Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


ΟΦΗ - ΑΡΗΣ 0 - 1

Η φωτο του Σάσα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Κρήτη, όχι μόνο έστειλε μηνύματα, αλλά έδειξε σε πολλούς, ότι ίσως υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι αγαπούν πολύ περισσότερο την ομάδα, απ’ ότι οι δηλωμένοι αρειανάρχες.

Λεγόμενο αρειανοί που περιμένουν στη γωνία το πρώτο στραβοπάτημα για να δικαιωθούν τα γραφόμενά τους.

Αυτοί που δε μπορούν να δουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα, επικεντρώνονται στη μικρή εικόνα και ασκούν κριτική επί παντός επιστητού.

Συμβαίνει, όμως και στις καλύτερες οικογένειες.

Δυστυχώς στον ΑΡΗ συμβαίνει πολύ τακτικά και αυτό είναι που πρέπει να σταματήσει.

Η μεγάλη εικόνα δεν είναι τα μικροπροβλήματα, που σύμφωνα με διαβεβαιώσεις από τα πλέον αρμόδια χείλη θα επιλυθούν σύντομα.

Η μεγάλη εικόνα είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς και ασφαλώς η αντιμετώπιση του τσετσενικού συστήματος και της αλλοπρόσαλλης κυβερνητικής πολιτικής.

Όλα πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται στην ώρα τους.

Αυτό δίδαξε η ιστορία και με αυτό πρέπει να πορευτεί η ομάδα, αν θέλει να μην ξαναεμπλακεί σε περιπέτειες, είτε εν αγνοία της, είτε λόγω λανθασμένης εκτίμησης της κατάστασης.

Όλα αυτά μπορεί να γίνουν μόνο με την ενότητα στον σύλλογο.

Κάτι, όμως, που ενώ όλοι θέλουν να λένε ότι υπάρχει, στην ουσία είναι ασθμένουσα.

Το παιχνίδι στην Κρήτη το πήραν 12-13 παλικάρια που δεν παρέδωσαν τα όπλα.

Όταν και φίλοι της ομάδας μάθουν να μην παραδίδουν τα όπλα όπως οι σωστοί στρατιώτες του θεού τότε και μόνο τότε θα μπορέσει αυτός ο σύλλογος να ορθοποδήσει και ν’ αντισταθεί στον πόλεμο που δέχεται.

Η νίκη επί του Οφη ήταν βάλσαμο για πολλούς λόγους.

Τα καλύτερα όπως εξήγγειλε ο πρόεδρος έρχονται, μέχρι τότε το μόνο που χρειάζεται ο σύλλογος είναι στήριξη και τώρα μάλιστα λυσσαλέα στήριξη.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Γουάλι, Κουτρουμπής, Γιαννούλης (87’ Βίκτορ), Μαρινάκης (90’ Μπράουν), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος (66’ Σεμέντο), Νέιρα, Ναμπί (78’ Νοικοκυράκης), Βαζ, Φιγκεϊρέντο.

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ (71’ Σόουζα), Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (81’ Μπακούτσης), Φετφατζίδης (85’ Διαμαντόπουλος), Γκάμα, Μανσίνι.

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

 ΟΦΗ - ΑΡΗΣ 0 - 1

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ

Δείτε πως διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας, μετά την απόφαση του CAS, και την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ από το CAS.
Αναλυτικά, η (νέα) βαθμολογία της Super League: Play-Off (σε 33 αγ.)
1. Ολυμπιακός 85
2. ΠΑΟΚ 68
3. ΑΕΚ 65
4. Παναθηναϊκός 52
5. Άρης 41
6. ΟΦΗ 36

Δεν υπάρχουν σχόλια: