, αντιθετως τον αφησατε απροστατευτο στην μοιρα του, με σωρεια λαθων με τελικη καταταξη στον πινακα της βαθμολογιας την εκτη θεση.

 Και μας ζητατε την ψηφο μας; με ποιο οραμα;
 Τι καινουριο θα μας παρουσιασετε;
 Πιο κατω δεν γινετε γιατι σας εχω ικανους. Δεν με πειθουν οι καινουριες προσθηκες,τις θεωρω σταχτη στα ματια, χωρις να αμφισβητω τις καλες προθεσεις των νεων σας μελων.
 Κριθηκατε σε αυτην την διετια και το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο, θυμισατε με τους χειρισμους σας τα πολιτικα μας κομματα, φανηκατε αλαζονες, και περιοριοσατε στο ραδιοφωνο του συλλογου την αλλη γνωμη την αντιθετη απο την δικη σας, η δημοκρατικες σας  θεσεις σε ολο τους το μεγαλειο. Αυτο που βλεπω σαν οραμα σας ειναι το πουθενα, και στην περιπτωση επανεκλογη σας θα με δικαιωσετε.
 Ο ΑΡΗΣ ειναι υπερωκεανιο και εσεις κυριοι βαρκαρηδες, ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ λετε, μονο που δεν προκοψαμε κυριοι, λιγο ελειψε να τον κανετε ΤΙΤΑΝΙΚΟ.
  Ο Λαμπρος προσφερε και αυτος οτι μπορουσε, και μονο οτι υποθηκευσε την περιουσια του για τον ΑΡΗ λεει πολλα, αλλα και αυτος προδωμενος απο αυτους που κινουν τα νηματα υπεπεσαι σε λαθη, με αποτελεσμα να μην μπορει και αυτος στην θητεια του να δωσει το κατι παραπανω.
 Και φθανουμε στα νεα προσωπα της παραταξης ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ και μονο απο τον τιτλο καταλαβαινεις τις προθεσεις τους, προσωπικα θα τους στηριξω, γιατι ειναι κατι το καινουριο το αφθαρτο και ελπιζω να με δικαιωσουν, δεν φοβαμαι τα ρισκα παρα μονο το κατεστημενο που εκ των εσω δεν αφηνει τον ΑΡΗ μας να προχωρησει.
 Οι συνδεσμοι ειναι για βρισκονται στο πλευρο του θεου και να τον στηριζουν, και οχι για να δινουν γραμμη, φαινετε μαλλον βαρεθηκαν την κερκιδα και θελουν ποστα,η να ελεγχουν τα πραγματα απομακρυνοντας τον οποιαδηποτε επενδυτη η διοικητικο σχημα που θελει να προσφερει, με τετοιες ομως προοπτικες πισωγυρισματα θα εχουμε και για μια ακομη φορα θα βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας.
 Αν θελουμε να γευτουμε τιτλους χρειαζεται ΕΝΟΤΗΤΑ ο καθενας στον τομεα του, αραγε θα το κατορθωσουμε ποτε αυτο; η θα επιμενουμε στις προιστορικες μεθοδους αντιληψης των πραγματων; Θα ηθελα να συγχαρω την ανακοινωση των ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ που εκφραζαν αυτα που νοιωθει ο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ ενα μεγαλο μπραβο για τις αληθειες που ειπαν.
 Δικαιωμα του καθενος ειναι ψηφος του δεν θα πω σε κανεναν τι θα πραξει, πριν ομως παει να σκεφτει σε βαθος και προπαντων να μην ξεχασει οτι σε αυτες τις εκλογες παιζετε το μελλον της αγαπημενης μας ομαδας, και ευθυνη ολων μας ειναι να την προστατευσουμε.
 ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ.