Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΣΕ ΘΡΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ



Αγαπητα αδερφια.
Ας κάνουμε αρχή με την μαύρη επέτειο, που ένας εγκληματίας παράγοντας έδιωξε τον υπ' αριθ. 1 αθλητή όλων των εποχών στην Ελλάδα από τον ΑΡΗ.
Ο ΑΡΗΣ είχε την μεγάλη τύχη να έχει τον μεγαλύτερο αθλητή της Ελλάδας, τον Νίκο Γκάλη.

Η νομοθεσία που ίσχυε τότε, δεν επέτρεπε την μετακίνησή του σε οποιανδήποτε άλλη ομάδα Ελληνική, ή ξένη (πλην Αμερικής), χωρίς τη συγκατάθεση της ομάδας.

Νόμος, που για λόγους που ευνοούσαν τους λεφτάδες του κέντρου, πολύ "σοφά" καταργήθηκε... (Όπως και στο ποδόσφαιρο). Έρχεται, λοιπόν ο "μέγας Αρειανός" Θεόφιλος Μητρούδης και αποπέμπει τον Γκάλη από τον ΑΡΗ!!!
Ο Γκάλης καταλήγει στον Παναθηναϊκό και, μάλιστα, σε συνέντευξη του Μητρούδη προς τα λαμόγια, που λέγονται Αρειανοί δημοσιογράφοι, τον άκουσα να λέει, ότι ο Γιαννακόπουλος του παο είναι μεγάλος παράγοντας του μπάσκετ!!! Ο Μητρούδης, δηλαδή, έπλεξε εγκώμιο για τον Γιαννακόπουλο!!!

Μην νομίσει κανείς, ότι κάτι τσέπωσε ο Μητρούδης.
Όχι, ρε παιδιά, Αρειανός είναι ο άνθρωπος και για το συμφέρον του ΑΡΗ δούλευε. (Τον κόσμο δούλευε)...
Και, όμως. Αυτόν τον άνθρωπο, που εγκλημάτισε κατά του ΑΡΗ, όχι μόνο δεν τον άγγιξε κανείς, αλλά τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι τον έβγαζαν και στα κανάλια!!!

Και φτάσαμε σήμερα, αντί να γιορτάζουμε ευχάριστα γεγονότα, να θυμόμαστε την μαύρη επέτειο, που ένας Αντιαρεινός έδιωξε τον Μεγάλο Γκάλη!!! Παρ' όλα αυτά, αντί ο λαός να ξεσηκωθεί και να τον πάρει με τις πέτρες, τον είχε και πρόεδρο στο μπάσκετ.

Τι κάνατε τότε Αρειανοί;
Τίποτα απολύτως.
Λουστήτε τώρα τα (ατιμώρητα από σας) λαμόγια...
 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΤΟΓΛΟΥ