Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΒΑΘΜΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙ


ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ 1-1

Η εκβαση της χθεσινης αναμετρησης, δεν εφερε την πολυποθητη νικη που θα σφραγιζε την ανοδο, εφερε όμως ένα βαθμο χρυσαφι, που στην συνεχεια του πρωταθλήματος, θα αποδειχθεί του λογου το αληθες, η ομαδα μας πραγματοποιησε μια κακη εμφανιση στο πρωτο ημιχρονο, που την εφερε πισω στο σκορ, απέναντι σε έναν μετριο αντιπαλο, με αποτέλεσμα να κυνηγαει την ισοφαριση, και να την πετυχαινει στα τελευταια λεπτα της αναμετρησης, ανεβάζοντας την αποδοση της στο δευτερο μερος, ηταν όμως ηδη αργα για να πετυχει το κατι παραπανω, και να τελειωνει το μαρτυριο από την χθεσινη μερα.

Οι παικτες μας δεν παρουσιαστηκαν, σοβαροι και συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτα της αναμετρησης, και το πληρωσαν σε ένα νεκρο διάστημα, λιγο πριν την ληξη του πρωτου ημιχρονου, τελος καλο λοιπον όλα καλα, σε ένα ακομη παιχνιδι αποδείξεων, δειξαμε ποιος είναι ο καλυτερος της κατηγοριας και παμε παρακατω στον επομενο αντιπαλο, δεν υπαρχει χρονος για να αναλυουμε το τι και πως, αυτό που μετραει αυτή την στιγμη είναι η συγκομιδή βαθμων, εάν στις τρεις επομενες αγωνιστικες, συγκεντρώσουμε το μεγιστο των εννια βαθμων , η το ελαχιστο των επτα βαθμων, το εργο θα εχει τελειωσει, και θα σχεδιάζουμε την νεα χρονια στην super league.

Θα δανειστω τα λογια του αδερφου μου του Περικλη. για να περιγραψω την σημαντικοτητα αυτου του βαθμου, υπαρχουν καποιες ισοπαλίες στο ποδοσφαιρο, που ισοδυναμουν με νικη...

Μια τετοια ισοπαλια, που μοιαζει με νικη, εκανε η ομαδα μας εχθες στην Πατρα, ισοφαρίζοντας μαλιστα στο 89ο λεπτο, ανακουφίζοντας ετσι τους 500 και παραπανω Αρειανους, που ηταν στο  γηπεδο και τις εκαντοταδες χιλιαδες που το παρακολουθουσανεσε τηλεοπτικη μεταδοση.


Ισοπαλια που ισοδυναμει με νικη,γιατι προστεθηκε ενας βαθμος στην συγκομιδή και  παραλληλα κρατώντας στους 7 την διαφορα από την τριτη θεση και την Παναχαικη.

Παει και αυτό.

12 αγωνες εμειναν....
69 μερες μεχρι τις 27 Μαιου που τελειωνει το μαρτυριο.
Προχωράμε...


Η επομενη αγωνιτικη μαχη είναι το Σαββατο στα Χανια.....


 Ειχα την τυχη να παρεβρεθω στο γηπεδο της Αγυιας στην χθεσινη αναμτερηση, και να παρακολουθησω από κοντα τον αγωνα, που αποτελεσε διαφημιση για το δυσμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο, με τα οσα τραβαει  τον τελευταιο καιρο, στους αγωνιστικούς χωρους της super league, σε ένα γηπεδο γιορτινο με τους φιλουςς και των δυο ομαδων, σε ένα παιχνιδι που εκρινε μια κατηγορια,δεν ανοιξε ρουθουνι , που λενεστην καθομιλουμενη, και εδωσε το παράδειγμα σε ολους οσους ασχολουντε με αυτό, για το πως γινετε,  δεν θελει κοπο κυριοι θελει τροπο.

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευλογια, από το να εισαι οπαδος του ΑΡΗ, τα συναισθηματα είναι απειρα και είναι δυσκολα να τα περιγραψεις, εάν δεν εισαι εκλεκτος του Θεου, αυτό που ζησαμε  παλι εχθες ηταν απεριγραπτο, φιλοι της ομαδας από όλα τα μερη της Ελλαδας, παιδια, μαναδες, πατεράδες, φίλαθλοι, οπαδοι, μια γροθια, ένα κουβαρι ολοι στους πανηγυρισμους, εάν δεν το ζησεις δεν μπορεις να το νιωσεις, ελα και εσυ σε κάθε παιχνιδι του Θεου εντος η εκτος εδρας, να παρεις την ευλογια του, και πιστεψε με δεν θα χασεις, μονο κερδος και υπερηφανεια θα εχεις για αυτό που αγαπας.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: 

Παναχαικη: Βρονταρας, Πολιμος (67 Μπουτσικος),Ντασιος, Σωτηρακος,Λουμπαρδεας, Φωτακης, Φουρλανος (59 Γκινο),Ελευθεριάδης, Στεργιδης, Αργυρόπουλος (79 Μουστακοπουλος), Μωραΐτης. 


ΑΡΗΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ, ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ, ΣΟΟΥΖΑ, ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ, ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ(83 ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ), ΜΟΥΜΙΝ, ΚΑΣΣΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ( 58 ΝΤΟΥΝΗΣ), ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ(75 ΠΑΣΑΣ).
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογια εχουν ως εξης: 
22η αγωνιστικη
Καλλιθεα - Οφη 1 - 3 
Παναχαικη - ΑΡΗΣ 1 -1 
ΑΕ Καραϊσκάκης - Πανσεραικος 3-0
Τρίκαλα - Παναιγιάλειος 1- 0
Απολλων Λ. - Αναγ. Καρδιτσας 3- 1 
Απολλων Π. - Αιγινιακος 2- 0
Εργοτέλης - Δοξα Δρ. 0 - 1
Αχαρναικος - Σπαρτη 0 - 3 (α.α)
Βεροια - Κισαμικος 0-3 (α,α)
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΡΗΣ 54

2. Οφη 54
--------------
3. Παναχαικη 47
4. Δοξα Δρ. 40
5.Απολλων Λαρ. 37
6. Κισσαμικος 37*
7.Απολλων Π. 37
8.ΑΕ Καραϊσκάκης 36
9.Τρικαλα 34
10. Σπαρτη 29
11.Αιγινιακος 23
12. Εργοτέλης 23
--------------------
13. Αναγ. Καρδιτσας 22 
14.Παναιγιαλειος 20
15.Πανσεραικος 19
16.Καλλιθεα 15
17.Βεροια 14
18. Αχαρναικος  -51



Δεν υπάρχουν σχόλια: