Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΑΛΩΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ




Εργοτελης-Αρης 1-1

Αρνητικων αποτελεσματων συνεχεια για μια ακομα αγωνιστικη καθηλωσαν την αγαπημενη μας ομαδα. Στην τελευταια θεση του βαθμολογικου πινακα, που ειναι και ο καθρεφτης των αγωνιστικων μας υποχρεωσεων.

Υπηρξε βεβαια σαφης βελτιωση στην αγωνιστικη παρουσια της ομαδας μας εν συγκριση με τα προηγουμενα παιχνιδια, αλλα δεν εφτανε μονο αυτο για να επιτευχθει η πρωτη νικη στο πρωταθλημα μιας και το αγχος, η πιεση του αποτελεσματος και ο βαρυς αγωνιστικος χωρος δυσκολεψε αυτην την προσπαθεια. 

Οι ευκαιριες δοθηκαν να σκοτωσουμε τον αντιπαλο, αλλα οταν δεν τελειωνεις της φασεις οταν σου δινεται η ευκαιρια τοτε μοιραια δεχεσαι την μπαλωθια στα τελειωματα και χυνεις την καρδαρα με το γαλα, φτανεις στην πηγη αλλα δεν πινεις νερο.

Απο την ομαδα λειπουν οι παικτες ηγετες που θα παρουν την ομαδα στις πλατες τους ενας για καθε γραμμη οπως και το χρονιο προβλημα ενος ικανου σεντερ φορ που θα κανει την διαφορα και την παραμικη ευκαιρια θα τι κανει γκολ, με αποτελεσμα μεχρι τωρα να δειχνει μια μικρομεσαια ομαδα που φοβαται τον ισκιο της.

 Αδερφια αυτος δεν ειναι ο ΑΡΗΣ της καρδιας μας αλλα το φαντασμα του, οτι εχει απομεινει απο της αλχημειες τις διοικησης αλλα και τις επιλογες του προπονητη. Αυτη η ομαδα δεν ειναι για το κατι παραπανω και θα αρκεστει εαν δεν συνελθει γρηγορα θα μαχεται μεταξυ ενος εισητηριου Ευρωπης στην καλυτερη και για την επιβιωση της στην χειροτερη.

Τα πραγματα βαδιζουν σε τεντωμενο σκοινι και απο εδω και εμπρος εχουμε να δουμε πολλα, τυχον αρνητικο αποτελεσμα με τον φιλοξενουμενο της πολης  θα ανοιξει του ασκους του Αιολου και θα βγουν  στην φορα αληθειες που πολλοι ξερουν  αλλα λογω τρομοκρατιας των  ηγετικων στελεχων της φαμιλιας σιωπουν.

 Για την διοικηση του συλλογου ειναι χιλιοειπωμενα ειναι ανικανη να διοικησει τον συλλογο ειναι εκτος τοπου και χρονου, και τα δειγματα γραφης της ειναι γνωστα απο την προηγουμενη θητεια της, δυστυχως κυριοι ειστε πολυ μικροι για να εχετε τις τυχες της ομαδας στα χερια σας μα το χειροτερο ολων μικραινετε την ιδεα που λεγετε ΑΡΗΣ.

  Η φαμιλια αυτο το μεγαλο κεφαλαιο μας στο οπαδικο κινημα μπροσταρης σε πολλα ιστορικα γεγονοτα στην ιστορια του συλλογου προδοθηκε απο τους μετρημενους στα δακτυλα επαγγελματιες οπαδους ηγετες της, που εχουν ξεφυγει απο τις αρχες τους και μοναδικο σκοπο εχουν να μην χασουν τις καρεκλες τους.  Ηδη μεσα στις ταξεις τους υπαρχουν αδερφια που εχουν καταλαβει τις προθεσεις τους με αποτελεσμα να υψωνουν την φωνη τους και να εκφερουν την γνωμη τους, και αυτο δειχνει οτι τα ψεμματα τελειωνουν. Θελουμε τον μεγαλυτερο συνδεσμο μας ισχυρο στο πλευρο μας στην κερκιδα μαζι μας να δινει τον παλμο αλλα ως εκει, οχι επαγγελματιες οπαδους και δεν αναφερομαι στο συνολο αλλα στους δεκα νοματαιους της ηγετικης ομαδας.

 Το μεγαλο κακο ομως ειναι ο γνωστος μανατζερ φερνω καραβιες, ο οποιος εχει φερει την διχονοια στον συλλογο  και τον εχει χωρισει σε στρατοπεδα με σκοπο την επιβίωση του στα δρωμενα της ομαδας, ειναι πολλα τα λεφτα Αρη που ελεγε και ο Καλογηρου στην γνωστη ταινια του Ελληνικου κινηματογραφου, ελεγχοντας τα αποδυτηρια με τις κλικες του και στελνοντας αδιαβαστους προπονητες, με τρανο παραδειγμα τον Εκτορ Ραουλ Κουπερ τον προπονητη παγκοσμιου κλασης και μοναδικο ανθρωπο που θα μπορουσε να δωσει οραμα στη αναγεννηση του συλλογου και να τον οδηγησει σε τιτλους, επειτε και η σειρα του Τσιωλη γιατι οποιος δεν υποτασεται σε αυτον πηγαινει σπιτι του, καποτε πρεπει να δωθει ενα τελος δε αυτην την αρρωστημενη κατασταση και ο καθε κατεργαρης να παει στον παγκο του δειχτε του την πορτα της εξοδου, ελεος πια δεν τον παντρευτηκαμε κιολας.

Ηρθε η ωρα των ευθηνων.

Στο παιχνιδι με τον ασπονδο εχθρο το φιλοξενουμενο της πολης δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα περαν της νικης. Θα πρεπει ενοψει του παιχνιδιου αυτου να υπαρξη παση θυσια ψυχραιμια και ανασυνταξη δυναμεων ωστε να μπορεσουμε να ανακαμψουμε  με μια τεραστια νικη που θα αλλαξη αρδην της ψυχολογια τον παικτων και θα επαναφερη την ηρεμια στις ταξης της ομαδας.

 Εμεις θα ειμαστε εκει στο πλευρο σας, αυτο το παιχνιδι ειναι για σενα Σακη το στοιχημα της ζωης σου κερδιζεις  με το σπαθι σου και βουλωνεις στοματα αυτων που στο δηθεν σε στηριζουν, και δειχνεις ποσο μετρας ειναι για τους παικτες που θα δειξουν αν ειναι αξιοι να φορανε την φανελα με τον Θεο του πολεμου στο στηθος,ειναι για  μας αδερφια που με την φωνη μας θα δωσουμε το εναυσμα για ενα σερι νικων. 

Δωστε τα ολα ψυχη και σωμα για να κερδισετε την εμπιστοσυνη του κοσμου που ματωνει την τσεπη του σε καιρους δυσκολους για να ειναι κοντα σας.

 Δωστε τα ολα για να δειξετε οτι μετρατε στο ποδοσφαιρικο χρηματηστηριο.

 Βαλτε στην ακρη τις οποιες διαφορες σας και καντε μας περηφανους.

 Αρκετες πικρες μας εχετε ποτισει.

 Νικη και μονο Νικη για να γουσταρουμε βρε αδερφε