Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ


  Πρωταθλημα και κυπελο κιτρινε θεε ηχουσε στην πρωτη συγκεντρωση της αγαπημενης ομαδας για την νεα χρονια στο ναο του θεου.

Για μια ακομα φορα,εμεις τα παιδια του θεου κοντα στο πλευρο σου, ακομα πιο δυνατα ετοιμοι για νεες μαχες,νεους προορισμους,νεους στοχους που δεν ειναι αλλοι απο την κατακτηση της κορυφης διψασμενοι οσο ποτε αλλοτε. Ολα φετος δειχνουν αλλιωτικα, ενας νεος ανεμος πνεει στις ταξεις του συλλογου μας, ολα δειχνουν διαφορετικα σε οτι εχει να κανει με το αγωνιστικο κομματι, μιας και εδω και λιγο καιρο χτιζεται ο νεος ΑΡΗΣ.

 Ελπιδα ολων μας ειναι οτι η φετινη χρονια, θα ειναι η χρονια των επιτυχιων, κατι που ολοι το περιμενουμε με μεγαλη προσμονη, οι στοχοι μας ειναι οι τιτλοι και με αυτο το σκεπτικο βημα βημα θα προσπαθησουμε να το κανουμε πραγματικοτητα.

Δυσκολο να το καταφερεις αλλα ειμαστε γεννημενοι για τα δυσκολα, αλλα οχι ακατορθωτο ειναι μεσα στις δυνατοτητες μας στο DNA μας.

Η βασεις εχουν μπει απο περυσι με την προσληψη ενος εγνωσμενης αξιας Ελληνα προπονητη που χαιρει της εκτιμησης ολων μας, με την Ελληνοποιηση της ομαδας απο την Κ-20 πρωταθλητρια Ελλαδος ομαδα των νεων, αλλα και τον νεοφερμενων παιδιων που  με την προσθηκη ενος στοπερ και ενος σεντερ φορ που θα κανουν την διαφορα θα εχει ολοκληρωθει το παζλ για ενα συνολο ικανο για ολα.

Πιστη υπαρχει, θεληση υπαρχει, και καλως εχοντων των πραγματων φετος θα ζησουμε μεγαλες στιγμες, ισως και την μεγιστη χαρα υπομονη να εχουμε και ολα γινονται.
 Στο απορθητο φρουριο δεν πρεπει να περασει κανεις διχως να προσκυνησει, δεν θα πρεπει ουτε καν να περναει απο την σκεψη τους οτι θα εχουν ελπιδα για κατι καλο, αυτο θα μας δωσει την ωθηση για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα.

Περιμενουμε πως και πως να δουμε αυτην την προσπαθεια καταθετοντας ολοι μας την ψυχη μας σε αυτην την καψουρα που λεγετε ΑΡΗΣ, αν μεινουμε ενωμενοι θα το καταφερουμε, λοιπον πρωταθλημα και κυπελο κιτρινε θεε, ετσι για να γουσταρουμε βρε αδερφε.

Τα γουστα τωρα αρχιζουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: