Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ- ΑΡΗΣ 0-1

 Οταν λεγεσαι ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, δεν επιτρεπεται να κανεις μεσα στους αγωνιστικους χωρους, τετοιες απαραδεκτες εμφανισεις, που ντροπιαζουν το ονομα του συλλογου, πρεπει μεσα στο χορταρι να δειχνεις καθε αγωνιστικη ποιος εισαι, να επιβαλεις την ανωτεροτητα σου σε ολους τους τομεις,να κατακτας νικες που φερνουν τριποντα προσφεροντας θεαμα, και οχι να παρακαλας να ληξει το παιχνιδι για να κρατησεις αποτελεσμα.

Δεν επιτρεπεται καποιοι εντεκα,καποιας ομαδας,οπως λενε τα αδερφια μας απο την Αθηνα, να αδικουνται απο το χθεσινο αποτελεσμα, λογω τις ανικανοτητος τους στο σκοραρισμα, εχοντας δυο δοκαρια, δυο ανεπαναληπτα ΤΕΤ α ΤΕΤ , και σωρεια χαμενων ευκαιριων, ωστε να κανουν την ολικη ανατροπη, και εμεις να χρησιμοποιουμε τριτο στοπερ,λες και παιζουμε με την Μπαρτσελονα, για να προστετευσουμε την νικη, που επιτευχθηκε στο 34ο λεπτο με γκολ του Ιντζιδη, που ηταν και ο κορυφαιος του γηπεδου.

Φωναζουμε μετα απο μια νικη, για τον απλουστατο λογο, οτι βλεπουμε ενα παρατεταμενο ντεφορμαρισμα της ομαδας ,με μερικες αναλαμπες κατα διαστηματα, απο το ξεκινημα της αγωνιστικης χρονιας, που δεν λεει να τελειωσει, ειναι καιρος λοιπον να ξυπνησουμε απο την μετριοτητα που παρουσιαζει το ποδοσφαιρικο μας τμημα στο χορταρι, και να αρχισει επιτελους να παιζει συμφωνα με τις δυνατοτητες του, και να προσφερει θεαμα.

Αρκετα πια με το κολυριο, πονεσαν τα ματια μας, Δεκεμβριο μηνα μπηκαμε, και μπαλιτσα να γουσταρουμε δεν εχουμε δει, δεν αρκουν μονο οι νικες και τα τριποντα, για να ερθει ο κοσμος στο γηπεδο θελει να δει και λιγο θεαμα,και εσεις εδω και δεκατρεις αγωνιστικες του προσφερεται επαναλαμβανομενη ξαναζεσταμενη σουπα, νισαφι πια, μην απορειται γιατι ειμαστε τρεις και ο κουκος στο γηπεδο, προβληματιστειτε και λιγο.

Κυριε εφορε του ποδοσφαιρικου τμηματος,ωφειλεται να προστατευσεται κατα κυριο λογο την επενδυση σας,και κατα συνεπεια το ονομα του συλλογου απο τετοιου ειδους ντροπιαστικες εμφανισεις,σφιγγοντας τα λουρια σε ολους, θα πρεπει επισης να βρειτε στεγη για τα τηλεοπτικα εστω και δωρεαν μεσω τις ΕΡΤ 3, για τον πολυπληθη κοσμο του συλλογου, που βρισκεται μακρια απο την πολη του Θεου, θα πρεπει να ξεκαθαρισεται αμεσα το τι μελλει γεννεσθαι με τα τις Βεροιας, και να ολοκληρωσεται την εκκαθαριση, αυτα εν ολιγοις πρεπει να ειναι οι προτεραιοτητες σας, μην ξεχνατε εξετασεις δινετε μεχρι τον Μαιο, μην νομιζετε οτι εχετε δεσει τον γαιδαρο σας, εργα θελουμε στην πραξη, ο λαος του ΑΡΗ απαιτει δεν επαιτει.

 Συνεχιζουμε.........ο δρομος ειναι μακρυς.........δεν ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα.........μεχρι να βρει το ποδοσφαιρικο τμημα τον δρομο του, με μια λυση τυπου Νικου Λασκαρη αργει....... θα ερθει ομως η ωρα που θα βρεθει....... δουλευουν αθορυβα πολλοι για αυτο.

 Tα αποτελεσματα και η βαθμολογια της χθεσινης αναμετρησης ειναι τα εξης

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Άρης 0-1
Απόλλων Καλαμαριάς-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0
Δόξα Δράμας-Έβρος Σουφλίου 4-2
Νέστος Χρυσούπολης-Κοζάνη 2-0
ΑΠΕ Λαγκαδά-Εθνικός Σερρών 1-0 *(διεκόπη)
Εθνικός Αγιονερίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0
Καμπανιακός-ΑΟ Καβάλα 0-0
Εορδαϊκός-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-1
Ρεπό είχε η Θύελλα Φιλώτα

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016


 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης

ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Σουμουρίδης, Δαγκούλης (71΄Καζαντζίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (57΄Παντελίδης), Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέττας (75΄Ουζούνογλου)

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (78΄Σαμαράς), Ν΄Λουντούλου (66΄Κόκε), Καπνίδης (66΄Κυβελίδης), Τάτος, Καζναφέρης