Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ




ΑΡΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1- 0

Θεε μου τι ομορφα συναισθηματα, ομαδα και κοσμος ενα, μια μεγαλη οικογενεια μια αγκαλια, ενωμενοι ολοι μαζι σαν μια γροθια, μεσα στο κιτρινομαυρο σπιτι μας, να παραδιδουμε μαθηματα πιστης, αγαπης, λατρειας, και αφοσιωσης, σε αυτο που μας ομορφαινει την ζωη.

Σε ενα παιχνιδι που πολλοι καλοθελητες, περιμενανε στην γωνια, να δωσουμε δικαιωματα για τυχον τιμωρια μας, για να ξεπλυνουν με τον πιο βρωμικο τροπο εις βαρος μας, τα δικα τους αισχη και αμαρτηματα, εμεις παραδωσαμε στο Ελληνικο φιλαθλο κοινο, μαθηματα οπαδικης συμπεριφορας,παραδειγμα προς μιμηση για ολους.

Σε ενα καταμεστο απο κοσμο Χαριλαου απο τα παλια, με οπλο μας την στηριξη και την φωνη μας απο το πρωτο εως το τελευταιο λεπτο, οδηγησαμε την ομαδα μας στην 18η νικη της, αυτη την φορα επι της Δοξας με το φτωχο 1-0, κανοντας ετσι ενα ακομη βημα για την επιτευξη του στοχου μας, μια νικη που ισοδυναμει με ανοδο, μιας και ειναι σχεδον ακατορθωτο, οι διωκτες μας να καλυψουν μια διαφορα 13 ποντων, το μονο που απομενει πλεον ειναι, να την κλειδωσουμε και μαθηματικα, για να ηρεμησει το μυαλο μας.

Σε 55 μερες το τετραχρονο μαρτυριο μας στα χωραφια τελειωνει, η αυτοεξορια μας λογω των δικων μας λαθων τελειωνει, τα χρονια πολλα και δυσαναπληρωτα, μακρια απο τον φυσικο μας χωρο,  οι απωλειες ακομη περισσοτερες, οι πληγες πολλες αλλα ευτυχως οχι θανασιμες, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ αδερφια εκει που ανηκουμε, ελπιζω αυτη την φορα με περισσοτερο μυαλο απο καθε αλλη φορα, η αποχη μας απο τεκταινομενα του Ελληνικου ποδοσφαιρου αυτα τα χρονια κοντεψε να μας αφανισει, η αγαπη μας ομως για αυτο τον ιερο συλλογο δεν το επετρεψε, για αυτο λοιπον με οδηγο μας τα παθηματα μας που μας εγιναν μαθηματα, ας μην επαναλαβουμε ξανα τα ιδια λαθη, παμε να χτισουμε ξανα λιθαρακι, λιθαρακι, οτι γκρεμισαμε, παμε να κατακτησουμε βημα, βημα, την κορυφη, δεν χρειαζετε υπερβολες μυαλο θελει, ολα στο χερι μας ειναι.

Επομενο παιχνιδι την Μ. Τεταρτη στην Κρητη με το φιδι το κολοβο, πας χωρις πολλες φανφαρες, παιρνεις το διπλο και επιστρεφεις για την συνεχεια του πρωταθληματος.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Νίκιτς, Ιντζόγλου, Ντούνης (86’ Μπαργκάν), Πασάς (57’ Χαντί), Πλατέλλας (81’Κάσος), Διαμαντόπουλος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κωστένογλου): Βούρας, Σπυρόπουλος (71’ Στεφάνοβιτς), Πεταυράκης, Οστοϊτς, Ματσούκας, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Μπαϊκαρά, Τζόκιτς (77’ Καπνίδης), Κουσκουνάς (64’ Κάσες).

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

Σπάρτη–ΑΟΧ/Κισσαμικός 1-3
Παναχαϊκή-ΟΦΗ 0-3 
Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα 0-1
Καλλιθέα-Απόλλων Πόντου 0-1
Εργοτέλης-Παναιγιάλειος 5-1
Α.Ε. Καραϊσκάκης-Αιγινιακός 2-0
Αρης-Δόξα Δράμας 1-0 
Βέροια-Πανσερραϊκός 0-3 (α.α.)
Αχαρναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3 (α.α.) 

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΑΡΗΣ 60
2.Οφη 60
3.Παναχαϊκή 47
4.Δόξα Δρ. 43
5.Απόλλων Π. 41
6.Απόλλων Λ. 40
7.Κισσαμικός 40
8.ΑΕ Καραϊσκάκης 39
9.Τρίκαλα 38
10.Σπάρτη 32
11.Αναγ. Καρδίτσας 28
12.Εργοτέλης 26
13.Πανσερραϊκός 25
14.Αιγινιακός 23
15.Παναιγιάλειος 21
16.Καλλιθέα 16
17.Βέροια 5
18.Αχαρναϊκός -51

Δεν υπάρχουν σχόλια: