Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ


ΚΟΖΑΝΗ-ΑΡΗΣ 0-1

 Για δευτερο συνεχομενο εκτος εδρας παιχνδι, η ομαδα μας προβληματισε με την αποδοση της, παιζοντας καθ'ολη την διαρκεια του αγωνα με την φωτια, απεναντι σε εναν αδυναμο μεν αντιπαλο, αλλα σκληροτραχηλο και ψυχωμενο δε, και ευτυχως δεν καηκε.

Αγχωθηκε χωρις να υπαρχει αιτια,λογω κουρασης και ελειψης αυτοσυγκεντρωσης, εκανε αρκετα λαθη, ειχε ανορθοδο τροπο αναπτυξης απεναντι σε κλειστη αμυνα, αλλα στο τελος κατορθωσε, διοτι περι κατορθωματος προκειτε, να λυση τον γορδιο δεσμο, και να παρει ενα ακομη τριποντο.

Κακιστη εμφανιση, δειγματα κοπωσης, καλη αμυντικη λειτουργια των αντιπαλων μας, που ειχαν στησει τοιχος Μαζινο μπροστα απο την εστια τους, ηταν τα κυρια χαρακτηριστικα της δυσκολης επικρατησης μας,απεναντι σε εναν αντιπαλο που παλεψε με νυχια και με δοντια για να αποφυγει την ηττα, δειγματα αρκετα ορατα, που πρεπει να προβληματισουν την τεχνικη ηγεσια, ωστε να βρεθουν αμεσα λυσεις, χωρις να χρειαστει να εχουμε απωλειες βαθμων.

 Αρκετοι παικτες της ομαδας μας ειχαν αποδοση κατω του μετριου,και αν υπαρχει ενας λογος που δεν ειχαμε απωλειες βαθμων, αυτος ειναι λογω τις ποιοτητας τους,δεν φθανει ομως μονο αυτο, ο κοσμος που ακολουθει πιστα την ομαδα εχει απαιτησεις,και περα των νικων περιμενει καποια στιγμη να δει και λιγο μπαλιτσα, και οχι να βαζει κολυριο στα ματια του με αυτα που βλεπει.

 Το μονο θετικο στοιχειο σε σχεση με την περσυνη χρονια, ειναι οτι τις κακες μας εμφανισεις ευτυχως δεν τις πληρωνουμε με αρνητικα αποτελεσματα,κατι που περυσι αποτελεσε την αχιλλειο πτερνα μας και μας κοστισε την ανοδο.

 Οι νικες ειναι το ζητουμενο και ερχονται, το οτι ερχονται καποιες φορες με δυσκολια, αυτο πρεπει να μας προβληματισει, οταν κτυπαει το καμπανακι πρεπει να εχουμε την ικανοτητα να το ακουμε,προκειμενου να μην βρεθουμε προ εκπληξεων,οι διαπιστωσεις μας ευχομαι να ειναι και διαπιστωσεις και του τεχνικου επιτελειου,που ειναι και το αρμοδιο ωστε να διορθωσει τα κακως κειμενα.

 Το γκολ της αναμετρησης σημειωσε στο 73ο λεπτο, ο Γκαελ Ν Λουντουλου με σκαστη καρφωτη κεφαλια, και το πανηγυρισε εξαλλα αφου για δευτερη συνεχομενη αγωνιστικη, ερχομενος απο τον παγκο καθορισε παιχνιδι για την ομαδα του,χαριζοντας αυτη την φορα το τριποντο.

  Η βαθμολογια μετα τα χθεσινα αποτελεσματα ειναι η εξης:

Κοζάνη - Άρης  0-1

Απόλλων Κρύας Βρύσης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος   2-1
 
ΑΠΕ Λαγκαδά-Εθνικός Ν. Αγιονερίου  1-1
 
Θύελλα Φιλώτας-Καμπανιακός   0-0
 
Νέστος Χρυσούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων  5-1
 
Δόξα Δράμας-Εορδαϊκός  3-1
 
Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα   1-5
 
Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0
 
Ρεπό: FC Σερρών

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016


 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΚΟΖΑΝΗ: Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσισκόπουλος, Χαματάϊ, Ταχιάς, Πασχάλης (76΄Αλμπάνης),Πετράκος (65΄Βαρότσης), Δούμας (59΄Παπαδόπουλος)

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Μπράβο, Πόι (61΄Ν΄Λουντούλου), Καζναφέρης, Καπνίδης (61΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (84΄Κωνσταντινίδης)