Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

OΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

 
ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 2-1

 Αλλη μια καταθεση ψυχης,απο τους μικρους μας ηρωες, τους ταγμενους στρατιωτες την φρουρα του Θεου, που εφεραν το τριποντο ανατασης,με αντιπαλο την λεγομενη βασιλισσα του βορρα,που ηταν και το ζητουμενο στο χθεσινο παιχνιδι.

 Σε αυτα τα παιχνιδια ζωης η θανατου, οταν η μπαλα καιει,το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει,και η κατακτηση των τριων βαθμων,ο στοχος επιτευχθει λοιπον, συνεχιζουμε αυτον τον μαραθωνιο,με την ψυχολογια ανεβασμενη, και με την αισιοδοξια οτι στο αγωνιστικο κομματι, ερχονται τα καλυτερα αρκει τα αλανια μας να πιστεψουν περισσοτερο τους ευατους τους.

 Το παιχνιδι δεν ξεκινησε με τους καλυτερους οιωνους για την ομαδα μας, αφου στο δευτερο κιολας λεπτο βρεθηκαμε πισω στο σκορ, δεν πατουσαμε καλα στο χορταρι, και για ενα ολοκληρο ημιχρονο ειμασταν ξεχασμενοι στις δαφνες των προηγουμενων αγωνων,το προβαδισμα των αντιπαλων αφυπνισε τους παικτες μας, και τους εδωσε το μυνημα, οτι πρεπει να δωσουν παθος, ψυχη, αιμα και ιδρωτα για να παρουν την νικη.

 Οι αντιπαλοι μας, με το 0-1 υπερ τους,ταμπουρωθηκαν στην αμυνα τους,και επιδοθηκαν σε ενα ανευ προηγουμενου, αλλου ειδους σπορ,οπως κατς και πυγμαχια,υπο την ανοχη του αρχοντα του αγωνα,που αντι να επιβαλει τον πειθαρχικο ελεγχο του παιχνιδιου, μετρουσε σημεια και ποντους, λες και ηταν σε αγωνα Κ-1  με πρωταγωνιστη τον Μιχαλη Ζαμπιδη,οταν αποφασισε να πραξει, τα αυτονοητα, αλλαξε και ροη του αγωνα.

 Το αντιαθλητικο παιχνιδι των αντιπαλων μας, πεισμωσε,τους μαχητες του Θεου του πολεμου, και με μια διαρκης αντεπιθεση ψυχης και παθους για την νικη, κατατροπωσαν την βασιλισσα του βορρα,και εκαναν την ολικη επαναφορα παιρνοντας το τριποντο.

 Ντελιριο ενθουσιασμου, για αυτην την ανατροπη αποτελεσματος, απο τον κοσμο της ομαδας μας, που δεν σταματησε ουτε λεπτο να παροτρυνει τους παικτες μας καθ"ολη την διαρκεια του αγωνα εσπρωξαν την ομαδα στην νικη οντως ως δωδεκατος παικτης του παιχνιδιου.

 Ο πολυτιμος λιθος, αυτο το ανεκτιμητο Ισπανικο διαμαντι ο ΑΝΓΚΑΘΟ-ΓΚΟΛ οπως τον αποκαλω  εφερε το παιχνιδι στα ισια, αν και χθες δεν βρεθηκε στην καλη του μερα, με μια ενεργεια του κατορθωσε να χριστει και παλι σκορερ, και να δωσει στους υπολοιπους το συνθημα νικης.

 Τωρα καλουνται τα πιτσιρικια μας, να παιξουν για παρτη του στην Λειβαδεια, μιας και θα ειναι ο μεγαλος απων σε αυτην την εκτος εδρας αναμετρηση, και να του αφιερωσουν το διπλο, η απουσια του ας γινει το εφαλτηριο της δικης του δικαιωσης, το πιστευουν το θελουν και θα το παρουν.

 Οσο για εμας, τους υπηρετες του Θεου, οι σαλπιγγες ηχουν, και μας καλουν να δωσουμε βροντερο παρων, απο βορρα εως νοτο στην Λειβαδεια, το ταξιδι τωρα αρχιζει, και εμεις Θεε μου πιστοι στο καλεσμα σου,ακολουθουμε τις προσταγες σου,ασπιδα σου,σε καθε σου βημα, θα δινουμε τις δικες μας μαχες,τραγουδωντας σε ολα τα περατα της γης για την χαρη σου μονο.

 Ολοι μαζι ενωμενοι,θα καταφερουμε να σε οδηγησουμε,εκει που ονειρευονται χιλιαδες Αρειανοι, ανα τον κοσμο,στην κορυφη,εκει που ακομα και αυτοι απο ψηλα, θελουν να σε δουν, εχουμε δωσει ορκο τιμης την αγια μερα τις 25ης Μαρτιου του 1914, στους ιδρυτες του συλλογου, να σε δουμε ξανα πρωταθλητη και θα τον τηρησουμε.

 Ειναι η μεγαλη μας ευκαιρια, αυτην την χρονια, να χτισουμε πανω σε γερες βασεις, την ομαδα του μελλοντος, στηριζομενη στα σπλαχνα μας, και στα τμηματα υποδομης μας, κατι σαν ορκο τιμης απεναντι στον Θεου του πολεμου, να αναγεννηθουμε απο τις σταχτες μας, και να βαλουμε θεμελια, στην μεγαλη ιδεα που ολοι πρεσβευουμε τον ΑΡΗ μας την ομαδα της καρδιας μας.

 ΟΛΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ
 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΔΙΠΛΟ
 ΓΙΑΤΙ ΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ