Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ

 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ-ΑΡΗΣ 1-2
 Τεσσερις αγωνιστικες τεσσερις νικες,συνολικη συγκομιδη βαθμων 12,και με την ολοκληρωση τις αγωνιστικης που μας περασε,μονος πρωτος και αητητος στην κορυφη του ομιλου,εχοντας μαλιστα κανει  το ρεπο του,αυτο ειναι το αποτελεσμα,του τι σημαινει να δειχνεις με την αρχη τις χρονιας,ποιος ειναι το αφεντικο,κατι το οποιο δεν καναμε περυσι,λογω των εσωτερικων μας διαμαχων,και το πληρωσαμε στο τελος αυτης πολυ ακριβα.

 Το απολυτο το νικων σε ολα τα παιχνιδια,ο βασικος φετινος στοχος,μπας και σβησει η περσυνη ντροπιαστικη χρονια που μας καθηλωσε για ενα ακομη χρονο στα χωραφια τις γ'εθνικης,κατι πουν δεν ξεχνιετε αλλα και ουτε καταπινετε ευκολα.

 Δεν υπαρχει λογος να πανηγυριζουμε για κατι που θεωρειται αυτονοητο,αυτο που πρεπει να κοιταξουμε ειναι η σκληρη δουλεια και η οργανωση του ποδοσφαιρικου τμηματος για την επομενη χρονια,ωστε με το τελος αυτης,να εχουμε προετοιμασει ηδη την επομενη,με στοχο την επανοδο μας εκει που μας αρμοζει στα σαλονια των μεγαλων.

 Το χθεσινο παιχνιδι ηταν μια συνιθισμενη ρουτινα,που θα ζουμε απο εδω και στο εξης,καθε αγωνιστικη μεχρι την ολοκληρωση του πρωταθληματος,με την προυποθεση βεβαια οτι θα κλειδωνουμε τα παιχνιδια με το τελος του πρωτου ημιχρονου,για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο,και οχι να σπαταλαμε χρονο και ενεργεια χωρις λογο και αφορμη σαν εχθες.

 Το αγωνιστικο εχει παρει τον δρομο του,καιρος ειναι να παρει και η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ το δικο της,δεν πρεπει να ξεχναμε την υπαρξη της,εχει καταντησει ανεκδοτο πια και μονιμος βραχνας,εχει αρχιζει να θυμιζει την ΑΜΚ των προηγουμενων χρονων που ακομα γινετε,ο κοσμος του ΑΡΗ απαιτει την ολοκληρωση της και δεν ξεχνα ευκολα,θελει να δει να μπαινει ενα τελος στα φαντασματα και τις αμαρτιες του παρελθοντος.

 Παμε στον επομενο αντιπαλο.

 Η βαθμολογια του ομιλου:

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016


 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο μαδων ηταν:

Εθνικός: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Υψηλός, Στεφανίδης Στ, Στεφανίδης Ν., Πεχλιβάνης, Δρόσος

Άρης: Tζινάρ, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Σαμαράς 85′ Καλογέρης, Ρόβας, Μελισσάς, Ντούνης, Ν΄Λουντούλου, 88′ Ντόγος, Καπνίδης 75′ Κυβελίδης, Παυλίδης, Καζναφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: