Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

Η γιορτή μας.
Σε λιγότερο από ένα μήνα το 2014 θα περάσει στην ιστορία.
 Το 2014 δεν είναι ένα τυχαίο έτος.
 Είναι το έτος που η αγάπη μας συμπλήρωσε έναν αιώνα ένδοξης ζωής και φυσικά αυτό από μόνο του αποτελεί αιτία εορτασμού.
 Τι κι αν είμαστε ποδοσφαιρικά στα χειρότερά μας;
100 χρόνια ιστορίας και τι ιστορίας,δεν σκιάζονται από την παρούσα προβληματική κατάσταση.
 Η αγάπη μας βολοδέρνει στα χωριά,κάθε άλλη Κυριακή,αλλά παίζει και στο ναό μας. 
Και στο προηγούμενο άρθρο τα χώσαμε στους οπαδούς μας για την μικρή παρουσία τους αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί.
Από την τωρινή διοίκηση του ΑΡΗ άλλα πράγματα περίμενα.
 Βλέπετε δεν μου λέει και πολλά ότι διαχειρίζονται την ομάδα.
 Χρειάζεται να προσελκύσουν και τον κόσμο στο γήπεδο.
 Δεν είδα καμία πρωτοβουλία ούτε για τον εορτασμό των 100 ετών ούτε για τίποτα άλλο.
 Μήπως από την διοίκηση λείπουν οι ιδέες; 
Μήπως ότι και αν κάνει δεν θα έρθει κόσμος;
 Μήπως απλά περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά να ανέβουμε και να δούμε τι θα γίνει;
Αδιαφορώ για όλες αυτές τις ερωτήσεις και ιδιαίτερα για τις απαντήσεις.
 Εφόσον είμαι διοίκηση έχω υποχρέωση να προσελκύσω τον κόσμο μου.
 Και αυτό δεν θα το πετύχω ούτε με τις μπυραρία κλειστή ούτε με το να μην μπορώ να αγοράσω την επετειακή μας φανέλα. 
Κύριοι της διοίκησης η τύχη τα έφερε έτσι και βρεθήκατε στο τιμόνι του μεγαλύτερου συλλόγου στην Β.Ελλάδα.
 O προπονητής και οι παίχτες κάνανε (τουλάχιστον τελευταία) την δουλειά τους.
 4 συνεχόμενες νίκες και είμαστε πρώτοι. 
Τα προβλήματα έχουν πάντα και την ευκαιρία τους.
 Το πιο ακριβό και ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο του ΑΡΗ είναι ο κόσμος του.
 Κάντε τώρα και εσείς την δουλειά σας.
 Φέρτε τον κόσμο στο γήπεδο.
 Είναι υποχρέωσή σας.


Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ.......ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ......


ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 2-1

 Το μονο που θα κρατησω απο το σημερινο παιχνιδι ειναι η νικη και οι 3 βαθμοι,αυτο και τιποτε αλλο,η οποια ναι μεν μπορει να προηλθε,με σχετικο βαθμο ευκολιας,λογω τις δυναμικοτητας του αντιπαλου μας,αλλα ταυτοχρονα,μας χτυπησε για μια ακομη φορα,τα καμπανακια τις μεταγραφικης ενισχυσης της ομαδας,στις θεσεις κλειδια,εκει που πραγματικα ποναει,μιας και οι αδυναμιες της,ειναι εμφανης και προβληματιζουν,παιχνιδια σαν το σημερινο,με αντιπαλους χαμηλης δυναμικοτητας,τα καθαριζεις στεγνα,χωρις αγχος και με ανεση,δεν περιμενεις με την ψυχη στο στομα,να σφυριξει ο διαιτητης την ληξη του αγωνα,μην παθεις κανενα καζο.

Ενισχυση....... χθες λεμε .....με παικτες κλασης,επιπεδου Σουπερ Ληγκ,που θα κανουν την διαφορα,και θα τελειωσουν την υποθεση ανοδο,τις επομενες αγωνιστικες με μια διαφορα ασφαλειας απο τους υπολοιπους διωκτες μας,ειναι αυτο που πρεπει να γινει αμεσα,για να φυγει αυτος ο εφιαλτικος βραχνας που καιει τα σωθικα μας στα χωραφια της ντροπης.

 Αυτα ειναι τα ζητουμενα στο αγωνιστικο κομματι,δεν ειναι δα και τοσο δυσκολα,ωστε να πραγματοποιηθουν απο τους υπευθυνους του ποδοσφαιρικου τμηματος,και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια θα ελεγα,να μας αποδειξουν ποσο βαθια μπορουν να βαλουν το χερι στην τσεπη,ετσι ωστε να δειξουν στην πλειοψηφια του κοσμου,που εξακολουθει να απεχει απο το γηπεδο,τι μπορουν να κανουν,και ποιες ειναι η πραγματικες τους οικονομικες δυνατοτητες,ωστε ο συλλογος να εχει αυτο που του αρμοζει,αναμενουμε λοιπον για τις κινησεις του,που θα κανουν τον κοσμο να πιστεψει σε αυτους.

 Ειναι τοσα πολλα που πρεπει να γινουν,και σε πολυ λιγο χρονο,ωστε ο Θεος του πολεμου,να βρει τον δρομο του και την χαμενη αιγλη του,για αυτο και μας βλεπετε,να απαιτουμε πλεον απο οσους εχουν τις τυχες του συλλογου στα χερια τους,πραγματα που θα τον κανουν πανισχυρο παντου,και δεν συμβιβαζομαστε πια με πασαλειματα λαικης βασης,που τον εχουν φερει στην μετριοτητα και την απαξιωξη,την οποια βιωνουμε σημερα,θα πρεπει να καταλαβουν ολοι,οτι η απαιτηση μας ειναι,ο ΑΡΗΣ να επανελεθει καθαρος σε ολα τα επιπεδα,και οικονομικα πανισχυρος,ωστε να απαιτησει αυτα που του αναλογουν,και στερηθηκε τοσα χρονια,εξαιτιας των εκ των εσω καταστροφεων του.

Εκκαθαριση.... κυριοι.... τι περιμενετε και δεν τι κανετε; γιατι δεν βλεπουμε φως; δεν υπαρχει χρονος για καθυστερηση,στο συγκεκριμενο ζητημα,και μεχρι στγμης δεν κουνιετε φυλο,ειστε στο σημειο μηδεν,γιατι; υπαρχει καποιος λογος; αναμενουμε την τοποθετηση σας,ωστε να καταλαβει ο κοσμος τι γινετε,δειξτε τις προθεσεις για το τι μελλει γεννεσθαι επι του θεματος,ο κοσμος ειναι πικραμενος και προδωμενος,δεν εμπιστευται κανεναν,καντε τον να νοιωσει,οτι υπαρχει φως στο τουνελ,δωστε του οραμα,πειτε του αληθειες,και θα σας ανταμειψει,μην του πουλησετε παραμυθι θα σας κανει παρελθον.

 Ειναι τεραστιο το βαρος που κουβαλατε στις πλατες σας,για την επομενη μερα αυτου του τρισμεγιστου συλλογου,και θα πρεπει να πραξετε τα δεοντα,για την μεταβαση του,στην αναγεννηση του,και εσεις οι ιδιοι το ξερετε αλλωστε,για αυτο φροντειστε,να προσελκυσετε εναν ισχυρο επενδυτη που θα εκτοξευση τα ονειρα μας στα ουρανια,και θα δωσει στον κοσμο την ελπιδα,να ζησει ολα αυτα που περιμενει τοσα χρονια,χαρες και τιτλους,καντε το...... και η ιστορια θα σας γραψει με χρυσα γραμματα,ειναι η μεγαλη σας ευκαιρια τωρα,μην κανετε το ιδιο λαθος που κανανε οι προηγουμενοι,βαλτε πανω απο ολα στην πραξη τον ΑΡΗ,και οχι το εγω σας,και οταν τα χρονια περασουν,στα πεταλα της γης ολοι θα λενε για εσας,Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ.

 Για την ιστορια η συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν: 

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Παπαδόπουλος (78΄Χιντασέλι), Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης(71΄Λεμονής), Καπνίδης(89΄Ρένια), Πόι
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Kαραβελίδης, Μαυρίδοφλου, Μενιγκιάλι,Σαλέπης, Τζιότζιος(86΄Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (71΄Αποστολάκης)