Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΔΕΚΑ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ


ΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-0

 Δεκα παιχνιδια δεκα νικες,πρεπει να ειναι ο απολογισμος,των μαχων του Θεου του πολεμου,με την ληξη του φετινου πρωταθληματος,στον γολγοθα των χωραφιων τον οποιον ανηφοριζουμε, πληγωμενοι και προδωμενοι,απο τον πολεμο των δικων μας συνιστωσεων,λαθη και παραλειψεις,τωρα ειδικα που βαδιζουμε σε τεντωμενο σχοινι,πλεον δεν συγχωρονται,το πως θα επιτευχθουν ποσως με ενδιαφερει,δεν ειναι δικη μου δουλεια,ειναι δουλεια αυτων,που κρατουν τις τυχες του συλλογου στα χερια τους,μην τυχον επιτευξη του στοχου αυτου,θα μας βαλει σε πονηρες σκεψεις για τις προθεσεις σας,δικαιολογιες πλεον δεν υπαρχουν,στον δρομο χωρις επιστροφη,που λεγετε ανοδος.

 Αυτη η οδυσσεια,η οποια βιωνουμε,αναμεσα στην σκυλλα και την χαρυβδη,με την εναρξη τις φετινης χρονιας,θα πρεπει να λαβει αισιο τελος με την ληξη της,και να εχει ενα προορισμο την Ιθακη,συναμα θα πρεπει καποιος,να παιξει και τον ρολο του πολυμηχανου Οδυσσεα,ωστε να γινει ο δουρειος ιππος για τους αντιπαλους μας,και να σκοτωσει την ωρα που πρεπει τους μνηστηρες,που διεκδικουν την Πηνελοπη μας,το λεω μεταφορικα,και πιστευω να γινομαι κατανοητος εκει που πρεπει,με αλλα λογια ψαχτην την δουλεια κυριε απο ολα,ωστε και το δεκα στα δεκα να γινει με το καλο,αλλα και να καλυψεις τα οποια λαθη,λογω του εγωισμου σου εχεις κανει,μην παιξεις με την φωτια θα καεις,αυτη η κατηγορια εχει παραξενα μονοπατια,μην πληγωσεις και εσυ τις χιλιαδες αυτου του κοσμου,για τα καπριτσια σου και τα κολληματα σου.

 Ανοδος και εκκαθαριση,ειναι τα δυο φλεγοντα θεματα,που απασχολουν την πλειοψηφεια του κοσμου,και απαιτουν να γινουν πραξη,ωστε να σταθουν διπλα,στον οποιοδηποτε βρισκετε στην θεση του υπευθυνου του ποδοσφαιρικου τμηματος,οσο δεν τα βλεπουν και μενουν ολα στο μιλητο,θα παραμενει η καχυποψια,για τους παντες και τα παντα,οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι,λεει ο θυμοσοφος λαος μας και δεν εχει αδικο.

 Στην αναμετρηση των Θεων,νικητης ο δικος μας Θεος,αυτος που εκανε αυτον του Ακροποταμου,να παρει το ονομα του,μεγαλη η χαρη σου Θεε μου,μπορει ποδοσφαιρο υψηλου επιπεδου να μην ειδαμε, για να παμε λιγο στο αγωνιστικο κομματι,δεν ειναι αυτο το που μας καιει τωρα,που ολα κρεμονται απο μια κλωστη,μπορει η ομαδα να προβληματισε,για ενα ακομη παιχνιδι με την αγωνιστικη της συμπεριφορα,αλλα πηρε το ζητουμενο των τριων βαθμων,και απομενουν αλλες εννεα μαχες,για να κερδισει τον πολεμο,αρωγος σε αυτην την προσπαθεια του Θεου μας,εμεις οι πιστοι μαχητες του,τα παιδια στην κερκιδα,που θα δωσουμε και την ψυχη μας,για να τον ξαναδουμε εκει που του αρμοζει,ολοι μαζι ενωμενοι θα τα καταφερουμε,αρκει να μην ξαναβγαλουμε τα ματια μας μονοι μας οπως συνηθως,με το γνωστο μειονεκτημα μας την φαγωμαρα,που εχουμε απο την αρχη τις ιδρυσης μας,και που θα πρεπει να αποβαλλουμε με την εναρξη της νεα εκατονταετια μας.

ΣΤΗΡΙΞΗ και μονο ΣΤΗΡΙΞΗ,στην ομαδα,στα επομενα εννεα παιχνιδια που απομενουν,ΣΤΗΡΙΞΗ στην πραξη οχι στα λογια,και στο τελος εμεις θα ειμαστε αυτοι που θα ειναι οι νικητες,για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης Δ.): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Γκίνο(77′ Φερνάντεζ), Καπνίδης(78′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Νάκας(71′ Σταυρόπουλος)

Άρης Ακροποτάμου (Βάβαλης Α.): Κωνσταντάκος, Ρετσινάς, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος, Γκεοργκίεφ(73′ Γιόβτσεφ) , Χισανασβίλι(82′ Ούτσι), Αποστολίδης, Ζωγραφάκης(76′ Μονιός)

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

 ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

 Επιτέλους!!! 

Αφού συνήλθαν οι... εξυγειαντές του ποδοσφαίρου μας, αποφάσισαν να πάρουν σοβαρά μέτρα για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

 Τα νέα μέτρα, πολλά από τα οποία είναι... παλιά, αλλά εφαρμόζονται επιλεκτικά, θα είναι περίπου τα εξής:
 Όταν υπάρχει ρίψη φωτοβολίδων, ή εισβολή φιλάθλων στον αγώνιστικό χώρο θα διακόπτετοι ο αγώνας.
 Εγώ ξέρω από παλιά ότι, αν πεταχτεί ένα μπουκάλι νερό σε καμιά επόπτρια της πλάκας, διακόπτεται ο αγώνας. 
Αν εισέλθουν τρεις-τέσσερες οπαδοί του ΑΡΗ στον αγωνιστικό χώρο, πάλι διακόπτεται ο αγώνας!!!
 
Άρα, δεν αποφάσισαν τίποτα νέο, απλά δεν μας είπαν, αν αυτές οι διατάξεις θα ισχύσουν και για τους νονούς του ποδοσφαίρου μας, πράγμα απίθανο και... απαράδεκτο.

 Για την αναγνώρηση οπαδών:
 Ποτέ δεν αναγνωρίζονται οι οπαδοί ορισμένων ομάδων, κατόπιν απαιτήσεων των γνωστών αφεντικών, ενώ για οπαδούς ομάδων εκτός συστήματος δεν συμβαίνει το ίδιο. 

Δηλαδή, θα αναγνωρίζονται οπαδοί και του ολυμπιακού, ή του παο από τις κάμερες και θα τιμωρούνται;

 Ωραίο ανέκδοτο.

 Θα εναρμονιστούμε με τους κανονισμούς τος UEFA και θα απαγορεύσουμε την μετακίνηση οπαδών!!! 

Απαγορεύει η UEFA την μετακίνηση οπαδών;

 Η μήπως η ανικανότητα, αλλά και υποκινούμενη αδυναμία του κράτους να τιμωρήσει οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων, τους αναγκάζει να πάρουν αυτό το... σωτήριο μέτρο;

 Θα επαναφέρουν το ιδιώνυμο και την τιμωρία φυσικών προσώπων.

 Άλλο ανέκδοτο, αφού κάποιοι καρχαρίες έχουν διαχρονική ασυλία σε ότι λένε και κάνουν.

 Άντε, να τιμωρήσουμε, όπως πάντα, κανέναν γωβιό, για να λέμε ότι εφαρμόζουμε τον νόμο. 

Αλήθεια, για τον κάθε αλήτη διαιτητή που προκαλεί και ευθύνεται για έκτροπα, πλαστή βαθμολογία, ληστείες στα στοιχήματα κλπ. ακούσατε να λαμβάνεται κανένα μέτρο;

 Πως θα αμυνθεί μια ομάδα, όταν τη σφάζει το κοράκι;

 Κανένα μέτρο!!!

 Το κορόιδο κάνει ο Μποροβήλος, αλλά και οι δικοί του γνωστοί άγνωστοι. 

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ!!! 

 Ούτε το ποδόσφαιρο εξυγειαίνεται.

 Συμπέρασμα: 

Δεν αλλάζουν τα ουσιώδη, ίσως ληφθούν κάποια μέτρα, αλλά για ορισμένους και σε λίγο καιρό... πάλι τα ίδια.

 Κύριε Υπουργέ, ή σας κορόιδεψαν, όπως κάνουν στους προκατόχους σας εδώ και δεκαετίες για ευνόητους λόγους, ή συμβιβαστήκατε με τους ευνόητους λόγους.

 Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι;

 Μα, αυτή τη φορά έγιναν επεισόδια σε βάρος του ολυμπιακού!!!

 Και ο νοών νοήτω... 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΤΟΓΛΟΥ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο ΑΡΗΣ Ο ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ



Ο ΑΡΗΣ Ο ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Αγαπητοί/ές.

Είχα τη χαρά πριν μέρες και όσο η ομάδα νικούσε να σχολιάσω οτι δεν χρειάζεται να σχολιάσω για τον απλό λόγο οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!.

Θα με ρωτήσετε και με το δίκιο σας και τώρα γιατί θυμήθηκες να γράψεις;

 Και απαντώ.

 Μετά απο μια ήττα (ντροπής) το μόνο εύκολο είναι να αναθεματίσεις και να μηδενίσεις το οποίο είναι και αγαπημένο ‘’σπόρ’’ κάποιων ‘’φιλάθλων’’? του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 Επαναλαμβάνω του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

 Ευτυχώς αυτοί είναι λίγοι και ποσοτικά και ποιοτικά....το δυστυχές είναι το οτι ακόμα και σήμερα έχουν βήμα σε ραδιόφωνα εφημερίδες και κοινωνικά δίκτυα...και η φωνή τους ακούγεται και αναπαράγεται απο απλούς και αγνούς φιλάθλους μας που είναι ζαλισμένοι και δικαιολογημένα απο την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

 ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ ΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚΘΙΑΖΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ...Εμείς που βουτάμε και λίγο την γλώσσα μας στο μυαλό μας και συζητάμε ανθρώπινα και όχι με ταμπέλες δυστυχώς δεν ακουγόμαστε και είμαστε είτε ποντίκια είτε τούρκοι και φταίμε και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου....Δυστυχώς τα φυτά που ευδοκίμησαν στο παλιό και σάπιο θερμοκήπιο της ομάδος σήμερα έχουν άποψη σπέρνοντας ζιζάνια σε ένα νέο θερμοκήπιο που προσπαθεί να ξεκινήσει απο την αρχή.

Και κάπου εδώ θα ονομαστώ φιλοδιοιηκιτικός...ΟΧΙ φίλοι μου αυτή την αρχή την κάναμε εμείς ΟΧΙ ο Καλαϊτζίδης και ΟΧΙ ο Γαλανός...εμείς σκούζαμε έξω απο τα δικαστηρια για να φύγει μια και καλή το αμαρτωλό παρελθόν μακρυά και να ξεκινήσουμε απο την αρχή.

 ΑΡΑ υπερασπίζομαι την επιλογή ΜΑΣ.

 Ήρθε ο Γαλανός έδιωξε τον Καλαϊτζίδη έφυγε ο Γαλανός (τον έδιωξε ο Καλαϊτζίδης και ο αδερφός του) ο Α.Σ είτε έτσι είτε γιουβέτσι είναι ανύπαρκτος..Εξαιρώ έναν άνθρωπο που γνωρίζω προσωπικά και δεν χρειάζεται να αναφερθώ παραπάνω.

 Ποιός Α.Σ; με ποιούς; Με τι προσόντα; Με τι περγαμηνές θα αποφασίσετε ΕΣΕΙΣ ποιος θα αναλάβει την ομάδα;

 Κι όμως ΕΣΕΙΣ φερατε τον Γαλανο ΕΣΕΙΣ και τον Καλαϊτζίδη.

 Όσον αφορά τον κ. Καλαϊτζίδη,σε ένα κέιμενο (Καλώς ήρθατε) σας υποδέχτηκα και υποσχέθηκα οτι θα παρακολουθώ στενά και θα κρίνω αναλόγως...Είναι σαφές οτι ο κ. Ντομπρασίνοβιτς δεν είναι ο προπονητής της ομάδος.

 Υποτίθεται έφυγε ο κ. Κάμπος για να επέλθει μεγαλύτερη σταθερότητα στο τμήμα συμφωνώ εν μέρει διοτι στην επιλογή προπονητή φαίνετε οτι κάνατε λάθος.

 Πως διορθώνεται ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Έπειτα, περιμέναμε Ν’ Ντουλούλου,Σανιά που θα κάνανε την διαφορά και αντ’ αυτού εισπράτουμε παίκτες αδιάφορους επικίνδυνα! Πήραμε 8 παίκτες και οι 2 πάνε φαντάροι....έχω ξαναπεί: Άλλο να είσαι σοβαρός και άλλο σοβαροφανής...δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά βρίσκεστε σε δύσκολη θέση και κρίνεστε και θα κρίνεστε όσο υπηρετείτε τα συμφέροντα του μεγαλύτερου συλόγου της Μακεδονίας.

 Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ δεν υπάρχει εναλλακτική σε αυτό.

 ΝΑΙ δεν είχατε χρόνο αλλά εφόσον μπήκατε στον χορό θα χορέψετε και θα καθαρίσετε την μπουγάδα. Εάν στα παραπάνω διαφωνείτε μάλλον δεν έχετε αναλογιστεί που βρισκόμαστε.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
 Δεν φταίτε εσείς για το οτι βρισκόμαστε εδώ θα φταίτε όμως εάν ώ μη γέννητο παραμείνουμε εδώ...όσοι αγχώνεστε με την παρουσία μας ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ σιχαθήκαμε την δικαιολογία αυτή και δεν την ανέχετε ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Κ. Ιωαννίδη πολλά ακούγονται ή εσείς αφήνετε να ακουστούν για μια υποτιθέμενη ενασχόληση σας...αν έχετε να δώσετε κάτι θετικό με την παρουσία σας στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ειστε ευπρόσδεκτος...οχι στα εύκολα....ΤΩΡΑ κύριε Ιωαννίδη θα πέσετε στον βούρκο μαζί με την ομάδα και θα λερωθείτε για το καλό της. (κάτι που απευχόσασταν σε παλαιότερες δηλωσεις για ομάδα που έπεσε κατηγορία Δευτέρα και Τρίτη ανέβηκε 2 κατηγορίες) Έχω κι άλλα παραδείγματα αλλά αυτή η αναφορά φτάνει προς το παρών.

 Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Υ.Γ ΟΣΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ POKOLOKO

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΡΗΣ 1-0

 Οι νικες εχουν πολλους μνηστηρες,πανυγηριτζηδες του ταχα μου,και δηθεν τυπους τις χαρας,με μοτο τους,το γνωστο τα ελεγα εγω και ετσι,που ζουν σε κλιμα ευφοριας,και οι ηττες δυστυχως σχεδον κανενα,παρα μονο κατηγορους αυτους τους ιδιους,που πριν ζουσαν σε πελαγη ευτυχιας,και οχι αδικα θα ελεγα,εαν θελουμε να το δουμε το ολον θεμα ρεαλιστικα,βατερλω στην Δραμα λοιπον,το αποτελεσμα τις σημερινης αναμετρησης,μια ηττα που ισως μας κοστισει μελλοντικα την υποθεση τις ανοδου,και λεω ισως μας κοστισει,διοτι μεχρι τελος του πρωταθληματος,θα χαθουν βαθμοι απο ολους,βαση τις κοινης λογικης,για αυτο λοιπον εν βρασμο ψυχης καλο θα ειναι,παντα πρωτα να ηρεμουμε να βλεπουμε το τι και πως,και στην συνεχεια να σκεφτομαστε την επομενη μερα,και πως να διορθωσουμε τα λαθη μας,με τον σοφο παναρχαιο κανονα,τα παθηματα να μας γινονται μαθηματα.

Ας ξεκινησουμε με τον υπευθυνο του ποδοσφαιρικου τμηματος,ανθρωπε μου αυτη η ρημαδα η κατηγορια,δεν ειναι για φρου φρου και αρωματα,εχει τα κοζια της,τα δικα της μονοπατια,δεν πας με τον σταυρο στο χερι,εχει τα σεα της τα μεα της και φουλ για το τσαρδι της,ποσο πιο απλα να στο πω, εγινα ρεμπετης με μπαγλαμαδακι,για να σου παιξω τις πεννιες,και να σου αναλυσω το καθετι,σκεψου το λιγο και πραξε τα αυτονοητα,δεν εισαι χθεσινος στο κουρμπετι,μην σπαταλας αδικα,με τον εγωισμο σου,τα φραγκα του αδερφου σου,ξεκολα απο τον μικροκοσμο σου,και νιωσε επιτελους που βρισκεσε,αναλωσιμος εισαι και εσυ,οπως ολοι σας,σου δινετε μια ευκαιρια να κανεις κατι στην ζωη σου,μην την πετας στα σκουπιδια,διορθωσε τα κακως κειμενα,τωρα που ειναι καιρος και μην μπλεκεις τα μπουτια σου,απλα σκεψου με καθαρο μυαλο,που βρισκεσε και τι κανεις,μαθε απο τα λαθη σου,δεν εισαι παντογνωστης.

 Παμε τωρα στον κοουτς,επαιξες με την φωτια και καηκες,και συναμα μας ανεβασες την πιεση στο κεφαλι στο 25,υπερτασικους μας εκανες μεσα σε ενα ενενηνταλεπτο,και γυριζουμε με σαλοσπιρ για να ερθουμε στα ισια μας,αν δεν μπορεις πες το μας να ξερουμε,η τραβα στον φιλοσοφο και πες του,δεν το εχω βρε αδερφε παρε αλλον,ετσι κανουν αυτοι που εχουν το κεφαλι ψηλα,εκτος αν εισαι υποτακτικος του,τοτε παω πασο,επειδη ομως εδω δεν ειμαστε παιδικη χαρα,καλο θα ειναι να αναλαβεις τις ευθυνες σου,και να φερεις εις περας την αποστολη σου,που δεν ειναι το πως θα μαθεις προπονητικη πανω στην καμπουρα μας,αλλα η ανοδος,το εχεις;το μπορεις;εχει καλως,αλλιως αδειασε μας την γωνια.

 Συνεχιζουμε με τους παικτες,σας εχει δοθει η μεγαλη ευκαιρια της ζωης σας,να φορατε την φανελα ενος συλλογου,που εχει γραψει την δικη του ιστορια στο Ελληνικο ποδοσφαιρικο γιγνεσθαι,που υπο αλλες συνθηκες,ισως να μην την ειχατε αυτην την τυχη,και σας ρωτω τι κανετε; την πετατε στα σκουπιδια; αφηνετε τον καθενα να σας ξευτυλιζει,και να βαζει προωρο τελος στην καριερα σας; αυτες ειναι οι δυνατοτητες σας; δεν εχετε εγωισμο μεσα σας; θα μπορουσα καλλιστα να σας κραζω οπως κανει το συνολο,δεν θα το κανω γιατι απλα θελω να δω τον εγωισμο σας,αποδειξτε μας οτι αξιζετε,οτι το εχετε,οτι ηταν μια κακη παρενθεση,μην αδικηται τους ευατους σας και πικραινετε τον κοσμο,φερτε την ανοδο και ανεβαστε τις μετοχες σας στο ποδοσφαιρικο χρηματηστηριο.

 Και τελειωνω με τον κοσμο,που ηταν παλι εκει στο πλευρο του θεου,αδερφια καλη επιστοφη,μην το βαζετε κατω,θα τα καταφερουμε,ειναι δυσκολο μετα απο μια στραβη το ξερω,το εζησα,το ζουμε,αυτο μας κανει πιο δυνατους,μονο που εισασταν εκει,αυτο μας δινει δυναμη,και τρομαζει τους αντιπαλους μας,μονο ενωμενοι θα βρουμε την ακρη μας,εαν αλληλοφαγωνομαστε,θα χασουμε τα παντα,συσπειρωση στους στοχους,τις ΑΝΟΔΟΥ και τις ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ,και ΣΤΗΡΙΞΗ στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μονο σε αυτον.

 Μυνημα προς ολους τους φορεις,τελειωνεται με καθε τροπο την υποθεση τις ανοδου,δεν μας ενδιαφερει με ποιο τροπο θα τα καταφερετε,απλα καντε το,επισης πραξτε το ιδιο με το φλεγον θεμα τις ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ αμεσα,για να δουμε τις προθεσεις και που το πατε,τα πολλα λογια ειναι φτωχεια,το πολυ κυρ ελεησον το βαριεται και ο παπας,τα περιθωρια εχουν στερεψει επικυνδινα,περιμενουμε τις κινησειςσας τις επομενες μερες και αγωνιστικες,ο κοσμος ειναι υποψιασμενος για τα παντα,και δεν τρωει κουτοχορτο,δειξτε φως.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Δόξα Δράμας: Καράδαης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπαντζης, Κυριακίδης, Στόικος, Αθανασιάδης(85′ Δούμπλατζης) Ντουτσαρίδης και Μουδούρουγλου

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Γκόλιας, Σαμαράς(45′ Λιόνης), Λιόλιος, Σανιά, Καλογέρης, Παπαδόπουλος(54′ Νάκας), N΄Λουντούλου, Καπνίδης και Πόι(69′ Κωνσταντινίδης)