Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ 28 - 6 - 70

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
28-6-70

Ο 15χρονος τοτε Αντωνακης μαζι με τον Γιαννη και τον Αγγελο-αδερφια-ανηφοριζουν προς Καυταντζογλειο! απο τις 4 ειμαστε εκει!
Κοσμος αρκετος αν και οι πορτες ανοιγουν στις 5!

Ανυπομονησια και σιγουρια μας διακατεχει στο φουλ! Το μονο που λιγο χαλαει την διαθεση μας ειναι οτι μας παιζει ο ΜΙχας! Σε ολα τα ματς που μας επαιξε μας εκανε να φευγουμε με σχιζοφρενιστικες τασεις!

Οταν ξεκινησε ο Αγωνας ημουν σιγουρος πως θα κερδιζαμε! ημασταν σιγουρα η καλυτερη ομαδα της Ελλαδος εκεινη την εποχη! Με παικτες εναν και εναν! Ολοι ξερετε για ποιους μιλαω!Ο παοκ ειχε μπει στον αγωνα .........χαμενος απο χερι! 

Ξεκινησε φοβισμενος και ετσι τελειωσε και το παιχνιδι! ουτε μια ευκαιρια δεν θυμαμαι να ειχε και αν δεν υπηρχε το πεναλτυ του μεγαλου-ξυσε τα αρχιδια σου-Κουδα ουτε καν θα μιλουσαμε για ντερμπυ! Πιο ντερμπυ ρε παιδια με τους.............ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ;


Τελος παντων στο 8ο λεπτο το τι καραμουζα επεσε δεν σχολιαζεται! εννοειται πως κροτιδες και καπνογονα και δεν ειχαν εφευρεθει ακομα! απλα μετα απο καθε γκολ μεναμε απο μαξιλαρακια-φελιζολ με 0.50 λεπτα-μιας και τα πετουσαμε στον αερα και μετα καθισιο στο τσιμεντο!


Ο Κεραμιδας με ενα σουτ ΚΕΡΑΜΙΔΑ μαμησε τους σμπαοκτσηδες και την δικη τους την κερκιδα!.-καλο μου ακουγεται! θα το κανω τραγουδι!
και ηρθε το 33!


Παρτε ενα πεναλτυ σε στυλ ΜΙΧΑ και ξαναμπειτε στο παιχνιδι,ηταν το σκεπτικο του μαλακα εικεινης της εποχης!


Ελα ομως που ο Αγγελος ειχε αλλη γνωμη!
Παει να κανει σουτ ο μπουμπης,περναει απο μπροστα του ο Αλαναρος.λεει κατι ο μιχας και ξαναπαιρνει φορα ο μπουμπης!


Ξανα ο Αγγελος κανει μια κινηση και γυριζει ο μπουμπης και δειχνει κατι του μιχα! ξανα μανα μια απο τα ιδια και καποια στιγμη σουταρει η λουλουκα και ο Χρηστιδης ουτε καν χρειαστηκε να επεμβει! παλι καλα που δεν ειχε μια ομπρελα μαζι του να κανει νυχτερινη ηλιοθεραπεια! μιλαμε για μονοτονο παιχνιδι!


Μαλιστα οποιος θυμαται απο αυτο τον αγωνα ξεκινησε το .......μερα ηρθες νυχτα φευγεις Τσακναντυ Τσακναντυ! χεχεχεχε


Κι ολα αυτα επειδη ξεκινησε φοβουμενος τα δικα μας αστερια με αμυντικη διαθεση την ομαδα του!
στο 37 ενας ηλιθιος πρεσβυωπας ακυρωνει την γκολαρα του Αλεκαρου σαν οφσαιντ ενω ενας παικτης τους ηταν μεσα στην εστια τους και ξυριζοταν! για τοσο μακακα μιλαμε!


Για να μην τα πολυλεω-κι αλλο ρε πουστη;-ολο το παιχνιδι κυλισε και για 10 χρονια ακομα να παιζαμε νικητες θα ημασταν εμεις!


Μεχρι να φτασουμε Παπαναστασιου το ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ακουγοταν στην κατερινη! Ισως και στην Λαρισα!


Καπου κοντα στο Ιπποκρατειο ηταν το φολκσβαγγεν ενος φιλου που μας πηγε εκει! ανεβαινω εγω ο ξυπνιος επανω στο καπω μαζι με δυο αλλους να συνεχισουμε το πανηγυρι,ελα ομως που αυτο τσουλουσε και ξαφνικα βρεθηκε η ροδα του μετα απο την κωλοτουμπα μου επανω απο το μπουτι μου! 


Πςςςς! σιγα μην εσκασα!


Διπλα ηταν το νοσοκομειο και πανω που το μπανταρισαν,ηρθε και ο γερος μου τραβαει και αυτος δυο σφαλιαρες-αν δεν ειχαμε κερδισει ακομα θα με βαραγε- και καπως ετσι τελειωσε η ομορφοτερη βραδυα της ζωης μου! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: