Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ


ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0-2

Πολλές φορές οι δυσκολίες που περνά μια ομάδα μπορεί να την γονατίσουν, ή να την κάνουν πιο δυνατή.

Η τραγική εμφάνιση που παρουσίασε το σύνολο των παικτών στο παιχνίδι με τον παοκ έδειξε ότι η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά, σε όλα τα επίπεδα, για να αποφύγει το διασυρμό στις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Και λέω διασυρμό, διότι αν σε ένα παιχνίδι με τον αιώνιο αντίπαλο η ομάδα παρουσιάστηκε στη χειρότερή της κατάσταση, τότε και με δεδομένο ότι οι αλλαγές, σύμφωνα με τον προπονητή δε μπορούν να βοηθήσουν, μπορούμε όλοι ν’ αντιληφθούμε ότι το πιο πιθανό είναι η ομάδα να κινδυνεύει να γίνει σάκος του μποξ για τον κάθε πικραμένο.

Δεν θέλω να αναφέρω απολύτως τίποτε για το παιχνίδι, αφού στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα στην κυριολεξία γλίτωσε το διασυρμό, ωστόσο αυτό που πρέπει να καταλάβουν και οι παίκτες είναι ότι μέχρι να φύγουν είναι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ και η αδιαφορία σημαίνει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
Το τι θα γίνει σε σχέση με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, για την οποία δεν πρέπει να χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος είναι θέμα της διοίκησης.

Το πώς θα προστατευτεί η ομάδα και το κύρος της, είναι θέμα που αφορά και τους οπαδούς, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο και την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο, άσχετα αν ήταν ανώδυνη, δεν μπορούν να δεχτούν νέα χτυπήματα κυρίως ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων.
Ευχή όλων λοιπόν είναι διοίκηση και ομάδα να μην εφησυχάσουν και ‘’παραδοθούν’’ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές ανευ όρων.

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται σωστές κινήσεις και όχι επανάληψη λαθών.

Αλλωστε το να κάνει κάποιος κάθε φορά διαφορετικό λάθος δεν είναι τραγικό, το κάνει όμως δύο φορές το ίδιο λάθος είναι απαράδεκτο.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπα, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μανσίνι, Τόνσο, Ιντέγε.
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος (94′ Μιχαηλίδης), Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (85′ Τσιγγάρας), Στοχ (85′ Λημνιός), Τζόλης (81′ Άκπομ), Σφιντέρσκι (81′ Σοάρες). 
Τα αποτελσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:
 Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Σάββατο 27 Ioυνίου
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-0
Κυριακή 28 Ιουνίου
Άρης – ΠΑΟΚ 0-2 (36′ Βαρέλα, 45+3′ Σβιντέρσκι)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-2 (66′ Αραούχο / 38′ Ελ Αραμπί, 45′ Καμαρά)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 78
2. ΠΑΟΚ 59
3. ΑΕΚ 56
4. Παναθηναϊκός 47
5. Άρης 38
6. ΟΦΗ 35

Δεν υπάρχουν σχόλια: