Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΜΠΛΑΚ ΤΖΑΚ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

ΑΡΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 5-1

 Μπλακ τζακ στις νικες, που αισιως φθασαμε στις 21, μια ανετη νικη  με σκορ και θεαμα, για τους λιγοστους θεατες του αγωνα, σαν επιβραβευση για την παρουσια τους στο γηπεδο, που κλειδωσε μολις στο 6ο λεπτο του αγωνα, αφου το σκορ ηταν ηδη 2-0, και επισφραγισθηκε με το ευρυ τελικο 5-1 στην συνεχεια του της αναμετρησης.

 Οπως  τονισαμε στο αρθρο μας, της προηγουμενης αγωνιστικης, η υποθεση ανοδος εχει σχεδον τελειωσει, το βαρος θα πρεπει να πεσει στην ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ωστε χωρις προβληματα και περιορισμους να μπορουμε την επομενη αγωνιστικη περιοδο, να διεκδηκησουμε την ανοδο μας, στην μεγαλη κατηγορια καθαροι και ωραιοι, για μια νεα αρχη με το κεφαλι ψηλα, αυτο βεβαια ειναι η λαικη απαιτηση του κοσμου της ομαδας, που αναμενει να το δει στην πραξη, απο τους θεσμους και συνιστωσες της αγιας εδρας του ΑΡΗ μας, δεν πρεπει επ'ουδενι να τρεχουμε την τελευταια στιγμη, οπως τις προηγουμενες χρονιες για να μαζεψουμε τα ασυμαζευτα, επειδη θα αλλαξει καποιος νομος, εξαρτηση λοιπον απο κανεναν, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ, για να δωθει επιτελους ενα τελος, στην πιο μαυρη ιστορια του συλλογου μας, και της αλωσης του εκ των εσω Αρειανοταφιτων.

 Για να δουμε ομως πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα.

Το 1-0 έγινε στο 4ο λεπτο, όταν σε  προσπάθεια του Καζναφέρη από αριστερά, ο Κόκε με πλασε μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 Δύο λεπτά αργοτερα ο Βουτσιάς σεντραρε από δεξιά, και ο Καπνίδης με καρφωτή κεφαλιά απο κοντα έγραψε το 2-0.

 Στο 17ο λεπτο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Τσικοπουλο.

  Το 3-1 εκανε ο Καπνίδης από το σημείο του πέναλτι 34ο λεπτο, το οποίο κέρδισε ο Ν' Λουντούλου. 

 Στο 45ο λεπτο, ο Κόκε εκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο γκολκίπερ των φιλοξενουμενων δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπαλα, και ο Ν' Λουντούλου που καιροφυλακτουσε με κοντινό πλασε εγραψε το 4-1.

 Στο δευτερο μερος ο ρυθμος επεσε αισθητα, και το τελικο αποτελεσμα διαμορφωθηκε με πέναλτι,  του Καπνίδη (έφτασε τα 16 γκολ εφέτος), στο 85ο λεπτο κάνοντας το 5-1.

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια της αγωνιστικης:

Άρης – Κοζάνη 5-1
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-2
Εθνικός Αγιονερίου – ΑΠΕ Λαγκαδά (23 Μαρτίου)
Καμπανιακός – Θύελλα Φιλώτα 3-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης 0-1
Εορδαϊκός – Δόξα Δράμας (23 Μαρτίου)
ΑΟ Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου (23 Μαρτίου)

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: 

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Βουτσιάς, Καζναφέρης, Σαμαράς (58' Ντόγος), Ιντζίδης, Ρόβας, Καλογέρης, Ντούνης, Ν' Λουντούλου (65' Κυβελίδης), Κόκε (46' Πόι), Καπνίδης.

ΚΟΖΑΝΗ: Τζόρτζεβιτς, Ταχιάς, Ηλίας, Γιουβανέλης (71' Ζαχαριουδάκης), Αλιατίδης, Τσικόπουλος Ηλίας, Τσικόπουλος Γιάννης, Πετράκος, Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (85' Παπανώτας), Χαταμάι (60' Τσαγκαλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: