Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΤ" ΕΝΤΟΛΗ


ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 0 - 1

 Η διαιτητική σφαγή που παρακολούθησε η Ελλάδα και λόγω της ώρας (prime time) εκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο, σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, μόνο κατ' εντολή μπορούσε να γίνει.

Το παιχνίδι με την Αεκ, που μετά το πέμπτο λεπτό έπαιξε στην κυριολεξία κατενάτσιο, με έντονες πινελιές από κατς στον καμβά της ανυπαρξίας της, έδειξε το δρόμο.

Έστειλε σαφέστατα μηνύματα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, σε ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ‘’εξυγίανσης’’.
Οι περισσότεροι κάνουμε το λάθος να σχολιάζουμε και να εκφράζουμε παράπονα για μη καταλογισμό πέναλτι, κίτρινες και κόκκινες που δεν δόθηκαν και πολλά άλλα.

Το θέμα δεν είναι τι γίνεται εντός γηπέδου.

Αυτό που πρέπει να απασχολεί, είναι τι γίνεται πριν τη σέντρα του αγώνα.

Τα μαγειρέματα, οι εντολές και τα συναφή δίδονται πριν την έναρξη του αγώνα.

Η σέντρα είναι απλώς εκείνο του μέρος του παιχνιδιού που ο πληρωμένος δολοφόνος εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου που έχει υπογράψει και πληρωθεί προκαταβολικά είτε σε ευρώ είτε σε ρούβλια.
Ολοι τα έχουμε με τον διαιτητή.

Διερωτώμαι γιατί;

Αυτός απλώς είναι ο εκτελεστής του πληρωμένου συμβολαίου που προανέφερα.

Αυτό που πρέπει να παρακαλούμε δηλαδή, μπας και μπορέσουμε να γλιτώσουμε κάποια φορά, στην σάπια κατάσταση του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουμε, είναι ο πληρωμένος δολοφόνος να αστοχήσει και να καταστεί… επίδοξος φονιάς.
Θαύμασα για άλλη μια φορά την αυτοσυγκράτηση που έδειξαν οι οπαδοί της ομάδας, βλέποντας live χειρουργική επέμβαση, χωρίς καμία αναισθησία και με χειρούργο χωρίς μάσκα.

Θεωρώ ότι οι οπαδοί αυτής της βασανισμένης έχουν συνηθίσει στη συγκεκριμένη εικόνα και δεν έχουν πλέον δύναμη ν΄ αντιδράσουν όχι γιατί δε μπορούν, αλλά διότι δεν θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα που λατρεύουν.
Ίσως τελικά, πονηρά σκεπτόμενος, για κάποιους αυτό να ήταν και το ζητούμενο…
Το προμήνυμα λοιπόν για το τι θ’ ακολουθήσει το πήραμε όλοι με τον πλέον απλό τρόπο.

Συμβόλαιο, πληρωμή, εκτέλεση.

Αυτό είναι το σενάριο και θ’ ακολουθηθεί πιστά στα πλέι οφ.
Χάρηκα με τα αντανακλαστικά που έδειξε η ΠΑΕ εκδίδοντας σχετικά σύντομα ανακοίνωση αλλά οφείλω να παρατηρήσω ότι αυτό έπρεπε να γινόταν σε κάθε σφαγή της ομάδας, δηλαδή από την έναρξη του πρωταθλήματος κάθε αγωνιστική.

Για να προλάβω κάποια σχόλια, όχι, δεν θα γινόμασταν γραφικοί.

Απλώς, ως μεγάλη ομάδα θ’ αποκαθιστούσαμε την τάξη έστω και χωρίς όφελος, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχόμαστε σφαγές για πολύ καιρό .
ΥΓ: Εμείς, ο ΑΡΗΣ πρέπει να παίζουμε τη μπαλίτσα που ξέρουμε και μπορούμε καθαρά και τίμια, όπως κάναμε πάντα.

Δεν θ’ αλλάξουμε ούτε όμως, θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας αλλάξει…

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ:  Κουέστα, Δεληζήσης, Κόρχουτ (85’ Ντιγκινί), Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον (79’ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγιε (38’ Ντουρμισάι)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Κλωναρίδης (53’ Αραούχο), Βέρντε (78’ Οικονόμου), Αλμπάνης(70’ Μάνταλος), Λιβάγια 
Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:
 Λάρισα – ΠΑΟΚ 1-2
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 3-1
Ξάνθη – Λαμία 0-0
Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Άρης – ΑΕΚ 0-1
Σημερα
(19:30) ΟΦΗ – Ατρόμητος

Η βαθμολογία
Ολυμπιακός 60
ΠΑΟΚ 58
ΑΕΚ 47
Παναθηναϊκός 40
Άρης 33
Αστέρας Τρίπολης 29
Ξάνθη 29
ΟΦΗ 28
Ατρόμητος 26
Λαμία 26
Λάρισα 26
Βόλος 26
Παναιτωλικός 14
Πανιώνιος 10

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

If you're trying hard to burn fat then you certainly need to jump on this totally brand new personalized keto meal plan diet.

To design this service, licensed nutritionists, fitness couches, and cooks have joined together to produce keto meal plans that are useful, painless, cost-efficient, and delicious.

Since their first launch in 2019, 1000's of individuals have already transformed their figure and health with the benefits a great keto meal plan diet can give.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones provided by the keto meal plan diet.