Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 3-0

 Ειπα να παω μια βολτα στο Φαληρο να βρεθω στο πλευρο του Θεου, και μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι απουσιαζε απο εκει, πιστεψα πριν το παιχνιδι οτι θα μπορουσε να κανει το πολυποθητο διπλο, που θα μικρυνε την ψαλιδα στην μαχη της Ευρωπης απο τους προπορευομενους μας, αλλα δυστυχως η εικονα της ομαδας με απογοητευσε.

 Ηταν μια ευκολη νικη για τους Πειραιωτες, αφου σε κανενα σημειο του αγωνα δεν κατορθωσαμε να φανουμε απειλητικοι με αποτελεσμα, να εχουν ενα ευκολο απογευμα να κατεβασουν ταχυτητες, και απλα να περιμενουν το σφυρηγμα της ληξης.

 Απο την αρχη ξεραμε οτι ηταν ενα παιχνιδι δυσκολο σε μια καυτη εδρα, αλλα περιμεναμε τουλαχιστον απο την ομαδα μας, να το παλεψει και οχι να το χασει με κατεβασμενα χερια, πριν καν συμπληρωθει το εικοσαλεπτο οι ευθρολευκοι βρεθηκαν μπροστα στο σκορ με τον Μαρκανο ενα παικτη που με το ξεκινημα του αγωνα, ηταν το κρυφο χαρτι του Βαλβερδε, μιας και κατεβαζε ανενοχλητος την μπαλα μοιραζε παιχνιδι και επιβραβευθηκε για αυτο κανοντας το 1-0, αν και στην φαση του γκολ ειχε προηγηθει φαουλ στον Νετο.

 Αυτο λιγη σημασια εχει μιας,και η αποδοση μας ηταν κατω του αναμενομενου, και απο καθαρη τυχη αλλα και αστοχια των αντιπαλων επιθετικων,  το σκορ δεν πηρε μεγαλυτερες διαστασεις.

 Ολα εδειχναν οτι το ημιχρονο θα εληγε με το αμφιροπο 1-0, λιγο ομως πριν το τελος του, ο Σηφακης ανετρεψε τον Αμπντουν με αποτελεσμα να αποβληθει, την εσχατη των ποινων ανελαβε ο Χολεμπας κανοντας το 2-0, και ταυτοχρονα εβαλε οριστικο τελος στις οποιες διαθεσεις μας για ανατροπη στο δευτερο μισο του αγωνα.

 Το δευτερο ημιχρονο ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα, και παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του νεαρου Γιαννιωτα, δεν αλλαξε τιποτα, αντιθετως ηρθε το τριτο γκολ για την ομαδα του Πειραια, με σκορερ τον Μιραλας που εμελε να ειναι και το τελικο αποτελεσμα. Στις καθυστερησεις του αγωνα δεν δοθηκε πεναλτι στον Γιαννιωτα, οχι πως το περιμεναμε απο τον Γιαχο, αλλα ετσι το αναφερω για το γαμωτο.

  Συνοπτικα για την ομαδα μας ηταν μια ασχημη βραδια, με μοναδικο κερδος την εμφανιση των νεαρων παικτων της ομαδας, και αναφερομαι στους Γιαννιωτα,Κατιδη, Τσουκανη, που δειξανε οτι μπορουν να ανταπεξελθουν σε υψηλο επιπεδο,αρπαζοντας οποτε τους δινετε χρονος συμμετοχης την ευκαιρια απο τα μαλλια.

 Παιδια απο τα σπλαχνα μας που αποτελουν το παρον και το μελλον του συλλογου, και ταυτοχρονα ειναι γεννημενα νικητες, με βιογραφικο τους την κατακτηση πρωταθληματος με την ομαδα νεων της Κ-20, που πρεπει να επενδυσουμε πανω σε αυτα.

 Κατα την προσωπικη μου αποψη το παιχνιδι χαθηκε στον χωρο της μεσαιας γραμμης, μιας και η ομαδα μας, δεν μπορεσε να ακολουθησει τον γρηγορο ρυθμο των αντιπαλων, που επεβαλαν το  παιχνιδι τους, με αποτελεσμα να αρκεστουμε σε παθητικο ρολο, δεν γνωριζω για ποιο λογο δεν αγωνιστικαν οι Φατι και Ουμπιντες, προφανως υποθετω για να προφυλαχθουν λογω καρτων για την δυσκολη συνεχεια, και ετσι μοιραια ενα σερι εννεα αγωνιστικων εσπασε στο Φαληρικο σταδιο.

 Μια μαχη χαθηκε οχι πολεμος, ο δρομος για την εισοδο στα PLAY OFFS ειναι δυσβατος, αλλα οσο υπαρχουν μαθηματικες ελπιδες θα τις κυνηγησουμε μεχρι τελους, μειονεκτημα μας οτι κυνηγαμε τους αντιπαλους μας, και καθε απωλεια βαθμων απο εδω και στο εξης, θα σημανει τελος αυτης της προσπαθειας, πιστευω ομως οτι μπορουμε να το καταφερουμε, και θα τα καταφερουμε.

 Δεν ειναι ωρα για γκρινιες τωρα και αναθεματισμους, ολοι μαζι ενα για να πετυχουμε τον στοχο μας και στο τελος κανουμε το ταμειο μας, θα εχει θετικο προσημο η αρνητικο θα δειξει, τοτε ο καθενας θα αναλαβει τις ευθυνες του, εως τοτε ολοι ενα για το καλο του ΑΡΗ μας, κανεις δεν περισσευει σε αυτην την προσπαθεια ωστε να επιτευχθει ο στοχος.

 ΑΡΗ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ