Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


  Εδω και καποιες δεκαετιες παρακολουθω τα τεκταινομενα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και οχι μονο, και σας πληροφορω οτι εχω γινει θεατης απιστευτων για τον ανθρωπινο νου γεγονοτων. Ας ειναι καλα αυτοι οι απιστευτοι σκηνοθετες που απαρτιζουν το ποδοσφαιρο μας ειτε αυτοι λεγονται παραγοντες ειτε αθλητικη δικαιοσυνη,ειτε κρατος ολοι μαζι εχουν καταφερει να ξεπερασουν σε παραμυθι τον πινοκιο ακομα και τον βαρωνο μινχαουζεν που αν ζουσε ισως με μια μηνυση να εκανε χρυσες δουλειες ζητωντας τους πνευματικα δικαιωματα.

  Τα παρατραγουδα συνεχιζονται στο πανελ του Ελληνικου ποδοσφαιρου σε μια υπερπαραγωγη, προσφορα στο φιλοθεαμον κοινο, να ειστε καλα που μας κανετε να γελαμε γιατι εισαστε για κλαματα.
Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο στο ποδοσφαιρο μας με τοσες αποκαλυψεις που δειχνουν την σαπιλα που υπαρχει στον χωρο, και ομως οι υπευθυνοι βαρανε το δικο τους βιολι, προσπαθωντας να μας ριξουν σταχτη στα ματια, ποινικες διωξεις,κασσετες, παραγκα 1,2 επικυρωση της βαθμολογιας θεματα που καινε αλλα αυτοι το χαβα τους περα βρεχει μην τυχον και θιξουνε τους προστατες τους, μου θυμιζουν το τρελος ειμαι οτι θελω κανω.

  Αντιδρουν με σπασμωδικες κινησεις που δειχνουν την ανυπαρξια τους κανοντας το ενα λαθος πισω απο το αλλα  με αποτελεσμα να υποβαθμιζουν ακομα περισσοτερο το προιον που λεγετε ποδοσφαιρο. Εδω ολα ειναι φως φαναρι τα ξερει και η κουτση μαρια, αλλα κατσε μας λενε να δουμε και το αλλο βρε αδερφε αυτο που μας βολευει μην τυχον και τσαντιστουν τα αφεντικα μας, οπως για παραδειγμα επικυρωσαν την βαθμολογια πραγμα που σημαινει οτι βαση της λογικης  ολα γινανε νομοτυπα ενω βουιζει το πανελληνιο για την δυσωδια του πρωταθληματος ενω εκρεμουν δικαστικες αποφασεις που δειχνουν θεους και δαιμονες αυτοι με πρωτοποριακες ιδεες απο αλλο πλανητη επικυρωσαν την βαθμολογια, νομιζοντας οτι απευθυνονται σε αβουλα πλασματα ειστε για γελια και για κλαματα κυριοι.
 
  Τιποτα δεν εχει τελειωσει κατα την προσωπικη μου αποψη με την υποθεση των στημενων αντιθετως τωρα αρχιζουν τα οργανα, και ας βιαζονται μερικοι να κουκουλωσουν τα κακως κειμενα της περσυνης χρονιας και οχι μονο και ας ελπισουμε αυτη την φορα να δοθει ενα τελος για να δουμε καλυτερο ποδοσφαιρο καθαρο, αλλα μεχρι να δουμε που θα καταληξει αυτη η ιστορια καλυτερα να κραταμε μικρο καλαθι γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μας.

  Μια ΕΠΟ που προσπαθει να συμαζεψει τα ασυμαζευτα και εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια, μια Σουπερ ληγκ παρωδια και μια δικαιοσυνη που προσπαθει αν την αφησουν να βγαλει ακρη. συνθετουν αυτη την ταινια μικρου μηκους που ο Τσιφορος με τα τερατουργηματα που εχουν γινει θα εγραφε πολλα σεναρια με οσα κωμικοτραγικα συμβαινουν στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
 
Αν θελουμε κατι να αλλαξει στο ποδοσφαιρο μας θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για μεγαλες τομες να δεχτουμε πρωτα απο ολα το σωστο και το δικαιο και οχι αυτο που μας βολευει.

 Ωριστε λοιπον κυριοι σας διδετε η ευκαιρια να γλυτωσουμε απο τους νονους του ποδοσφαιρου εχετε τα κοτσια; καντε το η κλειστε το μαγαζι γιατι δεν πουλαει πλεον το προιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: