Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

KΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Καλώς ήρθατε...

Αξιότιμε κ.Κάλλας,Σας καλοσορίζει ένας φίλαθλος στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 Ένας ερρασιτέχνης αρθρογράφος που το χέρι του στο χαρτί τι οδηγεί η καρδιά του και η αγάπη του για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας.

Σήμερα των φώτων διαβάζω οτι σας παραχωρήθηκε η διαχείριση του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.

 Ελπίζω η μέρα να είναι συμβολική και να φωτίσετε με την παρουσία σας το μέχρι πρότεινως σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον του ΑΡΗ μας.

 Διάβασα το πρόγραμμά σας με ενδιαφέρον και θεωρώ πως αν υλοποιηθεί άμμεσα και κατα γράμμα ο σύλλογος θα επαναπροσδιορίσει την θέση του στο ποδοσφαιρικο γίγνεσθαι της χώρας.

3 πυλώνες πρέπει να θεμελιώσετε στα σάπια συντρίμια του αμαρτωλού και δυστυχώς κοντινού παρελθόντος που κατακρεούργησε τα όνειρα μας και μαζί με αυτά έναν σύλλογο με περγαμηνές και επιτεύγματα που αυτή η κατάντια δεν το αρμόζει.

1ος . ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ: Όπως γωρίζετε άλλο να είσαι σοβαροφανής και άλλο σοβαρός κι επειδή στον ΑΡΗ απο σοβαροφανείς χορτάσαμε εδώ και πολλά χρόνια περιμένω να είστε τόσο σοβαρός όσο φαίνεστε εως τώρα τόσο εσείς αλλά όσο και οι άνθρωποι που θα επιλέξετε να είναι το σώμα και η ψυχή του συλλόγου στην παρουσία σας στον ΑΡΗ.

 Να είναι σοβαροί και κυριότερα χρήσιμοι και τεχνοκράτες στα πόστα τους.

 Μερικές ιδέες που μπορούν να φανούν χρήσιμες είναι οι εξής: Εκπρόσωποι τύπου να είναι τελειόφοιτοι Αρειανοί σε σχολές αθλητικής δημοσιογραφίας, δημιουργία εβδομαδιαίου ενημερωτικού εντύπου του Α.Σ που θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

 Στο εμπορικό κομμάτι επανεκίνηση sports café με διαγωνισμό σε μεγάλα franchise εντός και εκτός συνόρων και άμμεσες θέσεις εργασίας σε άνεργους Αρειανούς.

 Εστιατόριο που είναι και ο τομέας σας.

 Εκμετάλευση Θύρας 2: Πλήρης ανακαίνιση των χώρων και δημιουργία εμπορικής εστίας κάτω απο την θύρα 2 οπου θα στεγαστεί σε συνεργασια με ΟΠΑΠ ή τοπικού πράκτορα, ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, η ανακαινισμένη Μπυραρία ένα σύγχρονο καφενείο/ταβέρνα.

 Μακροπρόθεσμα η λειτουργία Μουσείου κάτω απο την Θύρα 1 και πλήρης ανακαίνιση του γηπέδου κάτω απο την Θύρα 3.

 Επίσης σε συνενόηση με την πολεοδομία και εφόσον είναι εφικτό δημιουργεία 2 κτιρίων στις άκρες της θύρας 2 οπου θα στεγάζονται στο μεν η μπουτίκ και στο δε τα γραφεία της Π.Α.Ε και του Α.Σ τα οποία θα είναι και οι βασικοί πυλώνες ετσι ωστε επιτέλους να στεγαστεί και η θύρα 2.

 Πλήρης ανακαίνιση αποδυτηρίων και ανάπλαση εξωτερικής του γηπέδου με προδιαγραφές μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

 Πλήρες χορηγικό πακέτο με ονομασία θυρών και ίσως του Γηπέδου αναλόγως την προσφορά.

Λειτουργία ηλεκτρονικού πίνακα.

 Ιμματισμός παικτών με ανώτατη εταιρία ποδοσφαιρικού ιμματισμού άμεσα όπως και συνεργασία με εταιρία ανδρικής ένδυσης για ομοιόμορφη παρουσία παικτών στις εξορμήσεις τους.

 Επετειακή φανέλα-επετειακό logo.

 ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΛΟΣ. Δημιουργία εταιρίας με αποκλειτικό διαχειριστή των πνευματικών δικαιωμάτων τον Α.Σ, Π.Α.Ε και Κ.Α.Ε, δημιουργία επετειακού ενιαίου λογότυπου για όλα τα τμήματα το οποίο θα οδηγήσει τον σύλλογο στα επόμενα 100.

 Κατα προτίμηση πρέπει να προκυρηχτεί διαγωνισμός ανοιχτός και ο νικητής να προμηθευτεί με free pass σε όλα τα γήπεδα οπου θα παίζει ο ΑΡΗΣ εντός για 5 χρόνια και δημιουργία αναμνηστικής πλάκας με το τελικό logo και τοποθέτηση του σε περίοπτη θέση με το όνομα του δημιουργού, έπειτα δημιουργία ΣΟΒΑΡΗΣ και αντάξιας της ιστορίας μας επετειακή φανέλα.

 Συνεργασία με μεγάλα ευρωπαϊκά Club για την θέσπιση του ARIS CUP το οποίο θα διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο Κλεάνθης Βικελίδης και πολλά άλλα.

 Ο ΑΡΗΣ πρέπει να λειτουργήσει ως Π.Α.Ε άμεσα ακόμα και στην Γ εθνική έτσι αρμόζει στον σύλλογο και στον κόσμο του.

 2ος. ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ: Εδώ δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση ο κόσμος του ΑΡΗ θέλει ΑΛΗΘΕΙΑ.

3ος . ΕΡΓΑ: ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΜΜΕΣΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ from day one.

Υ.Γ 1: Όσον αφορά τον αδελφό σας κ. Καλαϊτζίδη με τον οποίο δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα απλά τον καλώ να μην ‘’ακουμπήσει’’ το αγωνιστικό τμήμα όσον αφορά τον προπονητή ο οποίος προς το παρών δείχνει έργο.

 Υ.Γ 2: Με όλα τα παραπάνω και κυρίως ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ και αυτό αφορά και εμάς πιστεύω οτι ο ΑΡΗΣ άμμεσα προς τα έξω ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

 Υ.Γ 3: ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ πήραμε μια απόφαση. Σε όσους αρέσει καλώς σε όσους δεν αρέσει πρέπει να βάλουν πλάτη χωρις γκρίνια και ΑΡΕΙΑΝΟΜΕΤΡΑ και όλα τα παλιά που μας φέρανε εδώ...Όμως επειδή όλοι κρινόμαστε το ίδιο ισχύει και στους νέους ιδιοκτήτες. Ελπίζω και εύχομαι η κριτική μας να έχει να κάνει με την αναδόμηση του ΑΡΗ και να μην γίνουμε οικονομολόγοι και δικηγόροι για άλλη μια φορα.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ!

ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟ ΤΑΝΚ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.

ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ.

Pokoloko. (Χαρίλαος Χαραβόπουλος).

1 σχόλιο:

Κώστας Δελιάκης είπε...

Υπάρχουν,γενικότερα Στάθη μου ενστάσεις σε σχέση,με τις ανάγκες που προσαρμόστηκε αναγαστικά,σήμερα να είχε ο μέσος φίλαθλος του ΑΡΗ ,για το καλό τις ομάδας.....Εάν θυμάσαι καλά,αρχικά οι όποιες διαφορές στις απόψεις μας,που μας χώρισαν μάλιστα και σε στρατοπεδα, ήταν η απαίτηση για κάποιον μεγαλοεπενδυτή που θα έπαιρνε,ένα.... μαγαζί γωνία,όπως λέγαμε...που θα το αξιοποιούσε για να έβρισκε η ομάδα την θέση,που της άρμοζε στην Σούπερ λίνκ.Σήμερα ,μεσα απο ένα περίεργο τρόπο σταδιακής απαξίωσης που έχει επέλθει,η ομάδα ,βρέθηκε να παίζει στα χωράφια της Γ΄Εθνική,και θεωρείται σημαντικό να βρεθεί κάποιος,όπως προηγούμενα ο Γαλανός που λέει πως έβαλε 200.000 ευρώ και την έκανε με ελαφρά,και σήμερα ο Κάλλας, που να διαθέτει κάποιο ποσό μερικών χιλιάδων Ευρώ,για να πληρωθούν οι παίκτες( η περίπτωση Ατματζίδη είναι ενδεικτική)....σε λίγο και ψεύτης να βγώ,θα θεωρούμε μεγάλη υπόθεση,να βρεθεί κάποιος που θα δίνει στους παίκτες τις φανέλλες με τα αθλητικά παπούτσια και θα πληρώνει το πούλμαν στο πάνε-έλα στα εκτος με τα κωλοχώραφα....δεν έχουμε αντιληφθεί δηλαδή ότι τελικά ,βρεθήκαμε στην μέση ενός συστήματος, που μεθόδευσε την σταδιακή υποτίμηση της ομάδος,με την δυνατότητα να πετύχει ταυτόχρονα και την σταδιακή προσαρμογή των απαιτήσεων των Αρειανών προς τα κάτω....εάν αυτό δεν αποτέλεσε σχέδιο για να περάσει στα χέρια τους .....κοψοχρονιά,δεν μπορώ να δώ τι άλλο πιό χειρότερο μπορεί να συμβαίνει...Αυτά ειναι που ανησυχούν