Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΛΕΨΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ

 
ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

 Τι αλλο θα πρεπει να συμβει, για να κατακτησουμε ενα τριποντο εντος εδρας; θα ηταν ενα καλο ερωτημα, να βρισκαμε ενα τροπο να ξορκισουμε το κακο, μια αλλη παραμετρος του ερωτηματος, μηπως να κατεβει ο Θεος στην γη; εν πασει περιπτωση τα πολλα λογια ειναι φτωχεια,θα ερθει που θα παει,στο προγραμμα ειναι και αυτη,με τον νομο των πιθανοτητων,να το δεις καποια στιγμη θα βγει, αρχης γενομενης, με το πρωτο εντος εδρας παιχνιδι του δευτερου γυρου, με τον Απολλωνα Σμυρνης και ελπιζω να ειναι και εκωφαντικη.

 Αν εχεις τυχη διαβαινε, και ριζικο περπατει λεει μια παροιμια,και εμεις στο χθεσινο παιχνιδι, σε δυο περιπτωσεις δεν την ειχαμε,καταρχην μας επιασε στον υπνο η εσχατη των ποινων, σχεδον απροετοιμαστους μας βρηκε θα ελεγα,το πεναλτυ εις την δημοτικη βρε,για να το κανουμε πιο λιανα,το σημειο της ασπρης βουλας στο ημικυκλιο της μικρης περιοχης του αντιπαλου μας για προχωρημενους,μιας και σαν οικοδεσποτες, δεν ειχαμε μια τουρτα ετοιμη, για να γιορτασουμε το γεγονος με τους οικειους μας, α ρε Μανταλε τι εκπληξη ηταν αυτη που μας εκανες; και δεν προλαβαμε να παρουμε τα μετρα μας,με αποτελεσμα αφου μια στο τοσο, μας δινουν αυτην την ευκαιρια, να την θυμομαστε οτι υπαρχει αυτο το σημειο του γηπεδου, παρασυρθηκαμε και πεταξαμε το Θειο δωρο στο καλαθο των αχρηστων,το ριχνω λιγο στο μπλακ χιουμορ,γιατι τα βλεπω ολα κιτρινα με αυτα που γινονται,και ερχετε η φαση του αγωνα εκει στις καθυστερησεις του παιχνιδιου με την μπαλια τρυπα,για το παρτο βαλτο,και μενεις με την φωνη στο στομα βαλτο ρε Μανια, και το αχ νε μεταφραζετε στον ενα βαθμο και οχι στο τριποντο ανασα.

Παμε παρακατω συνεχιζουμε,το μοναδικο κερδος στο χθεσινο παιχνιδι, ηταν κατα κυριο λογο ο βαθμος που κερδιθηκε με τα κοπων και βασανων,και το αγωνιστικο παθος,που δειξανε οσοι αγωνιστικαν,δωσανε οτι μπορουσαν για τις δυνατοτητες που εχουν,εφτασαν κοντα στην πηγη αλλα νερο δεν ηπιαν,δεν τους χρεωνω τιποτα,ηθελαν παλεψαν,αλλα δεν μπορεσαν,και ετσι μειναμε στο ισοπαλο αποτελεσμα,και στην αναζητηση των τριων ποντων,στο επομενο παιχνιδι την Δευτερα με τον Πας στα Γιαννενα,στο χωραφι των Ζωσιμαδων για να ρεφαρουμε,που αν με το καλο επιτευχθει, θα φτασουμε τους 14 βαθμους,στο τελειωμα του πρωτου γυρου,που οπερ σημαινει, ενα μαξιλαρακι ηρεμιας, τροπος του λεγειν,ωστε το φουρτουνιασμενο καραβι να βρει την νηνεμια του.

 Υπαρχει ενας ολοκληρος γυρος, αναζητησης των βαθμων σωτηριας,που φετος κατα την προσωπικη μου εκτιμηση, θα παιχτει το παιχνιδι στους 34 με 37 βαθμους,στην χειροτερη των περιστασεων,που σημαινει καθε παιχνδι μας με το ξεκινημα του δευτερου γυρου, θα ειναι για εμας αιμα και αμμος,και καθε χαμενος βαθμος θα αποτελει επιπλεον αγχος στην προσπαθεια που γινετε να αποφυγουμε τα χειροτερα,ευχην ολων μας ειναι λοιπον, να γινουν οι καταλληλες προσθηκες, εμπειρων παικτων σε καιριες θεσεις που ποναμε, που θα ανεβασουν το επιπεδο στο ηδη υπαρχον ροστερ, που υποφερει,ωστε να τελειωνουμε την υποθεση της κατηγοριας οσο πιο γρηγορα γινετε και να μην τρεχουμε την τελευταια στιγμη και δεν φτανουμε,εδω φτασαμε αδερφια να μιλαμε για σωτηρια,αντι να μιλαμε για τιτλους,πληρωνουμε με λιγα λογια, το τιμημα των επιλογων μας την τελευταια δεκαετια,ευτυχως για καλη μας τυχη μεχρι τωρα, οχι με τα χειροτερα και αυτο χαρης εναν λαο που υπομενει, υποφερει, και μενει αγρυπνος να προστατεψει τον Θεο του, τωρα στα δυσκολα, τωρα που ειναι βαρια τραυματισμενος,απο πισωπλατες μαχαιριες αυτων που τον προδωσανε, αυτην την ιδεα που λεγετε ΑΡΗΣ, δεν θα την αφησουμε ποτε ξανα να διασυρθει εκ των εσω,ενα μυνημα με πολλους αποδεκτες.

  Δεν με ενδιαφερουν οι διοικητικες εξελιξεις, οποιες και αν αν ειναι αυτες,τα πισωγυρισματα σε ξαναζεσταμενο φαγητο,στο μυαλο μου ειναι χαραγμενο το ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ,και δεν θα σβησει απο εκει εαν δεν τιμωρηθουν ολοι αυτοι,  η Γ.ου Σ.ου, μου σου, οπως την αποκαλουν η δηθεν κουλτουριαριδες δεν μου λεει τιποτα, ενας απενεργοποιημενος αποτυχημενος θεσμος ειναι, που ανοιγει διοδο σε καθε ειδους πικραμενους αποτυχημενους παραγοντες, προκεινενου να βρισκουν λογω υπαρξης και μοστρας στην αλκμηνης, σε κατι που ειναι ανικανοι, να το διαχειριστουν αυτο μου εδειξε η συνελευση της, την ξευτιλα των θεσμων μας, το μπαχαλο που επικρατει στον συλλογο, η στηριξη δια χειρος σε εμπλεκομενους υπαιτιους της καταστροφης αν μη τι αλλο δεχνει κατι νοσηρο,και οχι υγεια παντως, ψηφο εμπιστοσυνης σε αυτους ,που φερανε την ομαδα σε αυτην την καταντια, μονο στον πλανητη ΑΡΗ μπορει να συμβει, με ενδιαφερει μονο ο ΑΡΗΣ και πως θα βρει την ακρη του, και να μην διασυρετε με τα τερτιπια τους στο πανελληνιο, τα Κου Μου Α τα Α.Σ. ολες αυτες οι θεσμικες συνιστωσες της πλακας, καταθεσης χρεων απεναντι στον Θεο του πολεμου, σαν προσφορα τους τα τελευταια χρονια,δυστυχως για τον ΑΡΗ μας ειναι οι ριζες του κακου,ευελπιστω με τον νεο αιωνα της υπαρξης μας, να αποτελεσουν παρελθον,και να απελευθερωθει ο ΑΡΗΣ  μας, απο την ομηρια τους, εως τοτε στηριξη στον Θεο του πολεμου και μονο, και σε κανενα προσωπο και θεσμο.

 ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΡΗ ΟΛΕ

 

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

 
 
Η κατάσταση στην ομάδα του Άρεως θυμίζει όπως βλέπουμε εφιάλτη.

Σαν να ξεπήδησε από τα χειρότερα όνειρά μας αυτό που βλέπουμε.

Άλλοι ευθύνονται λιγότερο, άλλοι περισσότερο, όμως ουδείς καθόλου.

Μόνο η νέα γενιά οπαδών ή φιλάθλων, όπως θέλει ο καθένας να τους αποκαλέσει, μόνο αυτή η γενιά δεν φταίει σε κάτι.

Δεν εντάσσω επ ουδενί λόγο τον εαυτό μου σε αυτήν, παρόλο που τον Οκτώβριο έκλεισα τα 17 μου έτη. ΚΜΑ, ΑΣ, ΠΑΕ, όλα άχρηστα λοιπόν.

Οπαδοί με ανέχεια σε κάθε πράξη όλων αυτών που το μόνο που επιζητούσαν ήταν κέρδος στην πλάτη του Άρη μας. Ανίκανοι όλοι! Λαμόγια δεν σας ξεχνάμε! Έξω από τον Αρη μας! Χμμμμ. Καλά όλα αυτά και συμφωνώ με όλους, αλλά και εμείς ως λαός δεν αλλάξαμε κάτι οποια ευκαιρία κι αν είχαμε. Μόνο την έσχατη στιγμή ενεργήσαμε, έχοντας διδαχτεί από το παρελθόν τι σημαίνει να αργείς σε αυτήν. Δε θα Περιαυτολογήσω. Υπεύθυνους δεν ψάχνω για να τους τιμωρήσω. Η εύρεση αποδιοπομπαίων τράγων και εξιλαστήριων θυμάτων γενικά δεν είναι της νοοτροπίας μου. Εγώ θα απευθυνθώ σε οσους μας έφτασαν σε αυτό το σημείο. Από τον Σκόρδα στον Ηλιαδη, από τον Νέγρη και τον Σαουρίδη στον Κοντη και από τον Ζαμπέτα στον Αθανασιάδη. Δεν με νοιάζει αν πήρατε χρήματα, αν μας διαλύετε κάθε μέρα ακόμα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα σας "δώσει" η NEXIA με το πόρισμά της.

Ο Άρης εξαιτίας σας πεθαίνει και δεν κάνατε τίποτε άλλο ακόμα και τώρα πέραν του να τον σπρώχνετε περισσότερο μέσα στον τάφο. Σωτήρες του Άρη που αποτύχατε κι ακόμα είστε στον κόσμο σας. Τα όνειρά μας δεν τα υπολογίζετε, καμία αξία δεν έχουν για εσάς Στο βωμό των χρημάτων θυσιάστηκαν αξίες και ιδανικά του Άρη που χρόνια καλλιεργούνταν. Εμάς που σας στηρίξαμε με κάθε μέσο, με κάθε δυνατή στέρηση δεν μας υπολογίζετε. Δεν σας πιάνει η αιδώς όταν σκέφτεστε τι κακό κάνετε σε μικρές ψυχές; Δεν σας πιάνει ντροπή όταν αδικείτε ατομα που σας εμπιστεύονται; Ξέρετε ποσα άτομα έκλαψαν εξαιτίας των πράξεων σας; Οι περισσότεροι είναι νέοι, που με το καλημέρα μπήκαν στα βαθιά με πίκρες και απογοητεύσεις. Κι όμως ήταν στο πλευρό σας.

Προδίδετε εδώ και χρόνια ηθελημένα ή μη ανθρώπους με όνειρα. Δε διαφέρετε σε τίποτα από τους πολιτικούς, κι εκείνοι το μέλλον διαλύουν. Νιώθετε άξιοι ίδιας μνημονευσης; Εκείνοι θα γράφουν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, θα εξασφαλίσουν τη δυσφήμηση της γενιάς τους. Ετσι κι εσείς. Δείτε μέσα από τα μάτια μας τα λάθη σας, δακρύστε μαζί μας. Νιώστε την καρδιά σας να καίει όταν βλέπετε όσα χτίζατε να καταστρέφονται. Δείτε παιδιά 15 ετών ή μικρότερα, δείτε τον οκταχρονο από το Κορδελιό που το έσκασε από το σπίτι του για να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια του Άρη.

Δείτε χιλιάδες μάτια μικρών παιδιών να κλαίνε. Δεν σας ζητώ τίποτε άλλο. Να ντραπείτε μόνο. Εμείς θα τη βγάλουμε την άκρη είτε εύκολα είτε δύσκολα. Ξέρουν από χιόνια τα βουνά, δεν μας πειραζει να βγάλουμε πάλι το κάρο από τον βούρκο. Άλλωστε μόνο εμείς μείναμε να φρουρουμε τον Αρη, όσοι δεν αξίζουν απλά φεύγουν. Σας ζητώ λοιπόν να σκεφτείτε τι κάνατε και που μας φέρατε. Για τα παλικάρια που δάκρυσαν εξαιτίας σας, για τίποτα άλλο.

Ζητήστε ταπεινά συγνωμη αν σέβεστε τον Αρη και κυρίως τον εαυτό σας και απλά φύγετε. Κλειστείτε στην απέραντη σκοτεινή κλίνη της ψυχής σας και αφήστε το φως του Άρη να λάμψει όπως έλαμπε κάποτε. Όλα τα άλλα είναι κατά σας. Η ιστορία γράφει 100 χρόνια.

Σκεφτείτε μόνο.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΔΕΚΑΕΦΤΑΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ

 
ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

 Στο πενταλεπτο της χθεσινης αναμετρησης,ειχε ηδη κριθει το παιχνιδι,αναμεσα στην ομαδα μας και του πρωταθλητη Ελλαδος,η διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων στο γηπεδο εμφανης,και καθε σχολιο δικο μας, περι της χθεσινου αγωνα περριτο,οσο και αν προσπαθησαν οι παικτες μας, να αποσπασουν κατι θετικο απο αυτην αναμετρηση, αυτο δεν κατεστει δυνατο,με σβηστες μηχανες οι αντιπαλοι μας, διατηρησαν το υπερ τους δυο μηδεν,και εμεις μετα χθεσινα αποτελεσματα, των αγωνων της σουπερ λιγδας,στρογγυλοκαθησαμε μονοι μας, στην τελευταια θεση της βαθμολογιας,δυο αγωνιστικες πριν την ληξη του πρωτου γυρου.

 Αν θελουμε λοιπον να εχουμε ελπιδες, θα πρεπει τουλαχιστον τις δυο τελευταιες αγωνιστικες, να παρουμε 6 βαθμους, κοινος να κανουμε δυο νικες, που θα σημανουν ταυτοχρονα και την αντεπιθεση μας, πριν την ολοκληρωση του πρωτου μισου του πρωταθληματος,εχουμε λοιπον μπροστα μας ομαδα και λαος, εναν ολοκληρο γυρο να σωσουμε οτι σωζετε,το καναμε περυσι θα το κανουμε και φετος,με οδηγο λοιπον την ψυχη μας και την αφοσιωση μας στον Θεο του πολεμου,θα τα καταφερουμε και παλι,δεν εχουμε μαθει να παραδιδουμε τα οπλα αμαχητη,και δεν θα το κανουμε, θα παλεψουμε μεχρι τελους, και στο τελος θα την σωσουμε την παρτιδα.

 Ολα γινονται αρκει να θελει κανεις,το πως το γνωριζουμε ολοι μας,θυμηθειτε την περσυνη χρονια, συσπειρωση και στηριξη οι κωδικοι σωτηριας,ετσι τα καταφεραμε, αυτο ηταν το μυστικο μας, ο ορκος μας σε καθε δυσκολια, το καθε μας εμποδιο το εκανε περα, το νικουσε με την θεληση του, να αποδειξει σε ολους, οτι τιποτα δεν ικανο να τον πληγωσει και παλι θανασιμα,και οταν ο Αρειανος αδερφε μου ειναι ενωμενος,τοτε μην τον φοβασαι, θα κανει τα αδυνατα δυνατα, για να κρατησει τον Θεο του ορθιο,ειναι ταγμενος να ειναι παντα στο πλευρο του,αυτη ειναι η διαφορα του απο ολους τους αλλους λαους.

 Μην ψαχνεις εμπορους ελπιδας,δεν υπαρχουν, σε θελουν πρεζακι με την καψουρα σου, για να σου πουλησουν την πραματεια τους, συνηθως νοθευμενη, με ισχυρες δοσεις παραμυθιου, για να σου κανουν οverdose, τα μυαλα, τα ονειρα, και την ψυχολογια σου,μην ψαχνεις για επενδυτες, και φημες που ακους εδω και απο εκει,παπα σου πουλανε ολοι, για να κερδισουν την εμπιστοσυνη σου,επενδυτης προσωρινα, μεχρι να ερθει καποιος ΜΕΣΣΙΑΣ, ειμαστε εμεις αδερφε μου,χρονο θελουν ολοι για να κερδισουν την υπαρξη την δικια τους σε καρεκλες και οχι του ΑΡΗ μας,για αυτο σου ταζουν λαγους και πετραχειλια,μην πιστευεις σε θεσμους και συνιστωσες,τα πεπραγμενα τους μιλουν για χρεη, σε ολα τα τμηματα του συλλογου, του εχεις εμπιστοσυνη; απαιτησε να σου φερουν αυτο που ζητας εναν ισχυρο επενδυτη, λογια του κωλου, τι πως και γιατι;και δικαιολογιες τις χαλιμας να της πουλησουν αλλου, μαγαζακι γωνια ειμαστε, και το καλυτερο της πιατσας μαλιστα, με τα λιγοτερα χρεη,φερτε λοιπον επενδυτη, εδω και τωρα αμεσα, αυτο ειναι η απαιτηση του κοσμου, φωνη λαου οργη Θεου,διαχειριστες τελος.

 Εχουμε εναν ολοκληρο γυρο, να γιατρεψουμε τις πληγες μας,πληγες που δεν ειναι απο εχθρους μας, ειναι πληγες εσωτερικες χρονιες,σχεδον μιας δεκαετιας,που εχουν γονατισει τον Θεο μας οικονομικα,απο ανθρωπους που προδωσαν την ιδεα και τα ονειρα μας, για μερικα αργυρια,πληγες που θελουν να τον αποτελειωσουν θανασιμα μια και καλη,τον εχουν κλινικα νεκρο, και θελουν να του αφαιρεσουν το σωληνακι της μηχανικης υποστηριξης, θα τους αφησεις; εγω προσωπικα οχι αδερφε,το ιδιο πιστευω και εσυ,οσο εμεις στεκομαστε στο πλευρο του, δεν θα αφησουμε να συμβει αυτο, να τον οδηγησουν για τριτη φορα στην ιστορια του, σε μονοπατια που δεν αρμοζουν στο μεγαλειο του,με την προφαση τις οικονομικης εξυγιανσης,τα φαγατε; υπαρχουν ενοχοι,τους ξερετε,απαιτηστε την παραδειγματικη τους τιμωρια απο τις αρχες, τελειωστε τα παρεακια που ασελγησαν εις βαρος του ΑΡΗ μας.

 Ο Αρης θα σωθει,βαλτε το καλα στο μυαλο σας,θα τραβηξει το περσυνο μαρτυριο τις επιβιωσης, τοσο στο αγωνιστικο οσο και στο διοικητικο κομματι, με οποιον και αν ειναι πανω στα πραγματα, αλλα θα καταφερει και παλι, να ειστε σιγουροι για αυτο,μια του κλεφτη, λεει η παροιμια, δυο του κλεφτη,τρεις και η κακη του ωρα, το περσυνο παθημα δεν μας εγινε μαθημα,για να δουμε το φετινο καρδιοχτυπι, που θα ειναι εντονοτερο και σε δραματικοτερη μορφη, απο τον περσυνο γολγοθα, θα μας γινει μαθημα; θα μαθουμε επιτελους κατι; ο χρονος θα δειξει, κρατηστε κατι που θα σας πω,η σουπερ λιγδα μας θελει στην κατηγορια, η επο το ιδιο, η νοβα το ιδιο,αγνωστες δυναμεις το ιδιο,τι πρεπει να εχουμε κατα νου μας για να αποφυγουμε τα χειροτερα; ενα μονο, οτι τα καστρα πεφτουν παντα μονο απο μεσα, μην επιτρεψουμε λοιπον σε κανεναν, να το κανει  αυτο πραγματικοτητα,προστατευουμε λοιπον την ομαδα σε καθε παιχνιδι εντος και εκτος, και στο τελος παλι εμεις θα ειμαστε οι νικητες,τα παιδια του Θεου,και η πιστη μας σε αυτον,τα 100 χρονια μας θα γινουν ο φαρος ελπιδας των ονειρων μας, το φως στο τουνελ του σκοταδισμου της δεκαετιας, που μας εχει φερει εδω, η αναγεννηση καθε ειδος νεκρου κυταρου αυτη την στιγμη σε καθε μας θεσμο, οπλισου αδερφε μου,για μια ακομη φορα με υπομονη,στηριξε τον ΑΡΗ μας,και να εισαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα,γιατι πολυ απλα, εσυ θα εισαι που για μια ακομη φορα θα τον κρατησεις ζωντανο,και οταν εμεις θελουμε κατι, ο λογος μας ειναι συμβολαιο απεναντι στον Θεο μας.

 Την πεμπτη κατακλυζουμε το Βικελιδης, και σπρωχνουμε την ομαδα για το τριποντο,δεν με ενδιαφερει τι θα γινει στην Γου. Σου. μου σου,πως τι λενε και το κωλου τα εννιαμερα να συμπληρωσω εγω, με ενδιαφερει το τριποντο και πως θα το παρω, και θα το παρω ο κοσμος να χαλασει, το μυνημα το δωσανε τα αδερφια στο παιχνιδι με το βρωμερο ψαρι,με την εκπληκτικη τους παρουσια και το τραγουδι,ωδη απεναντι στον Θεο του πολεμου,ολοι εκει,να γιορτασουμε μαζι με τον Θεο μας, με το αλλο μας μισο,γιατι ΑΡΗ μου δεν γινετε αλλιως, οι ορκισμενοι μαχητες να ξες θα ειναι παντα στο πλευρο σου.

 ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ