Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 1- 0

 Κατι καλο χτιζετε σε στερεες βασεις, απο την αρχη τις χρονιας, στο αγωνιστικο κομματι και οχι μονο, υστερα απο παρα πολα χρονια, μεταξυ φθορας και αφθαρσιας, και για αυτο και μονο το λογο, δεν θα μπω στο τρυπακι τις κριτικης, στην προσπαθεια αυτη που γινετε, αντιθετως μαλιστα θα στηριξω ολο αυτο το εγχειρημα, γιατι ολο αυτο που βλεπω εχει προοπτικες στο μελλον να μας οδηγησει στην κορυφη.

Δεν σταματησα να ονειρευομαι, υστερα απο ενα ασχημο αποτελεσμα, και ας ειναι το δευτερο κατα σειρα εκτος εδρας, το ιδιο αισθανομαι οπως πριν, βλεπω τις δυνατοτητες αυτης της ομαδας, και φανταζομαι που μπορει να φθασει, τις δινω το χρονο της, δεν την πνιγω, θα βρει τον δρομο της, αρκει να εχεισε καθε της βημα ολους εμας στο πλευρο της.

Ειναι η μοναδικη ομαδα σε αυτο το δυσμοιρο Ελληνικο πρωταθλημα που προσπαθει να παιξει ποδοσφαιρο, κανονικο ποδοσφαιρο απο αυτο που παιζουν στην Ευρωπη, αλλες φορες τα καταφερνει αλλες οχι,  δεν προσπαθει να κλεψει τα παιχνιδια, η να χτιζει απροσπελαστα τειχη, εχει πλανο στο να παραγει ποδοσφαιρο, και οχι να το κακοποιει κατα συρροην, αυτες τις ομαδες σαν την δικη μας αδερφια μου, μην τις φοβαστε θα πανε καλα, και θα φθασουν πολυ ψηλα.

Σε μια νεα ομαδα οπως η δικη μας, οι προσδοκιες ισως να ειναι λιγο  περισσοτερες απο αυτες που πρεπει, δεν ειναι κακο αυτο, υγεια δειχνει, δεν τελειωσε κατι με ενα ατυχο αποτελεσμα, τωρα αρχιζουν ολα, και πρεπει να φανουμε δυνατοι, η κολαση απο τον παραδεισο απεχει ενα τσιγαρο δρομο, ξεπουπουλιασμα την επομενη βδομαδα και συνεχιζουμε τον δυσκολο ανηφορικο δρομο της κορυφης.

 Εκεινο που πραγματικα εντυπωσιαζει, και μας κανει να γελαμε, αλλα και συναμα να οργιζομαστε με το χαλι τους, ειναι η εμμονη τους, στο να εφαρμοζουν τα ανθρωπινα λαθη τους, καθε αγωνιστικη εις βαρος μας, ονομαζουν ντε και καλα ανθρωπινα λαθη τα εγκληματα τους, μονο και μονο για να δικαιολογησουν τα αισχη τους, αραγε τι επρεπε να συμβει, για να δωθει το καθαρο πεναλτυ, στον Ματεο Γκαρσια; να βγαλει αιμα; να τον τσακισουν; τι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω.

Περι εξυγιανσης ο λογος....

Ειμαστε περηφανοι που δεν λαμβανουμε μερος στην εξυγιανση του Ελληνικου ποδοσφαιρου, που μας θυμιζει την Πηνελοπη και τους μνηστηρες της μυθολογιας μας, ειμαστε περηφανοι που η Αρειαναρα μας, δεν εχει μπροστινους, ουτε πισινους, δεν ανηκει σε αρματα, ουτε αρματωνεται, και εισβαλει.....δεν συμμετεχει σε προαποφασισμενες δικαστικες υπερωριες, με σκοπο να αλλαζουν αποφασεις ξημερωματα δινοντας δικαιωματα, σε αυτο το θεατρο του παραλογου παραμενει οτι υγιες κοσμει το Ελληνικο ποδοσφαιρο.

 Παμε παρακατω, εχει πολυ ψωμι ακομη το πρωταθλημα, ολοι στον ναο να ξεπουπουλιασουμε το κοτοπουλο, ολοι εκει για να καταλαβουν στην πραξη ποιος ειναι ο μπαμπας του, μην λειψει κανεις απο την αποκαθηλωση του πτηνου, μην λειψει κανεις απο την υποταγη του στον Θεο του πολεμου. 

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (87' Οικονομίδης), Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς (75' Μανθάτης), Τσιλούλης (83' Σταυρόπουλος), Μασούρας, Ντουρμισάι.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κούεστα, Τζανακάκης (56' Κωνσταντινίδης), Δεληζήσης, Μάβραϊ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα (46' Ούγκο Σόουζα), Ματίγια (78' Μαρτίνες), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματέο Γκαρσία.
Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια εχουν ως εξης:
 Τα αποτελέσματα: 
Πανιώνιος-Αρης 1-0 
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-1 
Κυριακή 7 Οκτωβρίου
16:00 Λαμία-ΟΦΗ
18:15 ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης
19:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Δευτέρα 8 Οκτωβρίου
19:00 Ξάνθη-ΑΕΛ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 αγ)
1. ΠΑΟΚ 13
2. Ατρόμητος 13
3. ΑΕΚ 12
4. Άρης 12 -6αγ
5. Ολυμπιακός 12
6. Παναθηναϊκός 10 -6αγ
7. Παναιτωλικός 8 -6αγ
8. Πανιώνιος 7 -6αγ
9. Ξάνθη 6
10. ΑΕΛ 6
11. ΠΑΣ Γιάννινα 6
12. Αστέρας Τρίπολης 4 -6αγ
13. Λεβαδειακός 3 -6αγ
14. Λαμία 2
15. ΟΦΗ 1
16. Απόλλων Σμύρνης 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: