Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΕΡΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


Περί ''περηφάνιας'' το ανάγνωσμα.

 Τι κόστος είστε κάποιοι ακόμα διατεθειμένοι να πληρώσει ο ΑΡΗΣ για χάρη της ''περηφάνιας'' σας όπως εσείς και ΜΟΝΟ εσείς την αντιλαμβάνεστε έτσι;

 Στον βωμό της ''περηφάνιας'' σας λοιπόν έχουν γίνει εγκλήματα στον σύλλογο ΑΡΗ και αυτό γιατί ΚΑΚΩΣ μετράει η άποψη σας -άποψη οπαδών και ΟΧΙ χρηματοδοτών- σε αυτό το σάπιο οικοδόμημα που φτιάξατε στον σύλλογο.

Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ βολοδέρνει στην Γ' εθνική και είναι περήφανος μεν, 3ος δε......... Οι ίδιοι ''περήφανοι'' οπαδοί που αισθάνονται μια χαρά με αυτό το χάλι αφού η ''περηφάνια'' τους παρέμεινε άσπιλη, ΠΕΡΗΦΑΝΑ ζητούν από συνοπαδούς τους να πάνε να κάνουν κερκίδα στους αντιπάλους του πανσερραικου!!!!!

 Καλή ώρα την προηγούμενη Κυριακή με τον ηρακλή.
 Μήπως περήφανα να φωνάζανε Αρειανοί ηραααααααααααα ηραααααααααααααααααα;

Περήφανα επίσης ουρλιάζατε για χορηγία από τον ελληνικό χρυσό
.Αποτέλεσμα; ''περήφανα'' ο τούρκος πήρε τίτλο και πάει για νταμπλ ενώ παράλληλα γίνεται έρανος στο τμήμα βόλεϊ του Αρη. 

Εγώ λοιπόν λέω εσείς οι περήφανοι, ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ, εκεί να σας δω πόσο περήφανες θα είναι οι απόψεις σας που ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ επιβάλλετε στα ανθρωπάκια που δυστυχώς έχουμε σε καίριες θέσεις στον σύλλογο και αναγκαστικά λαμβάνουν αυτοί τις αποφάσεις. 

Άντε να σας δω πόσο περήφανες τσέπες έχετε εκτός από περήφανο στόμα!

 Όλα αυτά έχουν κοστίσει αγωνιστικά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ στον ΑΡΗ.

 Για το άλλο το έγκλημα της οπαδικής συρρίκνωσης που ΣΚΟΠΙΜΩΣ αποτινάσσετε από τον μανδύα της ''περηφάνιας'' σας θα μας πείτε κάτι;

 Ή και εκεί θα ρίξουμε το φταίξιμο στους γονείς που δεν αλλάζουν με το στανιό τα μυαλά στα παιδάκια τους;

 Αλλά αυτό είναι το δάσος και μας βόλευε διαχρονικά να κοιτάμε πάντα το πρώτο δέντρο και όχι παραπέρα.

 Το άλλο έγκλημα που έχει κουραστεί,σιχαθεί,αηδιάσει με το διαρκές πισωγύρισμα η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας (αυτού που έγινε ΑΡΗΣ ευτυχώς πριν αρχίσετε τις περήφανες καταδικαστικές ''αποφάσεις'' σας) και δεν μπορεί ούτε στην τηλεόραση να δει τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, δεν βαραίνει ούτε αυτό την ''περηφάνια'' σας;

 Το νέο ΑΦΜ στο μπασκετ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ της εταιρείας και η αλλαγη του ονόματος σε ΑΡΗΣ 2004 περήφανοι συνοπαδοί το ξεχάσατε ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

 Εκτός και αν στο μπάσκετ αλλάξατε ομάδα που δεν έγινε φυσικά αυτό.

 Όλα αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ και ακόμα συνεχίζουμε.......... Και άντε να πω ότι ζούμε σε ένα πεντακάθαρο και αμόλυντο αγγελικά πλασμένο κόσμο, να παραμείνουμε ''καθαροί'' όπως το αντιλαμβάνεστε εσείς.

 Έλα όμως που είμαστε σε πόλεμο μέσα σε βούρκο και για να επιβιώσεις σε αυτόν τον πόλεμο χρειάζεσαι το λιγότερο γαλότσες και ένα τουφέκι και όχι γυαλισμένα περήφανα σκαρπίνια με τριαντάφυλλα στο χέρι.......... Συγνώμη που σας το χαλάω το ''περήφανο'' κούτελο σας, αλλά αρκετά αιμορραγήσαμε για χάρη σας, κρατήστε το για τον εαυτό σας και μόνο χωρίς να το επιβάλλετε πουθενά..........

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΡΗΣ 0-4

Ανετη νικη,μετα απο παρα πολυ καιρο.....με μια επιβλητικη τεσσαρα εκτος εδρας,που ηρθε την καταλληλη στιγμη,για να δωσει το εναυσμα τις αντεπιθεσης......τρεις ποντοι επιπλεον στο σακουλι των βαθμων το κερδος της χθεσινης αναμετρησης,και το κυνηγι της ανοδου,συνεχιζεται με αμειωτο ενδιαφερον......με λιγα λογια η ομαδα επραξε το αυτονοητο,που ηταν η νικη και η συγκομιδη των τριων βαθμων,που ομως δεν την χαρηκαμε δεοντος,λογω τις μη απωλειας βαθμων των αντιπαλων μας,που στα εναπομεινοντα παιχνιδια ειναι και το ζητουμενο,για να πετυχουμε τον στοχο τις ανοδου μας,φθασαμε κοντα στο τελος λοιπον της αγωνιστικης περιοδου,και δυστυχως κυνηγαμε,κατι που επρεπε να εχουμε εξασφαλισει καποιες αγωνιστικες πιο πριν,η αν θελετε καλυτερα,επρεπε ηδη να το ειχαμε τελειωσει απο τον πρωτο γυρο.

 Οι διοικητικες ανακαταταξεις,καθε τρεις και λιγο βλεπετε,δεν επετρεψαν απο την αρχη της αγωνιστικης περιοδου,να εχει η ομαδα μας την ψυχικη και αγωνιστικη ηρεμια,ωστε να βαλει οσο πιο γρηγορα γινετε,της βασεις για την επιτευξη του βασικου στοχου τις ανοδου,με αποτελεσμα να τρεχουμε τελευταια στιγμη,για τα αυτονοητα......ποτε δεν ειναι αργα ομως,αρκει να μας γινει μαθημα απο εδω και στο εξης,η παροιμια του θυμοσοφου λαου μας,που λεει οτι πριν πεινασεις μαγειρευεις.

Τα τελευταια χρονια,ζουμε στον συλλογο μας το θεατρο του παραλογου,και εκει που λεμε δοξα ο Θεος,το γυριζουμε μετα στο βοηθα Παναγια μου,το γιατι γινετε ολο αυτο το αλλαλουμ,ολοι μας λιγο πολυ το γνωριζουμε,εαν ομως θελουμε να παμε μπροστα,πρεπει επιτελους να βαλουμε ενα τελος,σε νοοτροπιες παρελθοντος,αλλιως θα βολοδερνουμε σε κατηγοριες που δεν αρμοζουν στην ιστορια του συλλογου μας,για χαρη ορισμενων συνιστωσεων μας,που μοναδικο σκοπο εχουν την υπαρξη τους, τραβαμε ολο αυτο το μαρτυριο,και οχι το καλο του Αρη,τρανο παραδειγμα οι τρεις υποβιβασμοι του συλλογου σε διαρκεια μιας εικοσαετιας,που δειχνουν περιτρανα την καταντια μας,κατι που ο καθε απλος αγνος Αρειανος δεν μπορει να το χωνεψει με τιποτα,και για αυτο απεχει απο αυτη την αρρωστημενη κατασταση,εχει μαθει να ειναι περηφανος,και τον καταντησαν να περπαταει με σκυμενο κεφαλι,εχει μαθει τον ΑΡΗ πρωταγωνιστη,και τον βλεπει στα Ταρταρα των χωραφιων,ας ξυπνησουμε επιτελους απο τον ληθαργο μας,και ας τον παμε ψηλα,εκει που οι ιδρυτες μας,μας αφησαν παρακαταθηκη,στην κορυφη.

ΣΤΗΡΙΞΗ απο ολους μας για την επιτευξη των στοχων της ομαδας,περα απο ονοματα,ΑΝΟΔΟ και ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ,για να τελειωνουμε με τους Αρειανοταφιτες και τα απομειναρια τους,τα ζητουμενα για να μπει ενα τελος στον εφιαλτη που ζουμε,8 τελικοι μειναν,παμε να τους κερδισουμε.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

 Αναγ. Γιαννιτσών (Α. Σαπουντζής): Σιμψερής, Μπάμπαλης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος(59′ Καραδήμος), Καρασαββίδης, Κιορτσής, Χατζηστεφάνου(59′ Μπινάς), Καρακάσογλου, Καπουσούζης

ΑΡΗΣ (Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος(80′ Λιόνης), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης(70′ Νάκας), Σουνάς, Σανιά(63′ Φερνάντεζ)