Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑΣ -ΑΡΗΣ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τερματα ολοκληρώθηκε το παιχνιδι του Άρη με τη Θύελλα Φιλώτα για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι που ηταν αδιάφορο βαθμολογικά, δεν είχε αξιόλογες φάσεις, με την ομαδα μας να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιου, αλλά να κάνει αρκετά λάθη, με αποτελεσμα και να μην απειλει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Ο Άρης αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες σε αυτό το αδιάφορο παιχνιδι, το οποίο διεξήχθη σε έναν κακο βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχoπτωσης που έπεφτε στην μεγαλύτερη διαρκεια του αγωνα, αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για την μη επιτευξης της νικης.

Αλλη μια μαρτυρικη αγωνιστικη στο πρωταθλημα των χωραφιων ελαβε τελος, δυο ακομη για το επισημο κλεισιμο της αυλαιας αυτου του κακου ονειρου, το αυτονοητο της ανοδου επιτευχθηκε χωρις κοπο, και το μονο που απομενει ειναι να δουμε ειναι πια το εξωαγωνιστικο, που θα εχει πολλα επεισοδια, και κατα τα φαινομενα ενα ακομη θερμο καλοκαιρι, με αγνωστο το τελικο αποτελεσμα.

Αντι λοιπον να σχεδιαζουμε την επομενη χρονια χωρις αγχος, αρχης γενομενης απο σημερα, ζουμε την αβεβαιοτητα των εξωαγωνιστικων εξελιξεων, η μη ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ της παλιας παε μεχρις στιγμης μας κανει να καθομαστε σε αναμενα καρβουνα, και οσο δεν ολοκληρωνεται μας ζωνουν τα φιδια, εχω σταματησει εδω και καιρο, να πιστευω τις υποσχεσεις των θεσμων μας, απο οπου και αν προεχονται, και ο λογος ειναι πολυ απλος, μια παροιμια μας το λεει ξεκαθαρα, οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.

 Τα εξι τελευταια καταστροφικα χρονια, με διδαξαν να μην εχω καμια εμπιστοσυνη, σε θεσμους και συνιστωσες, που περιβαλουν αυτον τον τεραστιο συλλογο, μιας και ολα αυτα τα χρονια, ηταν μονο λογια και εργα μηδεν, κτυπαω τα καμπανακια της επαγρυπνησης, κρουω με λιγα λογια τον κωδωνα του κινδυνου, για να μην κλαιμε μετα με μαυρο δακρυ.

Εργα κυριοι, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ, σας εχει φοβηθει το ματι μας, ικανους σας εχω να αφησετε την ομαδα για τριτη χρονια στην Γ' για τα προσωπικα σας συμφεροντα, και μετα να ριχνετε ταχα μου, τις ευθυνες αλλου, δεν θα μας φταινε οι αλλοι, εαν κτυπα ξυλο συμβει αυτο, αλλα εσεις οι εκ των εσω χωρις σχεδιο φωστηρες, για αυτο λοιπον ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ κυριοι τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ολοκληρωστε την.

Προεδρε του ΑΣ αφησε τα ευχολογια και τις υποσχεσεις τριτων, απο οπου και αν προερχονται και κανε την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ πραγματικοτητα, και ασε τα κολπα του στυλ, στριβω δια του αρραβωνος, δεν σε βαλαν εκει οι κολλητοι σου για βιτρινα, αλλα για την ολοκληρωση της, εσεις ειστε ο υπευθυνος των ενεργειων που γινονται για την επιτευξη της.

 Εφορε του ποδοσφαιρικου τμηματος, δειξε μας οτι αξιζεις να κρατας, τις τυχες αυτης της ομαδας στα χερια σου, συγχαρητηρια για το αγωνιστικο κομματι που το ολοκληρωσες με απολυτη επιτυχια, αυτη την στιγμη κρατατε μια καυτη πατατα στα χερια σας, το ονομα αυτης ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, η διαχειριση της και η επιτευξη της θα σας κανει πρωτο μαγκα εαν τα καταφερετε, εαν το μπορειτε καντε το, εαν οχι πειτε το μας τωρα, ο συλλογος βρισκετε στο πιο κρισιμο σταυροδρομι της ιστοριας του, και παιζει την υπαρξη του, το μελλον του, μην πληγωσετε τις χιλιαδες αυτου του κοσμου, που ζει και αναπνεει για αυτο την ομαδα, για ενα να ειστε σιγουρος εαν τα καταφερετε, θα σας το ανταποδωσει με το παραπανω.

Θεσμοι και συνιστωσες,ενα κεφαλαιο με πολλες σελιδες, που δεν ειναι τις ωρας για αναλυση, εσεις λοιπον που δεν ειστε στα πραγματα αλλα ειστε, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια, δεν μας κυνηγανε οι κακες μαγισσες εδω και δυο χρονια, αλλα τα χωρις σχεδιο εργα σας, ειχατε χρονο να κανετε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, πριν το κατεστημενο θελησει να αλλαξει τους νομους, και οχι να στηριζεστε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα, λαικη απαιτηση απο τον απλο κοσμο του ΑΡΗ προς ολους σας η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, οι αλλιως κλειστε τα μαγαζακια σας, ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πρεπει να ζησει και θα ζησει χωρις εσας.

 Η βαθμολογια και τα σημερινα αποτελεσματα εχουν ως εξης:

Θύελλα Φιλώτα – Άρης 0-0
Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-2
Απόλλων Καλαμαριάς – Κοζάνη 2-1
Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σερρών 3-0 (άνευ αγώνος)
ΑΠΕ Λαγκαδά – Εθνικός Αλεξ. 5-0
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – ΑΟ Καβάλα 1-3
Εθνικός Αγιονερίου – Εορδαϊκός 1-1
Καμπανιακός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0
Ρεπό: Δόξα Δράμας

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Χάρης Σαμαράς): Α. Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Δ. Κοντογουλίδης, Πιριτζάους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (86’ Κατσούλης), Γ. Μπαστάνης, Ιορδανίδης (59’ Ελευθεριάδης), Στεφανίδης, Θ. Μπαστάνης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης (62’ Τάτος), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (72’ Ντούνης), Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης (62’ Ν’ Λουντούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: