Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΑΡΗΣ 0-3

 Ξεπερνωντας οτι εμποδιο βρισκει μπροστα του, ο Θεος του πολεμου, πηρε ενα ακομη τριποντο, με συνοπτικες διαδικασιες, με το ευρυ 0-3 στην εδρα ενος ακομη αντιπαλου, φτανοντας ετσι στις 17 νικες, και τους 52 βαθμους, φιγουραροντας μονος πρωτος στην κορυφη του ομιλου,περιμενοντας καρτερικα, την ληξη του πρωταθληματος, για να βαλει πλωρη στον σχεδιασμο της επομενης χρονιας,που θα σημανει την επιστροφη του στην μεγαλη κατηγορια, εκει που ανηκει, και που ας ελπισουμε, οτι δεν θα ξανακανει τα ιδια λαθη,που τον φερανε για τριτη φορα στην ιστορια του στην καταστροφη, με οδηγο λοιπον τα παθηματα που μας γινανε μαθηματα,καλη μας επιστροφη.

 Περασαν δυο βδομαδες απο το τελευταιο μας παιχνιδι,τα μπλοκα του δικαιου αγωνα των αγροτων, εφεραν την αναβολη του σημερινου παιχνιδιου, δυο φορες τις προηγουμενες βδομαδες, αυτο ομως που δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε, απο το παραλογο κοσμο των ευτραπελων του Ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι, γιατι η διοργανωτρια αρχη του πρωταθληματος δεν ανεβαλε τα πρωταθληματα ολων των κατηγοριων λογω αυτου του προβληματος, και ανεβαλε τις δικης μας κατηγοριας, ας μας λυσει καποιος αυτην την απορια, τι ζηταω θα μου πειτε, και εχετε δικιο, η απαντηση ειναι απλη, πιασε το αυγο και κουρευτο.

 Σαν να μην μας εφταναν τις προηγουμενες βδομαδες οι αναβολες, ειχαμε χθες και τους γνωστους αγνωστους, πιθηκομορφους χαμηλης νοημοσυνης, φιλοξενουμενους της πολης του Θεου
 να βγαζουν για μια ακομη φορα, το κομπλεξ κατωτεροτητας τους, απεναντι στο αφεντικο της πολης,δημιουργοντας βανδαλισμους στον αγωνιστικο χωρο της αναμετρησης, καταστρέφοντας μέρος του χλοοτάπητα, πετώντας καρφιά, σκίζοντας τα δίχτυα, και γράφοντας παντού συνθήματα κατά του Άρη στο Δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων,χαρης ομως τις φιλοτιμες ενεργειες των γηπεδουχων οι ζημιες αποκατασταθηκαν, και το παιχνιδι διεξηχθει κανονικα, δεν μας καηκε καρφι απο τις ενεργειες του φτωχου μυαλου τους, μπηκαμε στον αγωνιστικο χωρο, και καθαρισαμε το παιχνιδι στο πρωτο δεκαλεπτο, το κακο τριτωσε,δεν μασαμε και προχωραμε παρακατω,η τιμωρια θα δωθει στους τζαμπα μαγκες στον αγωνιστικο χωρο, μολις επιστρεψουμε,εως τοτε αφηστε τους στην μιζερια τους.

Ο τιτλος του  αρθρου, με συνοπτικες διαδικασιες τα λεει ολα, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μπήκαν φουριόζοι, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα πρώτα δώδεκα λεπτά της αναμέτρησης.

 Στο 5ο λεπτο ο Ιντζίδης με κεφαλιά σε σέντρα του Τάτου, και στο 12ο λεπτο ο Κυβελίδης πάλι με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κόκε, καθαρισαν από νωρίς το παιχνιδι, αφού οι γηπεδούχοι του Ηρακλή Αμπελοκήπων δεν έδειξαν ότι μπορούν να προβαλουν αντισταση.

Ο Άρης ήταν το απόλυτο… αφεντικό της αναμέτρησης και κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 71’ με σκόρερ τον Καλογέρη, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα.

 Η βαθμολογια μετα στην σημερινη αναμετρηση ειναι η εξης:

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Άρης 52
2. Νέστος Χρυσούπολης 42
3. Δόξα Δράμας 36
4. Καβάλα 32
5. Απόλλων Καλαμαριάς 30
6. Εορδαϊκός 28
7. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 27
8. Εθνικός Αγιονερίου 26
9. Καμπανιακός 25
10. Λαγκαδάς 23
11. Κοζάνη 22
12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 21
13. Ηρακλής Αμπελοκήπων 21
14. Απόλλων 1960 20
15. Θύελλα Φιλώτα 18
16. Έβρος Σουφλίου 11
17. Εθνικός Γαζώρου 5
* Ο Εθνικός Γαζώρου έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Ζιάκας, Βόδδου, Παπαδόπουλος, Κραγίόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Λιόνης, Σάρρος (75΄Σάρρος), Χιονίδης (43΄Ζιγκερίδης), Σαμπιασβίλι, Μαυρίδης
ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (71΄Βουτσιάς), Ιντζίδης, Σαμαράς, Τσουμάνης, Ρόβας (60΄Καλογέρης), Τάτος, Πόι, Ντούνης, Κόκε (73΄Ν΄Λουντούλου), Κυβελίδης