Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΘΜΩΝ

ΑΡΗΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-1

 Πάλι καλά που σκόνταψε ο Πανσεραικος,και η ξευτυλα μας δεν παίρνει μεγαλυτερες διαστάσεις,οι πολλαπλες απωλειες βαθμων,απο το ξεκινημα του πρωταθληματος,εφτα στο συνολο,φαινετε πως δεν μας αγγιζουν,γιατι αν μας αγγιζαν εστω και για λιγο,θα ειχαν παρθει μετρα,προς αποφυγη τετοιων καταστασεων,που μπορουν να μας στερησουν την ανοδο,που ειναι και το ζητουμενο σε πρωτη φαση, για αυτη την δυσκολη περιοδο της γ'εθνικης,και το αυτονοητο στην ουσια των πραγματων,για το μεγεθος και την ιστορια αυτου του συλλογου,που ταλαιπωρειται εδω και δεκαετιες,με τους εκ των εσω εμφυλιους πολεμους τις καρεκλας,σε ενα πολεμο υπαρξης αναμεσα σε θεσμους και συνιστωσες.

Τιποτα δεν θα μας χαριστει,στο πρωταθλημα των χωριων,για να ανεβεις θα πρεπει να φτυσεις αιμα, θα πρεπει να περασεις δια πυρος και σιδηρου,θα πρεπει να καταθεσεις ψυχη και τσαμπουκα,μα πανω απο ολα,θα πρεπει να συνειδητοποιησεται ολοι σας,σε ποιον συλλογο ειστε,εαν δεν το γνωριζετε να σας το υπενθυμησω,βρισκοσαστε στον Αρη Θεσσαλονικης,τον μεγαλυτερο συλλογο της Μακεδονιας,τον πρωτο πρωταθλητη Ελλαδος,το καμαρι ολων των Ελληνων,και δεν επιτρεπετε να τον ξευτιλιζεται καθε αγωνιστικη,με τις απαραδεκτες εμφανισεις σας.

 Ξυπνατε οσο ειναι καιρος,αλλες απωλειες βαθμων δεν επιτρεπονται,απο εδω και στο εξης,και μεχρι την ληξη του πρωταθληματος,οι καμπανες αφυπνισης,εχουν κτυπησει προ πολλου,για το που παμε και βαδιζουμε,και καλο θα ειναι να τις ακουσουμε,και να μην προσπερναμε τον ηχο τους,με τετοιες συντεταγμενες,που εχετε βαλει κατα νου σας,δεν παμε πουθενα,αλλαξτε ροτα και καντε σερι νικων,και φερτε τον Θεο του πολεμου,εκει που ανηκει στην κορυφη,δεν υπαρχει δικαιολογια για κανεναν πλεον,καντε τα αυτονοητα,συγχωροχαρτια τελος.

 Εχετε ξενερωσει τον κοσμο,σε βαθμο αηδιας,τον εχετε χιλιοπικρανει,μεχρι εκει που δεν παιρνει,τον εχετε δυαλισει ψυχικα,με τα τερτιπια σας,του εχετε σπαριαλιασει το ηθικο,με τα καμωματα σας,και το κυριοτερο,χανουμε την νεα γενια φιλαθλων,με ολα αυτα τα ευτραπελα που συμβαινουν,που θελει τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πρωταγωνιστη,και οχι κομπαρσο και περιγελο των χωριων.

Υ.Γ.ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ 3 ΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ
Υγεία είναι η ομάδα στα χέρια επιχειρηματία,που δεν θα ξοδεύει περισσότερα απ' όσα κερδίζει το μαγαζί. Και επίσης υγεία είναι ο επιχειρηματίας να 'ναι σωστός κουμανταδόρος,όχι απατεώνας, κλέφτης,μιζαδόρος.
Το τελευταίο: Επικίνδυνος σε κάθε ομάδα είναι εκείνος που πουλάει οπαδιλίκι. Μην τον εμπιστεύεστε. Θα σας... αρρωστήσει την ομαδούλα σας.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων:

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας(57′ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Σουνάς(84′ Ρένια), Πόι, Καπνίδης και Ατματσίδης(69′ Χιντανσέλι).
Δόξα Δράμας: Σαχσανίδης, Γεωργιάδης(81′ Πετρόπουλος), Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς, Στόικος, Κωνσταντινίδης(78′ Παπαβασιλείου), Κυριακίδης, Μουδούρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: