Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ


ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ - ΑΡΗΣ 0 - 2

Η ομαδα μας, ταξιδεψε στην πολη της Ηπειρου, με ενα και μοναδικο στοχο να παρει το τριποντο, ευχαριστησε για την αψογη φιλοξενια τους γηπεδουχους, πηρε το τριποντο, που ηταν και το ζητουμενο της σημερινης μερας, και εξασφαλισε και μαθηματικα πλεον, την επιστροφη της στην μεγαλη κατηγορια.

Αγωνιστικα η ομαδα μας καθαρισε το παιχνιδι πολυ νωρις, στο 13ο λεπτο ο Κασσος εκανε το 0 - 1, και με την εκπνοη του πρωτου ημιχρονου στο 44ο λεπτο ο Σοουζα εγραψε το τελικο 0 - 2, και αν ο ανθρωπος με τα μαυρα, δεν εκλεινε τα ματια του στο 4ο λεπτο σε ανατροπη του Σοουζα τοτε το σκορ θα ηταν μεγαλυτερο.

 Κανενας δεν πανηγυριζει για το αυτονοητο, αυτο επρεπε ηδη, να ειχε γινει δυο χρονια νωριτερα, το μονο που νιωθει ο κοσμος σημερα, ειναι η ανακουφιση για το τελος του μαρτυριου.

 Πεντε αγωνιστικες πριν το τελος του πρωταθληματος, η ομαδα μας μακρια απο καθετι, που μαυριζει την ψυχη μας, χωρις αγχος θα αρχισει να σχεδιαζει το μελλον της, ενα μελλον που αν χτιστει σε σωστες βασεις, θα μας δωσει μεγαλες χαρες, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα, μακρια απο τα λαθη του παρελθοντος, και ολα θα πανε καλα.

Τελος στα εξι χρονια φθορας και αφθαρσιας, τελος στα χωραφια διαφορων κατηγοριων, που αμαυρωσαν λογω τις εσωστρεφειας μας την ιστορια του συλλογου μας, τελος στον εφιαλτη που πηγε να μας αφανισει, τελος μαρτυριου, ΑΡΗ θεε μου μοναδικε μου ειμαστε εδω στο πλευρο σου.

Η απουσια μας απο τον φυσικο μας χωρο, μας εχει στοιχησει ανεπανορθωτα σε πολλα θεματα, και πρεπει να ξαναχτισουμε απο την αρχη, οτι γκρεμισαμε με τα λαθη μας τοσα χρονια, πρεπει απο το απολυτο σκοταδι που βρισκομαστε, να βρεθουμε ξανα στο φως, να λαμψουμε ξανα, να ξαναγινουμε σημειο αναφορας για το δυσμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο, πρεπει αυτη την φορα το μεγαλειο μας και την δυναμικη μας, να τα μεταφρασουμεσε τιτλους δοξες και τιμες για τον Θεο μας.

Πρεπει να μπουν γερες βασεις, για να γινουμε πρωταγωνιστες, δεν θελουμε πλεον εφημερες χαρες και αναμνησεις να μας στοιχιωνουν, θελουμε τον ΑΡΗ μας ανταξιο του ονοματος του, θελουμε τον ΑΡΗ μας στην κορυφη, και μονο εκει, βημα, βημα, με οδηγο τα παθηματα του παρελθοντος να χτισουμε το μελλον, ηρθε η ωρα να παρουν τα ονειρα μας εκδικηση, προεδρε μπορεις; αν ναι εχει καλως μαζι σου, αν δεν μπορεις ετοιμασε τον δρομο για εναν ισχυρο οικονομικο παραγοντα, ειμαι σιγουρος οτι θα την βρεις την ακρη, και θα ειναι προς οφελος δικο σου αλλα και του συλλογου.

Επιστρεφουμε με ονειρα, διψα, και φιλοδοξιες για μεγαλα πραγματα, που πρεπει να γινουν πραγματικοτητα, πολλα τα χρονια της υπομονης, και να ειστε σιγουροι οτι θα γινουν, γιατι το θελουμε πολυ, και οταν θελουμε κατι πολυ γινετε, ο κοσμος θα ειναι παντα εκει, δωστε του αυτα που στερηθηκε και δεν θα χασετε, θα κανει το καθε παιχνιδι εντος και εκτος εδρας γιορτη, και τα κερδη σας θα ειναι τεραστια, φτιαξτε τον να γουσταρει, δειξτε του οτι μπορειτε να οδηγησε τον Θεο του στην κορυφη, και δεν θα πιστευτε στα ματια σας, για το τι μπορει να κανει, εχετε στα χερια σας μια τεραστια δυναμικη ανακαλυψτε την, φερτε τιτλους να εισπραξετε κατι μοναδικο και πρωτογνωρο, κατι το οποιο δεν εχετε φανταστει ουτε στα τρελα σας ονειρα.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

 ΑΕ Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας (λ.τρ. Ραχιώτης), Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγγιανίδης, Θεολόγου (38′ Νικολόπουλος), Μακρής, Χούσος, Ψιάνος, Δημητριάδης (68′ Ευαγγέλου), Ρανγκέλοφ, Λουκίνας

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Κάσσος, Πλατέλλας (71′ Πασάς), Μπαργκάν (81′ Μουμίν), Διαμαντόπουλος (85′ Μπαστακός) 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια εχουν ως εξης: 

Τα αποτελέσματα
ΑΕ Καραϊσκάκης – Άρης 0-2 
Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 2-1 
Απόλλων Πόντου – ΟΦΗ 0-1 
Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δρ. 1-3 
Αιγινιακός – Καρδίτσα 1-1 
Εργοτέλης – Βέροια 3-0 (α.α.)
Παναχαϊκή – Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)
Καλλιθέα – Σπάρτη 0-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΟΦΗ 71
2.Άρης 70
3.Παναχαϊκή 60
4.Δόξα Δρ. 50
5.Κισσαμικός 48
6.Τρίκαλα 48
7.Απόλλων Πόντου 44
8.ΑΕ Καραϊσκάκης 43
9.Απόλλων Λαρ. 43
10.Εργοτέλης 39
11.Σπάρτη 39
12.Αναγ. Καρδίτσας 36
————————–
13.Αιγινιακός 36
14.Πανσερραϊκός 28
15.Παναιγιάλειος 24
16.Καλλιθέα 23
17.Βέροια 5
18.Αχαρναϊκός -51

Δεν υπάρχουν σχόλια: