Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΚΑΙ ΟΙ 12 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ


ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 0 - 0

 Κόντρα στο κατεστημένο, παλιό και νέο, κόντρα σε όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται τη σούπερλίγδα, ο ΑΡΗΣ φώναξε όσο πιο δυνατά μπορούσε ότι είναι η πιο καθαρή ομάδα της Ελλάδας, μάλλον η μοναδική καθαρή ομάδα της χώρας.

Φώναξε ότι οι οπαδοί του έχουν την περηφάνεια, που κανένας άλλος οπαδός στον πλανήτη δεν μπορεί να έχει και όχι τυχαία.

Η ισοπαλία στην τούμπα ξεγύμνωσε τον επίδοξο πρωταθλητή, νταμπλούχο και αήττητο φιλοξενούμενο της πόλης.

Τα ρούβλια δεν αγοράζουν κιτρινόμαυρες συνειδήσεις που έχουν το θεό στο στήθος, διότι υπήρξαν και κιτρινόμαυρες τέως συνειδήσεις που γιουσουφοποιήθηκαν πρόσφατα.

Το 0-0 αν αδικεί κάποιον είναι τον ΑΡΗ και όχι τη ντροπή της προσφυγιάς.

Αν αναλογιστεί κάποιος όμως, ότι με βάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παρατάχθηκε η ομάδα, αυτό που έκανε μπορεί ν’ αποτελεί και άθλο, τότε όλοι εμείς που στηρίζουμε με την ψυχή μας το θεό, μπορούμε να νιώθουμε ότι τους ξαναείχαμε στα τέσσερα και τους γλεντούσαμε.

Οπως ακριβώς πριν από μερικούς μήνες σπάζοντας την παρθενιά τους.

ΥΓ Η επόμενη μέρα στον ΑΡΗ, μόνο χαμόγελα πρέπει να σκορπίζει διότι το φετινό μαρτύριο τελείωσε ανώδυνα και με τις καλύτερες, υπό τις περιστάσεις, εντυπώσεις.

Ο ΑΡΗΣ ξέρουμε τι θα κάνει στην Ευρώπη, αυτό που έμαθε να κάνει πολύ καλά τόσα χρόνια που αγωνίζεται προστατεύοντας το κάστρο του.

Ο προγραμματισμός πρέπει να ξεκινήσει χθες με ομάδα και κόσμο ενωμένους και στοχοπροσήλωση στη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας όπως αξίζει στην ιστορία του θεού.

Είναι στο χέρι όλων να συμβάλουμε ο καθένας με τον τρόπο του και επιβάλλεται να το κάνουμε μακριά από γκρίνιες και κριτικές απλώς για να περνά η ώρα.

Κάποτε πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η ουσία είναι η στήριξη και η δύναμη είναι η ενότητα.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι (77’Στοχ). Ελ Καντουρί (71’Άκπομ), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο (77’Βιεϊρίνια), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (71’Εσίτι), Τζόλης (64’Λημνιός), Σφιντέρσκι.

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος (95’Τσαγκαλίδης). 
Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:
 Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:
ΠΑΟΚ- Άρης 0-0
Ολυμπιακός- ΑΕΚ 3-0
Παναθηναϊκός- ΟΦΗ 3-2
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 91
2. ΠΑΟΚ 73
3. ΑΕΚ 69
4. Παναθηναϊκός 58
5. Άρης 42
6. ΟΦΗ 36

Δεν υπάρχουν σχόλια: