Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ"

ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 4 - 0
Κάπως έτσι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε τίτλο η νίκη του ΑΡΗ επί ενός ακόμη παραρτήματος.

Το εμφαντικό 4-0 δεν χρήζει σχολιασμού πλην των δύο τερμάτων του Ιντέγιε, των δύο τερμάτων του Γκάμα, των πολλών τελικών αλλά και απίστευτων, για άλλη μια φορά χαμένων ευκαιριών.
Το κέρδος της αγωνιστικής εκτός βεβαίως από τους απόλυτα απαραίτητους τρεις βαθμούς, ακούει στο όνομα Δελη και Ροουζ.

Ο μεν πρώτος διότι αγωνίστηκε αρχηγικά και με ηρεμία στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος διότι ήταν απίστευτο δεξί μπακ, με συνεχείς προωθήσεις και τις περισσότερες φορές με επιτυχία.

Το ‘’δέσιμο’’ του σκορ από νωρίς επέτρεψε στην ομάδα να ‘’ανοίξει’’ σε όλο το γήπεδο χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολία αφού ο βαθμός αντίστασης από τον Βόλο ήταν πολύ μικρός.
Ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν και πάλι στις επάλξεις, με συνεχή στήριξη και παλμό για την νίκη-αναρρίχηση στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Όπως το έχουμε πει πολλές φορές, η νίκη επί του Βόλου δεν είναι απολύτως τίποτε, αν δεν συνοδευτεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα με τον παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Ο Αρης έδειξε ότι έχει τη μπάλα στα πόδια του και μπορεί ο ίδιος να καθορίζει την τύχη του κάθε φορά.
Αυτό που απομένει είναι να το κάνει πράξη με έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους και το παιχνίδι δεν θα είναι τριών αλλά έξι βαθμών.
Με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα αναμένεται να κλείσει και η χρονιά με το λιγότερο χειρότερο τρόπο, αφήνοντας βεβαίως υποσχέσεις για ξεπουπούλιασμα αρχές της νέας χρονιάς ώστε να βρεθεί η ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει χωρίς σκαμπανεβάσματα και χωρίς να αδικεί τον εαυτό της.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ (67’ Μπα), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα (67’ Μπακούτσης), Τόνσο, Φετφατζίδης, Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε (56’ Μαρτίνες).

Βόλος ΝΠΣ (Βίκτορ Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Τσίκα (73’ Μήτογλου), Διαμαντής, Ντεντάκης, Φερράρι, Μαξ, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (68’ Κυζιρίδης), Τσαούσης, Τόρες (66’ Λύρατζης), Μάντζης.
 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:
 Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: 
Ξάνθη – Παναιτωλικός 0-0
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 1-1
Ολυμπιακός – ΑΕΛ 4-1
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1
Ατρόμητος – Λαμία 1-1
Άρης – ΝΠΣ Βόλος 4-0
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 37
2. ΠΑΟΚ 37
3. ΑΕΚ 27
4. ΟΦΗ 23
5. Αρης 21
6. Παναθηναικος 21
7. Ξάνθη 20
8. ΑΕΛ 19
9. Ατρόμητος 19
10. Λαμία 18
11. Βόλος 17
12. Αστέρας Τρίπολης 12
13. Πανιώνιος 6
14. Παναιτωλικός 5
* Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τιμωρία -6 βαθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: