Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο ΑΡΗΣ Ο ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ



Ο ΑΡΗΣ Ο ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Αγαπητοί/ές.

Είχα τη χαρά πριν μέρες και όσο η ομάδα νικούσε να σχολιάσω οτι δεν χρειάζεται να σχολιάσω για τον απλό λόγο οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!.

Θα με ρωτήσετε και με το δίκιο σας και τώρα γιατί θυμήθηκες να γράψεις;

 Και απαντώ.

 Μετά απο μια ήττα (ντροπής) το μόνο εύκολο είναι να αναθεματίσεις και να μηδενίσεις το οποίο είναι και αγαπημένο ‘’σπόρ’’ κάποιων ‘’φιλάθλων’’? του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 Επαναλαμβάνω του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

 Ευτυχώς αυτοί είναι λίγοι και ποσοτικά και ποιοτικά....το δυστυχές είναι το οτι ακόμα και σήμερα έχουν βήμα σε ραδιόφωνα εφημερίδες και κοινωνικά δίκτυα...και η φωνή τους ακούγεται και αναπαράγεται απο απλούς και αγνούς φιλάθλους μας που είναι ζαλισμένοι και δικαιολογημένα απο την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

 ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ ΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚΘΙΑΖΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ...Εμείς που βουτάμε και λίγο την γλώσσα μας στο μυαλό μας και συζητάμε ανθρώπινα και όχι με ταμπέλες δυστυχώς δεν ακουγόμαστε και είμαστε είτε ποντίκια είτε τούρκοι και φταίμε και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου....Δυστυχώς τα φυτά που ευδοκίμησαν στο παλιό και σάπιο θερμοκήπιο της ομάδος σήμερα έχουν άποψη σπέρνοντας ζιζάνια σε ένα νέο θερμοκήπιο που προσπαθεί να ξεκινήσει απο την αρχή.

Και κάπου εδώ θα ονομαστώ φιλοδιοιηκιτικός...ΟΧΙ φίλοι μου αυτή την αρχή την κάναμε εμείς ΟΧΙ ο Καλαϊτζίδης και ΟΧΙ ο Γαλανός...εμείς σκούζαμε έξω απο τα δικαστηρια για να φύγει μια και καλή το αμαρτωλό παρελθόν μακρυά και να ξεκινήσουμε απο την αρχή.

 ΑΡΑ υπερασπίζομαι την επιλογή ΜΑΣ.

 Ήρθε ο Γαλανός έδιωξε τον Καλαϊτζίδη έφυγε ο Γαλανός (τον έδιωξε ο Καλαϊτζίδης και ο αδερφός του) ο Α.Σ είτε έτσι είτε γιουβέτσι είναι ανύπαρκτος..Εξαιρώ έναν άνθρωπο που γνωρίζω προσωπικά και δεν χρειάζεται να αναφερθώ παραπάνω.

 Ποιός Α.Σ; με ποιούς; Με τι προσόντα; Με τι περγαμηνές θα αποφασίσετε ΕΣΕΙΣ ποιος θα αναλάβει την ομάδα;

 Κι όμως ΕΣΕΙΣ φερατε τον Γαλανο ΕΣΕΙΣ και τον Καλαϊτζίδη.

 Όσον αφορά τον κ. Καλαϊτζίδη,σε ένα κέιμενο (Καλώς ήρθατε) σας υποδέχτηκα και υποσχέθηκα οτι θα παρακολουθώ στενά και θα κρίνω αναλόγως...Είναι σαφές οτι ο κ. Ντομπρασίνοβιτς δεν είναι ο προπονητής της ομάδος.

 Υποτίθεται έφυγε ο κ. Κάμπος για να επέλθει μεγαλύτερη σταθερότητα στο τμήμα συμφωνώ εν μέρει διοτι στην επιλογή προπονητή φαίνετε οτι κάνατε λάθος.

 Πως διορθώνεται ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Έπειτα, περιμέναμε Ν’ Ντουλούλου,Σανιά που θα κάνανε την διαφορά και αντ’ αυτού εισπράτουμε παίκτες αδιάφορους επικίνδυνα! Πήραμε 8 παίκτες και οι 2 πάνε φαντάροι....έχω ξαναπεί: Άλλο να είσαι σοβαρός και άλλο σοβαροφανής...δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά βρίσκεστε σε δύσκολη θέση και κρίνεστε και θα κρίνεστε όσο υπηρετείτε τα συμφέροντα του μεγαλύτερου συλόγου της Μακεδονίας.

 Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ δεν υπάρχει εναλλακτική σε αυτό.

 ΝΑΙ δεν είχατε χρόνο αλλά εφόσον μπήκατε στον χορό θα χορέψετε και θα καθαρίσετε την μπουγάδα. Εάν στα παραπάνω διαφωνείτε μάλλον δεν έχετε αναλογιστεί που βρισκόμαστε.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
 Δεν φταίτε εσείς για το οτι βρισκόμαστε εδώ θα φταίτε όμως εάν ώ μη γέννητο παραμείνουμε εδώ...όσοι αγχώνεστε με την παρουσία μας ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ σιχαθήκαμε την δικαιολογία αυτή και δεν την ανέχετε ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Κ. Ιωαννίδη πολλά ακούγονται ή εσείς αφήνετε να ακουστούν για μια υποτιθέμενη ενασχόληση σας...αν έχετε να δώσετε κάτι θετικό με την παρουσία σας στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ειστε ευπρόσδεκτος...οχι στα εύκολα....ΤΩΡΑ κύριε Ιωαννίδη θα πέσετε στον βούρκο μαζί με την ομάδα και θα λερωθείτε για το καλό της. (κάτι που απευχόσασταν σε παλαιότερες δηλωσεις για ομάδα που έπεσε κατηγορία Δευτέρα και Τρίτη ανέβηκε 2 κατηγορίες) Έχω κι άλλα παραδείγματα αλλά αυτή η αναφορά φτάνει προς το παρών.

 Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Υ.Γ ΟΣΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ POKOLOKO

Δεν υπάρχουν σχόλια: