Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ


ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 3-1

 Συνεχιζοντας την ξεφρενη πορεια του με το ξεκινημα του πρωταθληματος,και εχοντας στο ενεργητικο του 6 νικες σε 7 αγωνες,ο Θεος του πολεμου,προσθεσε ενα ακομη τριποντο στα ηδη υπαρχοντα,αυξανοντας μαλιστα την διαφορα απο τους υπολοιπους αντιπαλους του,δειχνοντας με το καλημερα μεσα στο χορταρι, που ειναι και ο καθρεφτης των πεπραγμενων τις καθε ομαδας, ποιος ειναι το αφεντικο του ομιλου,και κατ'επεκτασιν τις ανοδου.

 Μετα το ισοπαλο αποτελεσμα της προηγουμενης αγωνιστικης,επεστρεψε δριμυτερος στις νικες,ξεπερνωντας ενα ακομη εμποδιο που οδηγει στην τελικη επιτευξη του στοχου,παραμενοντας στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα, με διαφορα ασφαλειας τεσσαρων ποντων απο τον δευτερο,εχοντας μαλιστα πραγματοποιησει το ρεπο του.

Αυτο που απομενει πλεον,ειναι να κλειδωσει και μαθηματικα την ανοδο,ωστε να σκεφθει με μεγαλο περιθωριο χρονου,με το πασο του που λεμε εμεις εδω χαμω,χαλαρα που λενε τα καρντασια μου απο την σαλονικη, την επομενη μερα και τους στοχους ανοδου της επομενης χρονιας.

 Το χθεσινο παιχνιδι ειχε λιγο απο ολα,γκολ,φασεις,εντασεις,οτι δηλαδη προσφερει ενα παιχνιδι,σε ενα θεατη που θα το παρακολουθησει,το θεαμα μπορει μεν,να μην ηταν κατι το ιδιαιτερο,αλλα στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη αυτο που προεχει,ειναι οι νικες και οι τρεις βαθμοι,βλεπετε λογω των γεγονοτων του καλοκαιριου,ολα χτιστηκαν την τελευταια στιγμη,με αποτελεσμα να αργησει λιγο το μονταρισμα της ομαδας,παιχνιδι με παιχνιδι,θα αρχισουν να βρισκονται ολο και καλυτερα μες στο γηπεδο,και θα απολαυσουμε εστω και αργα λιγο μπαλιτσα.

 Ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα τους,η ομαδας μας χωρις να εντυπωσιασει ιδιαιτερα,φιλοδωρησε με τρια τερματα και σκορερ τους Τατο Ντουνη και Ν'Λουντουλου τον αντιπαλο της,εχοντας ξεσπασματα στην αποδοση της,και οχι διαρκεια σε αυτην,και αυτο χαρις στην ποιοτητα των παικτων τον οποιων διαθετει.

 Μικρης εκτασης επεισοδιο δημιουργηθηκε,απο πλευρας φιλοξενουμενων,που ομως ηταν αρκετο για να αναψει τα αιματα,αρνητικος πρωταγωνιστης σε ολο αυτο ο προπονητης των αντιπαλων μας,που διαμαρτυρομενος για το πρωτο τερμα που δεχθηκε η ομαδα του,αλωνιζε ανεξελεγκτος τον αγωνιστικο χωρο,βαλοντας σε εξαλη κατασταση κατα παντων,εχοντας τον αρχοντα του αγωνα απλο θεατη,σε οσα διαδραματιζοντουσαν μπροστα στα ματια του.

Αντι λοιπον να τον τιμωρησει με αποβολη απο τον αγωνιστικο χωρο,λογω αναρμοστης συμπεριφορας οπως ωφειλε τον παραξενο αυτο τυπο,αφησε τα πραγματα να ξεφυγουν λιγο απο τα επιτρεπτα ορια,ευτυχως τα πνευματα ηρεμησαν,με την παρεμβαση αυτων που εκατερωθεν,ειχαν την καλη θεληση για την ομαλη διεξαγωγη του αγωνα,και ετσι τελος καλο ολα καλα.

 ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ
 ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 Ηταν το πανο που απλωσαν οι οργανωμενοι οπαδοι της ομαδας μας,σαν απαντηση στην απαραδεκτη δηλωση προκληση κατα τις πατριδας μας,του ανθρωπομορφου ανιστορητου τερατος,που εχει την ιδιοτητα να λεγετε υπουργος παιδειας,δειχνοντας ετσι με ειρηνικο τροπο την αγανακτηση τους,αλλα και την αγανακτηση του συνολου του Ελληνικου πληθυσμου,απεναντι στην γενοκτονια που υπεστησαν,πληρωνοντας με μεγαλο φορο τιμης με το αιμα τους τα αδερφια μας του Ποντου,για να εχουμε αυτο το λιπαρο παχυδερμο,να απολαμβανει το freddo cappuccino του στην καρεκλα του υπουργειου του,και να μας αραδιαζει την καθε μαλακια που κατεβαινει απο το κεφαλι του.
 
 Η βαμολογια μετα τα χθεσινα αποτελεσματα διαμορφωθηκε ως εξης:

Άρης – Απόλλων Καλαμαριάς 3-1
Εθνικός Αγιονερίου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0
Καμπανιακός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0
Εορδαϊκός – Θύελλα Φιλώτα 0-0
ΑΟ Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης 3-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Δόξα Δράμας 0-0
Εθνικός Σερρών – Έβρος Σουφλίου 0-0
Ρεπό είχε η Κοζάνη 

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ 1-1

 Μετρια εμφανιση των παικτων μας,νωθροτητα στις κινησεις τους στον αγωνιστικο χωρο,στο πρωτο μισαωρο του αγωνα,ανεξηγητοι πειραματισμοι απο την τεχνικη ηγεσια,εν τω μεσω τις αγωνιστικης περιοδου,κοστισαν τους πρωτους χαμενους μας βαθμους,σε ενα πρωταθλημα που δεν πρεπει να χαριζουμε τιποτα σε κανεναν,παρα μονο να φευγουμε απο καθε παιχνιδι νικητες.

 Το γκολ που εφερε το παιχνιδι στα ισια,και τις καρδιες μας στις θεσεις τους,παλι απο τον συνηθη υποπτο Αντωνη Καπνιδη αυτο το εξαιρετικο ταλεντο,με ενα εξαιρετικο τακουνακι για high lights,που για μια ακομη αγωνιστικη μιλησε στο γηπεδο με εργα,και αν μη τι αλλο του αξιζει να ξεκιναει ενδεκαδατος στα παιχνιδια.

 Το οτι διατηρουμαστε στην πρωτη θεση του βαθμολογικου πινακα,με μικρη αποσταση ασφαλειας απο τους υπολοιπους διωκτες μας,μιας και αυτοι ειχαν απωλειες βαθμων,δεν μου λεει κατι,ειναι κατι το οποιο το θεωρω αυτονοητο,αυτο που με προβληματιζει ειναι,οτι με τετοιο ροστερ το οποιο διαθετουμε,δεν καθαριζουμε ευκολα τα παιχνιδια,και ειναι κατι το οποιο πρεπει να δουλευτει,ωστε η υποθεση νικη να ερχετε ευκολα,και οχι μετα κοπων και βασανων.

 Το οτι δεν εχει γινει προετοιμασια αποτελει μια δικαιολογια στο δεσιμο της ομαδας,μεχρι να βρουν τα πατηματα τους,και να αποκτησουν χημεια μεταξυ τους θα χρειαστει καποιος χρονος,δεν γινονται ολα απο την μια μερα στην αλλη,σεβαστο αυτο,αρκει αυτο να μην στοιχιζει απωλειες βαθμων,την διαφορα μεχρι στιγμης την κανει η ποιοτητα που εχουμε σαν ομαδα,εν συγκριση με αυτην των αντιπαλων μας.

Αυτο που πρεπει να γινει κατανοητο,στον εφορο ποδοσφαιρικου τμηματος, στους παικτες και τεχνικη ηγεσια,ειναι να μην δινουμε δικαιωματα σε κανεναν,να εχει βλεψεις για θετικο αποτελεσμα,ειτε αγωνιζομαστε εντος η εκτος εδρας,και να μας θετει υπο αμφισβητηση,το καμπανακι κτυπησε με τους δυο χθεσινους χαμενους βαθμους και δεν πρεπει να ξαναεπαναληφθει.

 Η υποθεση ανοδος,θα πρεπει να εχει τελειωσει οριστικα και αμετακλητα,πριν την αλλαγη του χρονου,στις γιορτες των χριστουγεννων,αυτο που θα πρεπει να κανουμε,θα ειναι να σχεδιαζουμε την επομενη χρονια.

 Με γοργους ρυθμους επισης,θα πρεπει να τρεξουμε και την εκκαθαριση,ωστε με την ανοδο μας στην επομενη κατηγορια,να εχουμε τελειωσει με αυτο τον βραχνα,και να βαζουμε πλωρη καθαροι για τα μεγαλα σαλονια.

 Ενα πραγμα που προβληματιζει,και που θα πρεπει επιτελους να βρει μια λυση,ειναι τα τηλεοπτικα δικαιωματα,ωστε ο κοσμος της αγαπημενης ομαδας,που βρισκετε απο τον Εβρο εως την Κυπρο μας, αλλα και εκτος Ελλαδας,να εχει την δυνατοτητα να μπορει να απολαμβανει τον Θεο του πολεμου,πιστευω οτι ο εφορος του συλλογου θα το φερει εις περας,ηδη εχει χαθει πολυτιμος χρονος προς την κατευθυνση αυτη.

 Ραντεβου Χαριλαου την Τεταρτη.

 Η βαθμολογια μετα τα χθεσινα αποτελεσματα

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης 1-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Καμπανιακός 1-0
Εθνικός Αγιονερίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-1
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εορδαϊκός 1-0
ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΟ Καβάλα 2-1
Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-2
Δόξα Δράμας – Εθνικός Σερρών 0-0
Έβρος Σουφλίου – Κοζάνη 0-4

Το ρεπό του είχε ο Απόλλωνας της Καλαμαριάς


 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80΄Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70΄Δεσύλας), Κούτεφ (53΄Μαχαιρούδης), Σγκούρι
ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης (λ.τρ. 28΄Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68΄Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58΄Ν’Λουντούλου), Τάτος, Καζναφέρης.