Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ 1 - 1  

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά βρεθήκαμε θεατές στο ίδιο έργο.

Έναν ΑΡΗ να δείχνει ότι έστω και δύσκολα θα τα καταφέρει να αποδράσει από ένα δύσκολο παιχνίδι με τους τρείς βαθμούς και στο τέλος, όχι μόνο να μην γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά να είναι τυχερός που έφυγε και με τον έναν.
Η ομάδα δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει ‘’σκάσει’’, δείχνει ότι παρά το γεγονός ότι το θέλει πολύ, έχει το πάθος, δε μπορεί ν’ ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε στην κρισιμότερη στροφή του πρωταθλήματος στην οποία παίζεται η έξοδος στην Ευρώπη.

Ευτυχώς τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων κρατούν τον ΑΡΗ στη θέση του οδηγού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κλειδώσει η ευρώπη που είναι και το μεγάλο ζητούμενο.

Στο δια ταύτα τώρα, η ομάδα δεν ήταν κακή και έδειξε ότι θα παίξει έξυπνα με καλή κυκλοφορία για το μισό μηδέν.

Κατάφερε και προηγήθηκε, δεν σκότωσε σε δεύτερη καλή ευκαιρία το παιχνίδι και πλήρωσε την χαλαρότητα που επιδεικνύει πάντα τα τελευταία λεπτά, με ένα τέρμα, το οποίο ίσως αποβεί καθοριστικό στο τέλος.

Δεν θα μιλήσω για το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για το αν ήταν πέναλτι, ή, όχι, διότι είναι μια φάση που εναπόκειται κυρίως στον διαιτητή ν’ αποφασίσει και σε τέτοιες αποφάσεις σίγουρα δεν ευνοηθήκαμε ποτέ.

Αυτό που φάνηκε στη συγκεκριμένη φάση είναι η αδράνεια του ποδοσφαιριστή μας η οποία κατ’ εμέ σε ένα μεγάλο βαθμό μπορεί και να οφείλεται στην υπερβολική κούραση.

Ευτυχώς όπως, ανέφερα στην αρχή, αλλά και σε παλαιότερα άρθρα, δεν παίζουμε μόνοι μας ούτε είμαστε οι μόνοι που θα χάσουμε βαθμούς.

Ευτυχώς που ακόμη και στις άσχημες μέρες, όπως η χθεσινή, δεν πληρώνουμε το τίμημα.

Αν μπορέσουμε όμως να δούμε το χθεσινό παιχνίδι αυστηρά ρεαλιστικά, ξεκαθάρισε βάση βαθμολογικής συγκομιδής, ότι εμείς και ο παοκ παλεύουμε για τη δεύτερη θέση και ο παο κυνηγά την άεκ για την Τρίτη.

Η σούμα στο τέλος θα δείξει ΑΡΗΣ Ευρώπη και αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο. Ευτυχώς χθες παρά το άσχημο αποτέλεσμα, είδα λιγότερα, σε σχέση με άλλες φορές αρνητικά σχόλια σε διάφορες οπαδικές ομάδες του ΑΡΗ στα social media, κάτι που με χαροποίησε διότι άλλο είναι η αυστηρή κριτική και άλλο η στείρα κριτική.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Αστέρας Τρίπολης (M. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αλβάρες, Σουάρεθ (39′ Πασαλίδης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε (60′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Σίτο (60′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (60′ Γκόμεζ), Τιλίκα (90′ Κρεσπί), Μπαράλες

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Ματίγια (63′ Τζέγκο), Σάσα, Γκάμα (89′ Μπερτόλιο), Μανσίνι, Γκαρσία (63′ Σίλβα), Μάνος

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

 Αποτελεσματα

 Παοκ - Παναθηναικος 0 - 0 

Αστερας Τριπολης - Αρης 1 - 1

 Ολυμπιακος - Αεκ 2 - 0

 Βαθμολογια

 1. Ολυμπιακος 82

 2. Αρης 58

 3. Παοκ 58

4. Αεκ 55

5.Παναθηναικος 51

6.Αστερας Τριπολης 45


Δεν υπάρχουν σχόλια: